Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • AMS
Фенче, Себи, Коте, благодаря!!!
За мен, най-добрият сериал с Къван, ще е следващият!!!
До сега всички са много, много добри!!!
Сега малко към социалната дейност >>>

20.11.2012

65 хиляди TL бяха събрани за децата на търга, проведен на традиционния бал на УНИЦЕФ!
На търга бяха продадени два часовника, специално изработени за Къванч Татлъту от TW Steel.
Домакини на бала бяха посланиците на добра воля Къванч Татлъту, Тайфун Талипоглу, Дефне Халман
и първият за Турция посланик Нилюфер, която изнесе концерт.
Къванч Татлъту, който беше обявен за посланик на добра воля на УНИЦЕФ предишната година,
каза по време на бала, че
"Задължение на всеки е да направи нещо за образованието на децата"
и наблегна на факта, че "всички, особено хората в изкуствата,
имат големи социални отговорности, които трябва да изпълняваме, за да се постигне тази цел."

# 616
Себиии  Heart Eyes много ти благодаря, джанъм!  bouquet
Споделяй всичко, което ти е на сърце, с удоволствие ще те четем , вярвай ми, защото на много от нас тук КГ ни е страшно любим!  Heart Eyes
Коте  Hug  wavey Толкова се радвам, че си наминала, джанъм!  bouquet Гледай го непременно отново, ще видиш колко е различно само, след като не чакаш седмица, всичко е подсказано от самото начало, но ние не сме разбрали ...
А коментарите са на момичета от Kivanc Tatlitug North America, подругите само са ги превели  Peace
Диве  Hug благодаря за интересните неща, които споделяш!  bouquet Бях забравила за това мероприятие, браво!  Peace Да, най-добрата роля на Къванч ще е следващата и следващата и следващата ... наистина с всяка следваща ни побърква все повече с талантът си  Heart Eyes В момента гледам филма Организирани дела 2 и се кефя неимоверно  Laughing След малко Айрето  Heart Eyes ще ви го пусне, да се накефите и вие  Hug

# 617
Най-после филма на Киво "Организирани работи 2"-с бг. суб.!
Искам да благодаря от сърце за превода на Фенка Heart Eyes, Фифка Heart Eyes, Ани Heart Eyes и Катя Heart Eyes+мен Wink
както и  за труда и съдействието на Мелек теам!! bouquet Приятно гледане!

https://www.ok.ru/profile/578931771315

Коте Hug, много се радвам да те видя, джанъм bouquet
Цитат
С нетърпение очаквам нов проект на Киво! Сигурна съм, че ще още по интересен. Киво не играе какво да е, и с всяка показана роля го доказва! Сблъсък остави своя отпечатък в ума ми и това е. Защото не е като другите, няма клишета и разгърнатостта на всеки герой е с дълбока псохологическа насоченост!
Peace Peace
Фенче Heart Eyes, Диве Hug, супер коментари bouquet
Себи Hug, Кузей е номер 1, аз в момента съм на 38 серия Wink

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 21:05 от Airra

# 618
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Филма ми хареса, доста е забавен, посмях се  Wink Обаче, гледам ... интерес йок Rolling Eyes Нейсе!  Peace
Саръ  Joy Joy Joy Хареса ми, въпреки малката си роля  Heart Eyes

А сега да си оправя малко вкуса  Laughing

Лекинка!  Hug

# 619
  • Плевен / София
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Филма ми хареса, доста е забавен, посмях се  Wink Обаче, гледам ... интерес йок Rolling Eyes Нейсе!  Peace
Саръ  Joy Joy Joy Хареса ми, въпреки малката си роля  Heart Eyes

интерес има....но сега съм на вълна Кадир....Благодаря за превода на целият екип HeartHeartHeartHeart, но ще му се насладя по късно....

# 620
Хилоууууу  Party Party Party

Ми ай чИстито за рожбата ни  Mr. Green
Да си призная бях леко скептична, но филмчето се оказа много забавно. На мен ми хареса  Peace Има много тънък хумор и една приятна кретения. Ние с кеф го направихме, дано и вие с кеф да го гледате.  Heart Eyes

Лека да ви е!

# 621
  • София
Здравейте всички,
След дългото чакане гледах Организе 2.  Като изключим играта на Кавънч и Йълмаз, филмът си е типична тъпа турска комедия. Да не забравя да добавя - според мен. Почти всички са идиоти, незнайно как събрани на едно място. Аз не мисля, че в Турция  е така наистина. Но, такова е разбирането им за хумор. Силни са в драмите, не може да им се отрече. "Сблъсък"  доказателство за това. Последното, което четохме (невероятно ми хареса, браво) не го определя точно като драма, но мъката и сълзите не бяха малко. Почти съм готова да го изгледам отново.  Малко ще попътувам, но като се върна ще го направя с удоволствие.
Лека вечер.

# 622
  • AMS

Най-сърдечни благодарности за превода!!!
Нямаше как да си легна без да изгледам Организето 2
с превод, със стоп кадри, със спиране, с връщане, ...
Много ми хареса комедията!!!
За трети път гледам филма и  това е най-доброто, което видях.
Има и доста разлики с показаното в киносалоните, с различните копия, и ...
Да малки са, нямат и минута някои кадри, но дават по-добра обща представа.
А, репликите са супер. Песента звучеше в самия филм по средата,
а сега я чух накрая с надписите.

# 623
Добро утро!  Hug Hug Hug

Фифка  Hug  wavey Мдаа ... и на мен ми хареса "рожбата ни " с обща помощ добре сме се справили наистина  Peace
Гости  Hug Диве  Hug благодаря ви!  bouquet

Хубав ден!  Hug

# 624
  • София
Добро утро.
Ооо, каква закуска, красота, прелест просто. Благодаря, Фенче.
Май само аз не съм във възторг от Организето, но не мога да не поздравя превода. Страхотни сте, момичета. Не че не ми хареса, но наистина очаквах да е по-интересно. Извинете ме. За Кавънч няма какво да се каже освен че е невероятен, както навсякъде, където сме го гледали. Не спирам да го гледам, тъкмо довърших Джесур.  Утре заминавам за Варна за няколко  дни, ще гостувам на любимата си приятелка Ели, а като се прибера оттам ще се върна към Сблъсък. И разбира се ще очаквам нов подвиг от Кавънмч.
Приятен ден на всички.

# 625
Привет  Hug
 Wink

Фенче Heart Eyes bouquet
аз да си призная, не успях да изгледам филма от-до Blush
дано това да стане днес....
но от снощи има 536 views/прегледа в сайта, в който го качих.
Там мисля да кача и Сблъсък и ДК bowuu

Гости Hug Peace
Фиф Hug

Да си призная бях леко скептична, но филмчето се оказа много забавно. На мен ми хареса  Peace Има много тънък хумор и една приятна кретения. Ние с кеф го направихме, дано и вие с кеф да го гледате.  Heart Eyes

Wink Peace

Дива Hug,благодаря,че припомни тая песен, много е хубава.
а какво ти е мнението за превода,добре ли сме се справили? все пак превеждахме от англ. и руски Peace
и за пост #615 bouquet

Кет Hug ами въпрос на вкус Wink а Киво е супер Peace

няма нищо интересно покрай патрона Whistling
Пепи Hug нещо се загуби, а от нейните желания май има най- много файда  Wink

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 11:53 от Airra

# 626
Кет  Hug благодаря!  bouquet А на мен ми хареса филма, предвид глупостите, които съм гледала и аз като Фифка бях малко скептична в началото, но вярвах, че Йълмаз няма да напише нещо кофти, а и щом Киво е харесал сценария и се е навил да участва ми беше ясно, че няма да е лош. И тъй като аз превеждах първите 30 минути, още тогава споделих с Айрето, че филма май си го бива. И наистина, беше ми забавен и се посмях от сърце , а това ми е достатъчно  Peace Освен Киво и Йълмаз, според мен и другите актьори бяха страхотни, особено Езги Мола, не бях я гледала, много ми хареса  Peace
Диве  Hug благодаря за клипа с песента, много ми хареса  bouquet Този вариант на филма Айрето го получи, благодарение на нейна дружка от КТ - СА, от там са и англ. субки, именно този вариант предлага Нетфликс  Peace
Айре  Heart Eyes  bouquet
Е, има време, ще си го изгледаш, аз например довечера ще си го изгледам още веднъж  Laughing
А Дивето ти е отговорила още снощи на въпроса  Wink
Цитат
За трети път гледам филма и  това е най-доброто, което видях.
А, репликите са супер.
Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 627
Привеееет, милички! Heart Eyes

Първо, искам да благодаря на преводачките - БЛАГОДАРЯ ВИ за труда, мили момичета! Flowers Bouquet Heart
Много се радвам, че благодарение на Вас, ще мога да изгледам тази комедия и да видя Къванч в роля, която е супер различна за него. Grinning Истинският актьор умее да играе всичко. Simple Smile) Надявам се до края на седмицата да го изгледам.
Скрит текст:
И мене липсата ме хвана, но ще е така, докато ми мине защитата. Grinning Лятото свърши.. и започваме отначало ,поне аз, де. Grinning

Второ, благодаря и на всички дружки, пишещи тук за всичко споделено! Flowers Bouquet Heart
Аз май съм го казвала, но ще го кажа пак - много ми харесва, че в тази тема може всеки да споделя мненията си относно различни проекти, свързани с Киво. Това, лично за мен, е много важно. И ми е толкова приятно тук, във вашата компания. Heart Eyes

Аз също напредвам със Сблъсък. Изгледах 16 епизод- многооо интересен. Най- после единият разбра.
Какъв сюжет само, съдбата така ги завъртя всички персонажи, такива изненади ( и добри, и лоши) им поднесе, че останаха без думи, както и аз! Въпросът е кои от тях ще останат на крака...
Селим не се замисля - ще премаже всеки, който се изпречи на пътя му. Вели също - уби Адем. Ошашавих се! А Джансъз ме ошашави най- вече- какви игри играе този човек... Smiling Imp
Ох, нямам търпение за по- натам!

Хубава вечер от мен, момичета! Heart

# 628
Фенче Heart Eyes, аз да съм сигурна,че е имала впредвид превода ни  Wink
охх тая Езги Мола е супер,особено като игра пияна в ресторанта Joy Joy и не само.
Изгледах половината филм....на мен определено ми създава настроение, усещам се, че го гледам леко ухилена Laughing
От една турска комедия не може да се очаква да е нещо върховно, но тия сладки идиоти ме забавляват. Има много остроумни попадения, супер динамика и режисура, не случайно ЙЕ го снима около 2 месеца и кусур, голяма работа е хвърлил и си личи, че с не малко пари. Радвам се, че имаше такъв успех по кината и определено е на печалба. Това сигурно ще засили апетита му да направи ОД3 Wink

Ире Heart Eyes и на мен ми е много приятно в твоята компания Simple Smile
та очаквам пак да си част от нас, нищо че лятото свърши Wink
16 серия на Сблъсък, финала е уау, как Зейно каза на Джанго, че Кадир е негов син, много беше трогателно.
а ти да кажеш кога да стискаме палци, демек кога е защитата Peace

едно колажче от мен
е старо е.....

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 20:17 от Airra

# 629
Ире  Heart Eyes благодаря, джанъм!  bouquet Благодаря ти, че не изоставяш и Сблъсък, колкото и да си заета. Много ми хареса споделеното от теб, наистина 16 е серия уауу, завъртя ни всички, не само героите  Peace

Успех на защитата, кажи само кога е, ние ще ти пратим нашата позитивна енергия  Hug
Айре  Heart Eyes страхотно си го описала  bouquet И аз така го усетих, забавлявах се през цялото време.
Цитат
охх тая Езги Мола е супер,особено като игра пияна в ресторанта 35 35 и не само.
Изгледах половината филм....на мен определено ми създава настроение, усещам се, че го гледам леко ухилена Laughing
От една турска комедия не може да се очаква да е нещо върховно, но тия сладки идиоти ме забавляват. Има много остроумни попадения, супер динамика и режисура, не случайно ЙЕ го снима около 2 месеца и кусур, голяма работа е хвърлил и си личи, че с не малко пари. Радвам се, че имаше такъв успех по кината и определено е на печалба. Това сигурно ще засили апетита му да направи ОД3
Ще се радвам, ако реши да направи и ОД 3  Peace
Страхотен колаж!  bouquet
Аз пък ти открих още един стар, но прекрасен  Heart Eyes

А тези помните ли ги ?  Laughing

"Столкновение" скоро в Албании 🆕✅

Малкия Къванч Гедюк

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 21:22 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт