Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 556
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Аз сега ги зарибявам мойте двете приятелки дето ще са булки да участват в групата, защото наистина информацията е полезна.
Май само четат тайничко и още не са пресрамили да се включат хаха Simple Smile
ред: Не ти трябва медицинско за записването в ритуална. Само копие на личните карти. Аз дори отидох сама за записването, а вече след това като доплащахме (защото се плаща на два пъти) ми казаха да отида задължително с мъжа ми.

# 721
И аз се включвам към тайно надничащите булки 2020 😄
Благодаря много за идеите булки 2019 !! Давате ми прекрасни идеи и смелост аз да направя доста от нещата за сватбата самичка !!

# 722
  • Варна
Аз мисля,че тази тема така или иначе трябва да се сменя и просто като правим следваща ще е хубаво да комбинираме и 2019 и 2020 Simple Smile

# 723
  • САЩ
Здравейте! Много ви се радвам на всички минали булки, прекрасни сте! Аз не бях много ентусиазирана за моята сватба, но откакто ви следя имам повече идеи и желание за всичко!
Искам да попитам дали сте правили специални подаръчета/занимавки за най-малките гости. Ние ще имаме 10 дечица на възраст от 2 до 10 години. Мислим да ги сложим всички заедно на отделна маса, помещението е малко така че родителите няма да са далеч. Засега мислим да им дадем картинки за оцветяване на сватбена тематика и пастели. Мислех си и за пластелин, шарени бонбонки или малки бутулчици за мехурчета. Притеснявам се да не им е скучно, как мислите?
А булките винаги на Менделсон ли излизате? Не си спомням коя от вас беше излязла на "100 каба гайди", много ми хареса идеята, търся и други идеи за песни.
А в България популярно ли е булкaта и младоженеца да си четат обяснения в любов, така наречените wedding vows? Тези дни ще се опитам да понапиша нещо, но се притеснявам че много ще ми дойде  да си изливам душата пред толкова хора:-) Само като си го помисля се изчервявам и почват да ми треперят краката все едно ще припадам Simple Smile

# 724
  • Варна
Аз излязох на;

Това с четенето на сватбени обети, на мен лично не ми харесва изобщо Simple Smile

# 725
Здравейте! Много ви се радвам на всички минали булки, прекрасни сте! Аз не бях много ентусиазирана за моята сватба, но откакто ви следя имам повече идеи и желание за всичко!
Искам да попитам дали сте правили специални подаръчета/занимавки за най-малките гости. Ние ще имаме 10 дечица на възраст от 2 до 10 години. Мислим да ги сложим всички заедно на отделна маса, помещението е малко така че родителите няма да са далеч. Засега мислим да им дадем картинки за оцветяване на сватбена тематика и пастели. Мислех си и за пластелин, шарени бонбонки или малки бутулчици за мехурчета. Притеснявам се да не им е скучно, как мислите?

Ние бяхме наели аниматор за 3 часа. Нашите деца бяха от 2-7. Със сигурност имаше смисъл. Цената беше пренебрежимо малка в сравнение с всички разходи за сватбата (170лв общо).
Другите неща са ок,но не очаквай да свършат дълготрайна работа. Simple Smile А някои течности за балони остават ужасни мазни петна по дрехите, от опит го казвам.

Ние нямахме Менделсон изобщо на сватбата. Влязохме на My first, my last, my everything.

# 726
Относно ритуалната зала - казаха ни да занесем двете медицински, документа за платена такса (платихме наведнъж, не като при Рали на два пъти) и попълнена декларация за сключване на граждански брак (дават го при записването) 2-3 дена преди самото събитие.
Това е разбира се ако сте пълнолетни, нямате предбрачен договор и ви е първи брак.
За София цената за зала е 62 лв., включва механична музика и право на снимане. Ако искаш и хор - цената се вдига, но не знам с колко

# 727
  • Варна
Ех момичета как се скрихте...аз от няколко години не използвам facebook , но нищо ...поне ми помогнахте с организацията на сватбата. И аз не бях от най -активните в писането ,но съм прочела всичко и много ми помогнахте.  Вчера трябваше да пиша подробно как ще протече сватбата ( управителката на хотела ни го искаше ) и след като си легнах след 1 часа не успях да заспя дълго време...не знам как ще бъда когато денят наближи....
Успех на всички бъдещи булки , а на тези които вече преминаха през това пожелавам щастлив семеен живот и дано скоро да ви чета и по други теми, като например Бебе 2020 Wink

# 728
А булките винаги на Менделсон ли излизате? Не си спомням коя от вас беше излязла на "100 каба гайди", много ми хареса идеята, търся и други идеи за песни.
А в България популярно ли е булкaта и младоженеца да си четат обяснения в любов, така наречените wedding vows? Тези дни ще се опитам да понапиша нещо, но се притеснявам че много ще ми дойде  да си изливам душата пред толкова хора:-) Само като си го помисля се изчервявам и почват да ми треперят краката все едно ще припадам Simple Smile

Ние ще имаме май само две дечица и мисля да им подготвя бутилки с мехурчета да се забавляват. Simple Smile Идеята ти за пластелин е добра, хем няма да се цапат много. Grinning

Предложение за песен за излизане:

https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00

Тази също много ми допада, то не е точно песен Smile : https://www.youtube.com/watch?v=mvwZL5z4thc

Бях на сватба, на която булката и бащата излязоха на 100 каба гайди и няма такава емоция! Всички се разхленчихме Laughing, така че ако ти допада давай смело. Simple Smile

# 729
Здравейте , прекрасни ! Най - накрая и аз да се покажа и честно да си кажа, ако не бяхте вие нямаше да знам изобщо от къде да тръгна и какво да правя! А сега след може би хиляда скрииншота в телефона ,от ваши съвети , дж, фото, (видео мислехме да няма , но след коментара на jiraf4e, се просълзих , защото след време няма всички наши любими хора да с нас и това би било много мило да ги видиш до теб в този ден - защото снимките не говорят)...  малко по - малко ми се нарежда пъзела . Rally, искам да кажа нещо и на теб - роклята ти е зашеметяваща - приличаш като актриса от холивудски филм, за другите неща , няма да се повтарям след другите , само ще кажа- всичко си е заслужавало !!! И се надявам булки 2020 след нова година да се активизира .

# 730
  • Варна
Ние днес бяхме на реша с DJ и той каза че песента за танца на бащата и булката ще е изненада. За мен това е много важен момент и го предупредих, че като цяло съм много емоционална , но ще приема предизвикателството . При някой имало ли е такава ситуация ? Според него за видеото ще стане много силен момент

# 731
Flying, Ние влязохме на 100 каба гайди и беше страхотно чувството. Имам клип, но няма как да го чака тук. Така че ако харесвате гайди не му мислете...аз направо настръхвам!

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 22:23 от тинити

# 732
  • Варна
За четенето на обети,някак не ми харесва,защото го чувствам много интимно,само между мен и него.
Ние също решихме на 100 каба гайди да влезем,силно въздействащо и докосващо сърчицето на всеки един българин. Много по-спокойно съм сякаш като чета и във фейса и тук Simple Smile

# 733
Какво имате предвид под влизане или излизане? Влизане в ресторанта и излизане от дома на булката? Извинявам се, не съм запозната с всичките ритуали все още. На 100 каба гайди би било изключително емоционално.

# 734
Поправих се. На влизане в ресторанта имах предвид, не знам защо съм писала обратното.

Общи условия

Активация на акаунт