Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 651
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Било е наистина приказно, само като те чета и настръхнах. Браво наистина за идеята и организацията, наистина малко хора поемат такъв риск със сватбения си ден! Затова пък много се радвам, че ви се е получило. С нетърпение чакам снимки!

# 646
  • Варна

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 16:03 от milieva89

# 647
  • Варна

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 16:08 от milieva89

# 648
Искам да дам някои идеи за тези, които не искат да подарят просто плик с пари. Ние получихме такива неща и ни стана много мило. Понеже не искахме подаръци и цветя ( получихме два подаръка и два букета все пак; подаръците отиват директно някъде на склад , а букетите просто си останаха в хотела).

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 15:40 от Polina Rao 616199

# 649
Хора, платих си роклята, мерих я с обувките, не само че ми става, ами ми е и точна Heart Eyes. С обувките ми е перфектна дължина. И докато мерих воали и други, си взех и бижу за косата, което е тип диадема. Много съм доволна Blush Hug

# 650
Милиева, снимките не могат да се видят.
Гертруда, дай снимкииии Blush Ако искаш да показваш, де.

# 651
Пращам на лично Simple Smile

# 652
Много ми хареса всичко, на всички, искам снимки от пещерата, нищо не видях, гертруда прати ми и на мен, моля!
Корковите тапи за номера на масите са супер идея, много ми харесаха! Всичко е супер, не знам, май  имам булчинска треска щом всичко ми харесва Grinning

# 653
Дайте рефреш , на мен първата снимка на milieva ми излезе! Много сте красиви! Simple Smile))

# 654
Аааа много много яко! Сега ми заредиха!

# 655
И аз искам снимка!
Тази събота има ли булки?

# 656
  • Варна
http://www.rodopinews.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D … D0%B5%D1%80%D0%B0

Това е статията Simple Smile На снимките по-горе направих редакция и вече се виждат. По нататъка ще кача и други. Забравих да кажа за роклята ми, с която много се гордея - от Али за 80 лв, и 30 лв корекция (махане на подплънки и смяна на колана от бял с жълт, скъсяване). Беше страхотна, мека, с невероятно качество. Препоръчвам с 10 ръце. Прибрах си я мръсна и някой ден ще я отворя на моята дъщеря да и разкажа защо е толкова черна Heart
Всичките ни гости, на тръгване се уговориха догодина да празнуваме там годишнина Simple Smile

# 657
  • София
Момичета, приказни сте!

Обръщам се отново с молба към вас: някъде из фейсбук страниците на сватбени фотографи, гримьори или фризьори (не мога да се сетя къде точно  Blush ) засякох снимки от сватба, на която шаферите бяха някакви веселяци със зелени папионки и тиранти. Ако някой е срещал тази сватба, може ли да ми даде линк? Дано не бъркам, но снимките бяха в гориста местност.

# 658
  • Варна
Ох момичета всички сте много красиви и всичко е било страхотно! Пещерната сватба ми беше много интересна и на мен и сега като четох историята направо настръхнах! Ей тва си е сватба веднъж! Страхотно,че сте си го направили толкова интересно и различно! Адмирации!
Полина, твоята сватба е била уникално красива! Тези модерни цветове и мястото (понеже го знам) ...просто нямам думи! Магично! А за парите, които сте получили като подаръци и ние имахме такива (подобни не същите) и аз почти винаги като подярявам пари мисля нещо различно от просто плик. Така,че поздравления,че си се сетила да го качиш и покажеш това,защото са страхотни идеи!
По-рано не знам дали писах впечатления за стватбата на двата лебеда. Момиче какво е това магическо място??? изглеждаш като самодива.... Страхотна красота!
Направо не ми стигат думите да ви обясня какво изпитах докато изчета всички коментари до тука Simple Smile
Наистина най-хубавите булки сме събрани в този форум! Heart
Честито на всички от мен! ЗДраве, щастие, късмет, любов - от всичко по много! Heart

# 659
Момичета, здравейте отново... Всички до момента сте имали страхотни сватби, нямам търпение и за нашия ден.. Давайте предложения от къде да си взема чанта и равни обувки ( не кецове ). Търсих, но никъде не мога да намеря нещо, което да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт