Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Закуска има, а вечеря?
Още съм на вълна с Организето 2!!!
Ами май точно комедия ми е трябвало на мен.
Не само ми хареса, а много, много ми хареса с превод!!!
Преводът е най-доброто, което може да имаме в момента,
за което сърдечно благодаря!!!
Айре, чувства се, че от английски е по-добър превода. Личи си!!!
Фенче, много добри преводи правиш!!! 
За съжаление подругите не винаги са толкова добри, колкото теб!
Знаеш и това, че ми се включва антивирусната, като видя текст на руски.
И няма да престана да ти казвам, че не бива да си толкова стриктна към техния текст.
Ти имаш пълното право да сложиш своето чувство, своите знания.
СаръСаруханова, моите почитания и благодарности за изпълнената с чест задача!!!
Та защо сега ми хареса още повече Организето 2.
Ами в киното бях напрегната да не изпусна нещо и не ми беше до смях.
Искаше ми се все Къванч да дават, а другите докато разбера кой кой е и филма свърши.
И пак ви казвам, че малко по по-друг вариант беше подредена лентата.
Няма начин да не съм видяла, как мацката го пипа по корема.
Даже описвах това в пост, че след както тя сяда на коленете му,
камерата дава нарисуваната стена и започва песента. 
А сега имаше продължение с реплики -  да отиде, да загаси лапата, ... да го чака и песента я нямаше.
Гледах преди това и Организето 1, но явно с много лош превод, защото ми се стори голяма глупост.
Йълмаз не ми хареса и в Организето 2. Ама то защото не съм разбирала какво говори.
Сега много ми хареса, както и всички други. Езги Мола и Бенсу бяха супер.
Писах, че в първото организе дъщерята във филма е истинската му дъщеря на Йълмаз.
Най-смешната сцена в киното ми беше, когато ги докараха с камиона
и оная скица си изля водата от обувката. А сега разбрах, че и мокри са ги били.
Та Йълмаз/Асъм най-много ми се вдигна в очите с това, че само един ден е ходил на училище,
защото един приятел го помолил да влязат да откраднат нещо.
И този бисер  на Асъм към Назслъ / Бенсу -
"Момчетата тогава бяха готови да откраднат черен дроб от друга болница, но се отказаха."
И после, след като тя си тръгна  - "Децата били най-трудният въпрос в живота."
А надписа в Батак Бар, където се правят залагания   -
GÜLOMBAYİR  ГюломБайир
"Асоциация за приятелство и социализиране."
Сега видях, че  табелата е с правописна грешка.
Пише се GÜLÜM BAYİR и означава нещо от сорта - смеещият се дилър.
А репликата на Ахмет Мюмтаз Тайлан - "Отказах се от това /да краде/ когато бях на върха."
Ох, отплеснах се -  много бисери, много нещо, както и надписа на стената:
"По едно време много говорех, не видях никаква полза и спрях."
Но това няма как да го пропусна сега - Саръ Сарухан на катера:
Това ми е с стар навик. Карам всяко превозно средство сам.
Не се качвам на нещо, което не мога да карам сам.
Дори карам такситата в които се качвам.
Питам шофьора - Може ли да се дръпнеш. Питам го любезно.

Абе Организсето 2 не напразно GQ го признаха за най-добра комедия,
още преди премиерата.

"Бунтарският черен певец Боб Марли пее тези думи, които аз много харесвам     
  " ще напусна живота ти като падаща звезда и всичко, което ще можеш да направиш
  е да си намислиш желание след мен" Това са хубави стихове."

Don't worry be Happy
Имам и друго да пиша, ама нека проявя малко скромност.
Ирка, стискам палци от сега!!!

# 631
Фенче Heart Eyes как сии на втория работен ден? Wink
перуките ги помня Joy
много сладък малкия Къванч Simple Smile
а Сблъсък май почна в Албания Peace
Във Вътре най-после нещо интересено да стане, че да ми задържи погледа....
И много ми харесва Бенсу, страхотна беше когато стреля по Джошкун!
Тя е играла с Киво, така че сме по темата да я обсъждаме Wink
нова снимка с нея

Диве Hug,
десерт от заведението на Касабалъ Wink

много хубав коментар, с кеф те прочетох Peace
наистина много бисери имаше Laughing Laughing
като изгледам и аз може да добавя.....

с Фифка Hug имаме една любима сцена Mr. Green
та въпросът към вас е-ще можете ли да отгатнете коя е????Joy Joy

супер гифчета Peace bouquet
 Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 22:37 от Airra

# 632
  • AMS

Партньорките на Къванч - Ангелите на Victoria’s Secret
Сара Сампайо (от Португалия) и Барбара Палвин (от Унгария)
грабнаха вниманието на кинофестивала във Венеция.

Айре, мерси за почерпката!!!
Сблъсък може и да не повтарям в момента,
но Организето 2 има да го уча още.
Лекинка!

# 633
     Привет милички bouquet

На всички които сте писали и изказали мнения благодаря много Hug Hug Hug
  Аз продължавам с "Организето" и съм безкрайно благодарна на нашите Прекрасни ,които го преведоха и доведоха до този приятен и интересен вид за гледане. newsm51 newsm51 newsm51

Ще кажа  мнението си ,което е по- близко до това на Кети Heart Eyes  за сега след като го изгледам до край.

Едно разбрах и зная Къванч си е Къванч  в каквато и роля да го  гледам !!!!

Да ви попитам - този с червеното  бомбе на 35-36 мин. не е ли любимия Али от КГ newsm78 newsm78

Лека да ви е нощта  милички Hug

# 634
Диве  Hug Ееех, как ме изкефи с този коментар и с прекрасните си гифчета, ако знаеш, много ти благодаря!  bouquet Страхотни бисери имаше наистина  hahaha Ами епруветката ?  Joy Joy Joy Но, на това много се смях  hahaha
Цитат
Това ми е стар навик. Карам всяко превозно средство сам.
Не се качвам на нещо, което не мога да карам сам.
Дори карам такситата в които се качвам.
Питам шофьора - Може ли да се дръпнеш. Питам го любезно.
Много добър каст бяха събрали, всички много ми харесаха! И вече си избрах с коя актриса като партньорка искам да го видя още Киво - Бенсу  Hug Много ми хареса, а и във Вътре си играе супер, не знам какво толкова не и харесаха фенките на Чаго, тя не му отстъпва по нищо  Thinking А Езги ми напълни душата, мноого е добра  Peace И е голяма сладурана.
Благодаря ти за милите думи и доверие в моите знания и чувства! bouquet
Айре  Heart Eyes ама ти не го ли изгледа вече , айип  Laughing
Ами как ... като на работа  Joy Joy Joy Добре, че не са много децата, та до 16. 09 ще вляза във форма  Wink
С Фифка коя ли може да е любимата ви сцена  Thinking  Сигурно като го пипаше по коремчето Саруханчо гаджето  Mr. Green
 Joy Joy Joy и все ги караше да минат крачка назад , да му е по-удобно  hahaha

Дано да им потръгне на КК и Седефче в заведението им, десерта изглежда много добре  Peace
Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet Да, това е Ръза Коджаоулу, нашия Али от КГ  Heart Eyes
Киво си талант от Бога, вярно е  Peace Ашкъм беним  Heart Eyes

Лекинка!  Hug

# 635
Привет, момичета 😀
Благодаря за всичко споделено 🤗🤗🤗
Позагубих се, но използвам последните дни от отпуската 🌄
Страхотни сте !  Големи таланти сте 👏👏👏 наистина Ви се възхищавам ❤
Дива, благодаря за всичко споделено. Много нова информация научих.
Фени, успешна и спокойна година.
Айра, пожелала съм си до 15.09.   вече някаква вест свързана с проект Hands PrayHands PrayHands Pray
Ире, успех и най -вече спокойно 🤗
В ИГ видях, че Киво е в Истанбул 😋 дано имаме повече информация.
И пак ЗП

Момичета, много се радвам, че Ви открих 😍😍😍
За филма ще пиша след като го изгледам на спокойствие 🙂😋😋

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 10:31 от pe04

# 636
Добър ден кукундрели  Party Party Party

Радвам се, че ви е харесал филма.  Peace
Фенски,  Hug позна че любимата ни сцена с Айриния е тази с коремчето  Mr. Green Там ми се наложи да се връщам няколко пъти, защото се хилех като идиот и забравям да следя текста и да го превежам.  Joy Joy Joy Joy Joy
Този текст, които си цитирала беше в моята част за превод и също много се смях, защото си представих как любезно моли шофьора да се премести...  hahaha hahaha hahaha

Диве  Hug страхотни гифчета, както винаги.

Не знам какъв е бил текста на руски, но съм длъжна да отбележа, че английският такъв беше много добър. Понеже превеждам и други неща имам база за сравнение.
В тоя ред на мисли - подругите превеждат супер подробно, включително и "Ааааххх" и "Охххх", което е безмислено, а  и не винаги превода им е добър. Ясно е, че на турски има много идиоми, които просто нямат превод, ама понякога се уливат.

Бенсу не съм я гледала никъде до сега. Запознах се с нея във "Вътре" и в Организето. Но все повече я харесвам. Визуално е естествено красива жена, но и доста добре играе. Ако се появи в Чукура ще мога да я изследвам още по-подробно.

Айде лек ден!

# 637
Здравейте! Heart Eyes

Благодаря ви, момичета, радвам се , че ми изпращате вашата супер позитивна и топла енергия. Heart Flowers Bouquet
Всичко ще бъде наред, знам го, но притеснението си е притеснение, макар че гледам да го давам малко по- спокойно. Защитата е на 11ти , идната сряда.

Явно на повечето ви е харесало Организето, аз си мисля, че и при мен ще е така. Пред голяма дилема съм- днес , ако имам време, дали Сблъсък да гледам, дали Организето да гледам... не мога да преценя. Grinning Ще видим какво ще стане.
Бенсу ми хареса много в Ичерде, ама много! Изключително красива и лъчезарна- естествена красота притежава. Много е чаровна, а и играеше перфектно. Сладка двойка бяха със Сарп. Heart Eyes И аз като Фенчето Heart Eyes искам много да я видя да си пратнира с Киво, според мен много ще си отиват. А дано стане някой ден!
Иначе много съм афектирана от спирането на Ичерде- краят на сезона е това видиш ли?! На най- интересните моменти го спират- ужас. Но днес и други ден предстоят супер интересни епизоди и тъжни също...

Вчера забравих да кажа, че това включване много ми хареса. Grinning Много добре измислено- музиката също беше тази на Ямата, въобще все едно се пренесох в другия сериал.

Айре Heart Eyes ,
не мисля да спирам да пиша. Heart Eyes
Понякога може и да е по- рядко, но знам, че ще успявам. Simple Smile))

Много хубав ден от мен!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 12:59 от Irinak

# 638
Хелоуу Hug

Пепи Hug, радвам се, че намина!!
ами супер е, че и ти ни намери! Simple Smile
интересно ми е и твоето мнение за филма Peace
еее дано се сбъдне желанието ти, въпреки, че аз искрено се съмнявам, че в толкова кратък срок ще разберем нещо свързано с бъдеща работа..... Blush
има кратко видео с Киво в колата му
за съжаление е в движение и няма как да говори Whistling
https://www.instagram.com/p/B1-iqSeFFVW/

Фенче Heart Eyes, позна за коремчето Саруханово....
и по-скоро тия реплики hahaha Joy Joy
Скрит текст:

Фиф Hug Wink  Joy

Ох много ми хареса филма/вече изгледан целия/ Simple Smile
Диве Hug и аз имах нужда от комедия, след драмите в Сблъсък.
Сценарият не е нещо не виждано, но създава страхотно настроение/поне на мен Mr. Green/ И финала беше един такъв позитивен Simple Smile Голяма работа е ЙЕ, убедих се пак!! Супер динамика,   страхотна режисура и тия екшън сцени накрая с яхтата, която мина през моста и колата, която падна в морето, уауу  Crazy Joy Joy Предполагам, че се снимат доста трудно и се изискват доста финанси Peace

Ире Heart Eyes, гладай го с половинката, няма да съжалявате Wink
Четох в нета, че Вътре щели да го продължат през ноември, големи тъпанари тия от бтв Tired
а май Мелек ще умре в серията тая вечер Cry
аз към Бенсу бях малко скептична, мислейки я за модел, която се прави на актриса, но си има потенциал и качества момичето. Играе убедително Peace

Себи bouquet

американките припомнят 2 години от срещата им с Киво Peace

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 13:21 от Airra

# 639
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug
Сутринта нямах нет и за това не успях да ви почерпя кафенце, поправям се веднагически сега , аз понеже пия по всяко време  Laughing
Или който не пие кафе следобед, по една биричка с Ойкю  Peace

Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Еее, как няма да позная на какво сте се хилили с Фифка най-много, и аз така  Mr. Green Ама много бяха готини с Екин, как само му вика Ашкъъм!  Laughing И тези думи също, които си посочила  hahaha Благодаря за клипчето, поне го зърнахме  Laughing
Блазя им на американките, те поне има какво да си спомнят  Peace
Фифка  Hug  Joy Joy Joy не ме питай и аз колко пъти го връщах през цялото време, не само заради озвучката , а и от хилене  hahaha Направо си го представих в тази сцена как моли таксиджиите любезно , той нали се стараеше да се държи любезно по принцип Joy Joy Joy
Ире  Heart Eyes надявам се да си пишем тук още мноого дълго и да се радваме на още много нови роли на нашето момче  Heart Eyes В каквото си настроение това си избери, аз също имах нужда от малко смяна на настройките и филма ми дойде много добре  Peace Благодаря за коментарите ти!  bouquet
На 11. 09 сме с теб!  Hug
Пепи  Hug и аз се радвам много, че ни откри!  Hug
Желая ти и на теб спокойна и успешна учебна година!  bouquet Ти си пожелавай все такива хубави нещица, на теб май най-много ти върви  Wink Peace
Цитат
🆕 Данные от #Socipol за сегодняшнее число💥 💣
В Мировой кино базе #IMDb Татлытуг занял свою прежнюю позицую. ⃣ место в рейтинге среди Турецких актёров! Эльчин замыкает лучшую  🔟 - ку списка этой недели! 👌👊

Красотичките ни  Heart Eyes

# 640
Фенче Heart Eyes bouquet
аз пък реших, че си се отказала да слагаш кафета тая учебна година Joy Joy
Екин за няколкото минути беше супер Joy Joy
Цитат
.....той нали се стараеше да се държи любезно по принцип  Joy Joy
и шамарчетата му бяха много любезни Mr. Green Joy Joy

да, зърнахме го патрона .... в Истанбул Wink, не можах да разбера кой кара колата Thinking

Организето ще ме държи дълго!! Simple Smile
много се радвам, че му направихме превод bowuu

репортажа с Къванч за филма

Къванч: „Много съм щастлив и горд, че се снимах във втората част на такъв филм като "Организирани дела" Изживях незабравимо приключение.
Сарухан е много дълбок човек.Той има потенциала да прави страхотни неща, ако работи здраво. Но в същото време е много труден характер. Ако говорим за характерите на Сарухан и Асъм, те са много забавни (комици), имат много интересни аргументи. Наистина, докато играждах ролята, ми харесваха техните истории, начинът по който се бореха.
Смеехме се много. Искрено!! Понякога дори от смях не можехме да продължим да работим. Благодаря на всички приятели за това приключение, че станах част от този екип. Мисля, че направихме проект, на който зрителите ще могат  да се насладят и много да се смеят. "

СМ са се побъркали с тоя филм с Киво и Берен за Нетфликс, направо почнах да се замислям, дали няма да е истина Whistling Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 18:54 от Airra

# 641

Мили мои Hug Hug Hug харесвам да съм тук . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes дори когато мисля различно от вас .

Различното е Öрганизето"
  Аз , по принцип не харесвам тази действителност на мутрите , лъжците , ало измамниците. На времето подобни такива през 90-те изгониха децата ми от Б-я.

Не мога да се възторгвам от такъв сериал ,освен от невероятната игра на Киво. Обявен за комедия във  филма  единствения комедиен актьор е Къванч  newsm10 newsm51

Моето лично мнение НЕ ОМАЛОВАЖАВА невероятната работа на нашите любими момичета в екипа на превода и субтитрите newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 Обичам ви и ви се възхищавам, че отделихте от ценното време през лятото за този превод.Зная ,че е посветено на Киво.БЛАГОДАРЯ!!!!!Повтарям се може би  Embarassed smihesorry

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 07:56 от sebilMM

# 642
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Аха!  Mr. Green
Цитат
и шамарчетата му бяха много любезни Mr. Green
Е, успяха  Peace
Цитат
. Наистина, докато изграждах ролята, ми харесваха техните истории, начинът по който се бореха.
Смеехме се много. Искрено!! Понякога дори от смях не можехме да продължим да работим. Благодаря на всички приятели за това приключение, че станах част от този екип. Мисля, че направихме проект, на който зрителите ще могат  да се насладят и много да се смеят. "
Изобщо не вярвам отново да снимат Киво и Берен  Thinking Ама няма да им се разсърдим изобщо, де  Laughing
Искам и с Елчо да снима филм, много любима двойка ми станаха  Heart Eyes  Praynig

Себи  Heart Eyes няма проблем, че не ти е харесал Организето ... имаш си лични причини, може би за това  Thinking Но, поне имаше възможност да го видиш нашия човек и в такава роля, радвам се, че поне той не те е разочаровал и не вярвам да съжаляваш, че отдели от времето си, нали ? Peace А и не си сама, както видяхме и Кетхен не го хареса, хората сме различни  Peace Единствено не мога да се съглася с теб за това, че само Киво бил комедиен актьор във филма. Вярно е, че него го наградиха, но и останалите актьори за мен бяха много добри. Щом ме накараха да се смея с глас на някои сцени Laughing  Не ти ли хареса Езги Мола поне ? А виж, това, че го преведохме единствено заради Къванч е самата истина, тук си 100 % права Wink Поне аз заради никой друг не бих си причинила превод от озвучка, но бях готова да го преведа целия, ако се наложи. Добре, че Айрето намери субки, та не се гръмнах на края  hahaha
За теб - Кузей Текиноулу  Heart Eyes

Киво и Хазал  Heart Eyes Аз и с нея си го харесвах Peace

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 20:08 от queen_fenka

# 643

Фенче Heart Eyes, познавам  Езги Мола от 2012 .Харесвам я ! И в Организето е + за нейната кариера.

Другите освен Али на Кузей  Wink Wink Wink не съм гледала.

# 644
Айра, сега погледнах в ВК, навсякъде пишат за Къванч и Берен. Първо като прочетох преди около седмица почти веднага го отхвърлих като възможност. Но пък сега си мисля, че това ще бъде огромно предизвикателство и за двамата. А Къванч знаем обича това. Макар че, това е огромен риск, най -вече заради сравненията  , които ще се правят. Ще поживеем, ще видим.
Лека вечер ❤

Общи условия

Активация на акаунт