Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, сладурки SunglassesGrinning!

Благодаря ви за всичко през последните дни - внимателно ви изчетох Simple Smile Hug

Айреее Heart EyesHeart! Ура!!!
Айре Kissing Heart, ФенчеKissing Heart, Фиф Kissing Heart, Кате Kissing Heart, благодаря ви от сърце, прекрасни Flowers TulipFlowers HibiscusFlowers Rose! Както и на Мелек тийм (Тереза HugFlowers Bouquet и Мария HugFlowers Bouquet)!!! Благодаря ви също, че ми позволихте да участвам и аз - скромно, но от сърце Wink! Голямо удоволствие! Ще цитирам Фиф Grinning
Хилоууууу  Party Party Party
Ми ай чИстито за рожбата ни  Mr. Green Ние с кеф го направихме, дано и вие с кеф да го гледате.  Heart EyesЛека да ви е!
Скрит текст:
Най-после филма на Киво "Организирани работи 2"-с бг. суб.!
Искам да благодаря от сърце за превода на Фенка Heart Eyes, Фифка Heart Eyes, Ани Heart Eyes и Катя Heart Eyes+мен Wink
както и  за труда и съдействието на Мелек теам!! bouquet Приятно гледане!
https://www.ok.ru/profile/578931771315

Фенче Kissing Heart, благодаря, джанъм Heart Eyes! Наистина имаше много страхотни и задълбочени коментари тогава от всички, всички вас Heart Eyes!
Скрит текст:
Колко задълбочени анализи му дръпнахме само ... Но, и някои от нашите момичета, Ани  Heart Eyes напр. си спомням, че много точно беше схванала една от основните теми - целебната сила на любовта, невероятен коментар беше споделила  bouquet Други също, но вече не помня кой точно какво беше писал, но беше удоволствие да се четат.  

Ире Heart Eyes, сииилно стискам палци за 11-ти и вярвам в теб Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover!

Диве HugAnimal Ant, благодаря ти за изчерпателната и разнообразна информация! Като една от по-новите тук, винаги научавам много от теб, а като любител на разнообразието, винаги ми е интересно мнението ти Simple Smile! И на гифчетата си царица Grinning Hands Thumbsup!

Коте Heart Eyes, липсваш ми с прекрасните си коментари!!! Докъде си със СП Wink Kissing Heart?

Фиф Heart Eyes, благодаря, мила Kissing Heart!

Себи Heart Eyes, абсолютно!

Наистина темата е уникална Диве bouquet и затова толкова добре се чувствам тук.Аз съм на Кузей и продължавам.Ще споделям само когато нещо много ме разтърси, но е велик сериал!

Диди HugFlowers Hibiscus, чакаме клипа/филм с нетърпение Simple Smile!

Гости HugFlowers Hibiscus

Сами HugFlowers Hibiscus

Пепи HugFlowers Hibiscus

Кети Hug Flowers Hibiscus

Относно "Организирани работи 2" Stuck Out Tongue Winking Eye: споделям мнението ви и много ми харесаха коментарите ви, Фиф, Фенче, Айре, Диве Kiss! Мен комедия рядко може да ме разсмее, но тази успя Simple Smile! Много точни и свежи попадения с репликите, много добре снимано, много добра игра. На повърхността е комедия, но всъщност има много неща, над които да те накара да се замислиш Hands Thumbsup

Скрит текст:
Заприлича ми малко на "Две димящи дула" на Гай Ричи, който харесвам Simple Smile - разбира се, с далеч по-малко вулгарен език Wink и по-малко жестокост и кръв...

Да си призная бях леко скептична, но филмчето се оказа много забавно. На мен ми хареса  Peace Има много тънък хумор и една приятна кретения.
Кет  Hug благодаря!  bouquet А на мен ми хареса филма, предвид глупостите, които съм гледала и аз като Фифка бях малко скептична в началото, но вярвах, че Йълмаз няма да напише нещо кофти, а и щом Киво е харесал сценария и се е навил да участва ми беше ясно, че няма да е лош. И тъй като аз превеждах първите 30 минути, още тогава споделих с Айрето, че филма май си го бива. И наистина, беше ми забавен и се посмях от сърце , а това ми е достатъчно  Peace Освен Киво и Йълмаз, според мен и другите актьори бяха страхотни, особено Езги Мола, не бях я гледала, много ми хареса  Peace
охх тая Езги Мола е супер,особено като игра пияна в ресторанта Joy Joy и не само.
Изгледах половината филм....на мен определено ми създава настроение, усещам се, че го гледам леко ухилена LaughingОт една турска комедия не може да се очаква да е нещо върховно, но тия сладки идиоти ме забавляват. Има много остроумни попадения, супер динамика и режисура, не случайно ЙЕ го снима около 2 месеца и кусур, голяма работа е хвърлил и си личи, че с не малко пари. Радвам се, че имаше такъв успех по кината и определено е на печалба. Това сигурно ще засили апетита му да направи ОД3 Wink
Ами май точно комедия ми е трябвало на мен.
Не само ми хареса, а много, много ми хареса с превод!!!
...
Абе Организсето 2 не напразно GQ го признаха за най-добра комедия,
още преди премиерата.[/i]

Диве Simple Smile Hug
Скрит текст:
Аз превеждах тази част и също забелязах това за дилъра WinkHands Thumbsup
А надписа в Батак Бар, където се правят залагания   -
GÜLOMBAYİR  ГюломБайир
"Асоциация за приятелство и социализиране."
Сега видях, че  табелата е с правописна грешка.
Пише се GÜLÜM BAYİR и означава нещо от сорта - смеещият се дилър.

Фиф, Айре Joy, за любимата сцена Wink!

Поздравявам ви с тази песен (и аз, като теб, Диве Grinning я харесвам много Hug)!

Фенче, Айре, Фиф, Ире Heart Eyes, както вече споменах два пъти Wink, Бенсу ми е фаворитката и пожеланието за следваща партньорка на Киво и се радвам, че споделяте мнението ми Kissing Heart

И много ми харесва Бенсу, страхотна беше когато стреля по Джошкун!
Тя е играла с Киво, така че сме по темата да я обсъждаме Wink
нова снимка с нея

Ох, извинявам се за разпиления пост..., но да наваксам малко Wink! Прекрасна вечер Flowers Hibiscus!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 21:20 от AniMae

# 646
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета! bouquet Благодаря на всички за споделеното! Супер неща сте написали, много хубавини сте донесли в снимки и видеа. Peace Не съм гледала преведения филм, оставям си го за разтуха, че школото вече ме призова.

Скрит текст:
Писах сценарий за откриването на учебната година, подготвях разни програми за училищната дейност, предстоят репетиции, но...иначе съм в отпуск.

И да си кажа, (ако все още не съм) аз не харесвам Берен и не я желая за партньорка на Киво. Не харесвам и повторенията. Ще ми се да е "нова" и предпочитам да е брюнетка.

Лека!

# 647
Ании Heart Eyes, добре си се завърнала, липсваше! Simple Smile
аа какво скромно...твоя текст си беше бая труден Peace
Пепи Hug да, много се коментира и из турските сайтове
аз нямам против, ако е за филм, предполагам, че ще е нещо много различно.
а и Берен си ми е слабост, обичам таланта й най-вече Heart Eyes
Себии Hug, няма проблем, че не си на нашето мнение за ОД2, не на всеки се харесват такъв тип и жанр филми.
Важното е, че харесваш Киво Wink
Фенче  Heart Eyes и с Елчин ще е хубаво, ама...
а във филма, всички актьори бяха супер подбрани Peace

Кате wavey

Simple Smile

лека Hug

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 22:59 от Airra

# 648
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви много, много за споделеното!!!
Добавка за вечеря >>>

Скрит текст:

И какви са тези чужди думи, че не съм ординарна, та се налага да ги търся какво означават.
Саръто може да е научил, какво е "дрехи които носиш като тичаш  - асортмен - анцунг" 
и емпатия, но аз съм назад с материала.
Ами добре тогава - нека съм неординарна.
Първо да си довърша от снощи мислата. Да си призная още нещо де.
Ако не беше Къванч, едва ли щях да обърна внимание на
Барбара ... , ... Сампайо, или щях да знам коя е Роми Страйд.
А, Ангелите на тайните на Виктория щях да мисля, за фентази филм.
Та, този манИкен ме ограмоти и продължава да ме ограмотява.
Ама какъв манИкен, а >>>

Организето 2  ще го науча да го играя така, че като се кача в такси, аз да го карам.
И да ви ядосам за Ичерде - изгледах го онлайн още и Бенсу много си я харесвах, като Мелек.
Доколкото видях не е от манИкенките, а от Гласът на Тр. и има и пеперуда.

На тази снимка, като и на гифчето  се вижда и друга снимка.
Това е  Erdal Tosun, починал на 53 години 2016, който се е снимал в първото Организе,
но Къванч и екипът на второто Организе не го забравят да го почетат.

Не знам какво да кажа за последните Netflix-слухове.
Тук прочетох, че не сте много навити на тази платформа за Къванч.
Но щом и Мерил Стрийп, Антонио Бандерс и Гари Олдман   
ще пускат Пералнята по Neflikx - мисля, че това ще и нашето бъдеще.
Берен е вече там. Факт -  и няма как да я махнат. Съжалявам, за тези които не я искат.
Снети са два сезона и се очаква премиера през декември.
Сигурно тогава ще се разбере за следващи сезони, или нови проекти.
Имаше слухове след ЗП, че двамата с Къванч ще участват във филм на AY,
дори сценария се разискваше и имаше някакви пушещи жасмини, ...
Не знам Еджето какво е писала за двамата. Знам, че си я обичате,
но за всеки случай, по-леко с доматите, моля!
А имаше и по-скорошен слух, че АY ще работи с Netflix.
За мен е ийи фикир и не е изключено. Въпрос на време е да разберем.

Лекинка!!!

# 649
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Тази сутрин кафето е от мен....
Скрит текст:
Моят син днес става на 20 години.... Почерпете се с любимите му неща.....

кафето е задължително....

и на РД не може без...

да ви е сладко...
за добро настроение....любимият ми клип от СЮ....

https://www.youtube.com/watch?v=b0S-NIDgvxs

# 650
Добро утро, сладурки! Heart Eyes

Отново много красота сте споделили - благодаря на всички ви! Flowers Bouquet Heart

Започвам с най- актуалното тези дни, както изглежда- Берен и Киво отново пратньори?!
Ами аз бих се зарадвала- леле, само като си представя ме хваща еуфорията. Grinning Феновете направо ще полудеят. Колкото и да са ми любими Мехмед и Инджи, най- запомнящата се екранна двойка несъмнено е Бихтер и Бехлюл. Те са класика. Въобще ЗП е класика.
Момичета, не знам но все още се удивявам на Къванч- само какви различни персонажи успя да изиграе и то перфектно. Бехлюл и Кадир, например- нищо общо. Ами Музафер, ами Саръ?! Голям актьор е. Heart Eyes
А още колко нови и различни персонажи ни очакват, нямам търпение.
Малко се отплеснах, ама да си кажа отново, че бих желала да ги видя отново заедно. Много харесвам Берен, мноого. Heart Eyes Не бива да има място за сравнение между новата им сериална двойка (ако има таква, де) и предишната, защото те ще бъдат коренно различни предполагам, та нали ще бъде различен проект, ако бъде въобще.
Ами стискам палци да бъде! Flowers Four Leaf Clover

Още веднъж ви благодаря за подкрепата, милички! Gift Heart

Аничке Heart Eyes ,
добре си наминала! Постът въобще не ти е разпилян! Всеки път е удоволствие да те чета. С цитирането, което правиш на всяка една от нас, предполагам колко време ти отнема и ти се радвам. :*

Айре Heart Eyes ,
на последната снимка на Елчинка, която си споделила, какво е това място? И Киво има снимка там и ми стана интересно. Thinking

Фенче Heart Eyes ,
Тази вечер убиват Мелек... Sad Още ми е толкова мъчно и болно. Снощният епизод беше супер интересен и добре направен. Тази вечер също ще е такъв. А тия с тва спиране малко преди финала баш, нямам думи. Какви прекрасни моменти предстоят, когато Йълмаз брадърс се намерят. Heart Eyes Много любим проект ми е Ичерде. Heart Eyes

Много, много хубав ден от мен!
Heart Eyes

# 651
Добро утро!  Hug
Гости  Hug Честит РД на синчето!  bouquet Да е жив и здрав, много щастлив и успешен, много да се гордееш с него!  Hug На много хубава дата се е родил! На този ден е роден един гений в музиката, рядко явление, което не се среща често, за това е и незабравим ... Искам и аз да ви поздравя, всяка година го отбелязвам задължително, защото го обожавам! Heart Eyes Днес щеше да отпразнува 73 си РД  Cry Cry Cry

В градината на Роджър  Heart Eyes

Благодаря за почерпката и любимата сцена от КГ, която чакахме толкова дълго, но бяхме твърдо убедени, че ще я дочакаме Heart Eyes  bouquet
Ани  Heart Eyes радвам се, че си отново си си при нас  Hug
Много се радвам, че и на теб ти е харесал филма, благодаря ти отново за безценната помощ  Heart Eyes Направихме го всички с кеф, вярно е  Peace А най-много се радвам, че си заслужаваше  Peace
Цитат
Много точни и свежи попадения с репликите, много добре снимано, много добра игра. На повърхността е комедия, но всъщност има много неща, над които да те накара да се замислиш Thumbs Up
Диве  Hug благодаря за отново прекрасния коментар!  bouquet Ще видим ... каквото трябва да стане - ще стане, както винаги казвам и съм убедена в това Peace
Кате  Hug ти май освен Туба никоя друга не харесваш около Киво  Laughing Но, има и  други, които никак не и отстъпват нито по красота, нито по талант, поне така е за мен  Peace
Ире  Heart Eyes благодаря, че и ти си ме отменила днес с кафето  bouquet Айрето  Heart Eyes май ще излезе права hahaha
Няма и как , ако отново снимат заедно Берен и Киво да са същите като двойка. Нито тя вече изглежда така, както в ролята на Бихтер, нито той вече някога ще е като Бехлюл. Та, ако се случи, съм сигурна, че ще видим нещо напълно различно. А, че ще ощастливят феновете си, в това съм сигурна. Сравненията ще са неизбежни, но само в началото.
Поне за Киво съм убедена, че няма да видя Бехлюл в новия образ. Но, да не слагаме тигана, ще видим дали изобщо ще стане. На мен лично, не са ми най-запомнящата се двойка, имам много по-любими, но всеки с предпочитанията си  Peace

Хубав ден, дружки!  Hug

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 11:07 от queen_fenka

# 652
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейтеее! Hug

Гости, честито и от мен! Пожелавам на сина ти да бъде щастлив в живота, успешен във всяко начинание, добър и отзивчив в семейството, предпочитан в приятелския кръг и нека всичко му върви "по вода"! Heart Eyes

Скрит текст:

Фенче, благодаря, че ми припомни за гениалния Фреди! Талант без аналог в световната попкултура. За съжаление, има една установила се тенденция, бликащите от талант Човеци да си отиват млади от този свят. Несправедливо е, но е логично. Запомнихме Фреди във вихъра на блясъка му, който и днес ни пленява и очарова! Винаги ще е така... Вечна му памет!

По повод партньорките на Киво - да, доста съм претенциозна. Naughty Харесах Туба, знаеш... Харесах Сонгюл, (макар, че изглеждаше възрастна до Киво) Елчин, Йойкю, а и Седеф...

Лек ден!

# 653
Привеет! Hug

Гости Hug да ти е жив и здрав, много късмет и успехи!!! bouquet
Ире Heart Eyes Flowers Bouquet
нямам представа от къде е тая снимка, освен да е от офиса на мениджърката им-Гайе С. Thinking
Не се навивай много за Киво и Берен....според мен е партенка Wink
Цитат
най- запомнящата се екранна двойка несъмнено е Бихтер и Бехлюл. Те са класика. Въобще ЗП е класика.
Peace Wink и аз мисля така...другата е Мехмет и Инджи.

Диве Hug, разсмя ме снощи Joy Joy
Цитат
Ама какъв манИкен, а >>>

и лютите чушки, какъв важен елемент от менюто на Сарухан Joy Joy Joy
Цитат
Това е  Erdal Tosun, починал на 53 години 2016, който се е снимал в първото Организе,
но Къванч и екипът на второто Организе не го забравят да го почетат.
мерси за това инфо Peace
Ще го видим тоя Нетфликс, дето всички са се запътили натам Whistling

Фенче Heart Eyes
много хубаво клипче с Куин и Фреди Hands Plus1
почини си малко с кафетата Joy Joy

Кате Hug
............
ДК продължават своето пътешествие по света
в Уругвай
https://twitter.com/Canal4_UY/status/1167904897137807360
и в Боливия
https://twitter.com/SuhanCVG/status/1169143462471569410

готино лятно колажче

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 12:07 от Airra

# 654
Привет, сладурки Kissing Heart

Гости HugFlowers Hibiscus, честит да ти е рожденика!!! Да е жив и здрав, щастлив и благословен, винаги заобиколен с прекрасни хора Grinning! Благодаря за почерпката и весело празнуване Heart Eyes! А това е за теб Grinning:

Кате Hug, успешна подготовка за учебната година Simple Smile!

Диве Hug, аз съм от тези, които имат доста резерви към оригиналните продукци на Нетфликс (не към останалите филми на платформата им), но може би наистина това е бъдещето...

Иринка Heart Eyes, благодаря, мила Kissing Heart! С голямо удоволствие чета винаги положителните ти и разнообразни постове - добре, че се завърна тук Simple Smile!

GrinningHands Thumbsup
Момичета, не знам но все още се удивявам на Къванч- само какви различни персонажи успя да изиграе и то перфектно. Бехлюл и Кадир, например- нищо общо. Ами Музафер, ами Саръ?! Голям актьор е. Heart Eyes
А още колко нови и различни персонажи ни очакват, нямам търпение.

Фенче Heart EyesKissing Heart, благодаря! А Фреди е велик и неповторим Heart!
На този ден е роден един гений в музиката, рядко явление, което не се среща често, за това е и незабравим ... Искам и аз да ви поздравя, всяка година го отбелязвам задължително, защото го обожавам! Heart Eyes Днес щеше да отпразнува 73 си РД  Cry Cry Cry

Скрит текст:
В градината на Роджър  Heart Eyes

Айре Heart Eyes Kissing Heart, благодаря! Знаеш, че ми се иска Бенсу Сорал, но ще направя компромис заради теб, Ирка Heart Eyes и феновете Wink Grinning!
Пепи Hug да, много се коментира и из турските сайтове
аз нямам против, ако е за филм, предполагам, че ще е нещо много различно.
а и Берен си ми е слабост, обичам таланта й най-вече Heart Eyes
Започвам с най- актуалното тези дни, както изглежда- Берен и Киво отново пратньори?!
Ами аз бих се зарадвала- леле, само като си представя ме хваща еуфорията. Grinning Феновете направо ще полудеят. Колкото и да са ми любими Мехмед и Инджи, най- запомнящата се екранна двойка несъмнено е Бихтер и Бехлюл. Те са класика. Въобще ЗП е класика.

Вай, вай, вай...  Blush
готино лятно колажче

# 655
Ани Heart Eyes
Цитат
Знаеш, че ми се иска Бенсу Сорал, но ще направя компромис заради теб, Ирка Heart Eyes и феновете Wink Grinning!
ами то едното не изключва другото Wink
Цитат
........аз съм от тези, които имат доста резерви към оригиналните продукци на Нетфликс (не към останалите филми на платформата им), но може би наистина това е бъдещето...

не гледам нищо американско, не могат да ме развълнуват, студени са ми....прекалено спешъл ефекти, за сметка на други неща.
е и турски сериали не гледам на килограм/има доста бози/подбирам си наистина качествените/според моите усещания/
всъщност комшийските дизита си имат запазена ниша в световното сериално производтсво и не мисля, че всички ще се запътят към интернет платформите. И сега си имат зрители в доста страни по света в тоя си формат и продуцентите печелят добре.
Четох в американския форум неотдавна- мнения ако евентуално Къванч се снима за Нетфликс-надяват се да използват турски сценаристи, не американски, защото не искат да се губи дълбочината на характерите, които турците изграждат. Peace Mr. Green

Срещнах и това инфо в Тийми/ВК/

Цитат
💥 Интернет-платформа Нетфликс решила отказаться от своей политики выкладывания всего сезона сериала сразу, перейдя на привычную модель "одна серия в неделю". Сейчас некоторые сериалы уже выкладываются понедельно, скоро на эту модель перейдут все новые проекты компании
и Нетфликс щели да сменят досегашния си начин на представяне на сериалите-всички серии на куп....и да преминат към пускане на серия, веднъж седмично Peace

............
и нещо интересно от ТТ
Chloe Neill-
американска авторка на бестселъри и сценаристка е споменала Къванч в ТТ профила си.
харесала го е физически за ролята на Rian Grant
в предстоящ сериал за 2020г.The Bright & Breaking Sea

newsm53 с визията на Джесур Wink

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 17:37 от Airra

# 656
Айре Heart Eyes Grinning, така е - едното не изключва другото Wink!

Hands Thumbsup Не можех да пропусна това - абсолютно съм съгласна Heart Eyes!!!
не гледам нищо американско, не могат да ме развълнуват, студени са ми....прекалено спешъл ефекти, за сметка на други неща.
е и турски сериали не гледам на килограм/има доста бози/подбирам си наистина качествените/според моите усещания/
всъщност комшийските дизита си имат запазна ниша в световното сериално производтсво и не мисля, че всички ще се запътят към интернет платформите. И сега си имат зрители в доста страни по света в тоя си формат и продуцентите печелят добре.
Четох в американския форум неотдавна- мнения ако евентуално Къванч се снима за Нетфликс-надяват се да използват турски сценаристи, не американски, защото не искат да се губи дълбочината на характерите, които турците изграждат. Peace Mr. Green
Добре е, че толкова разнородни хора забелязват нашата прелест  Grinning!
Скрит текст:
и нещо интересно от ТТ
Chloe Neill-
американска авторка на бестселъри и сценаристка е споменала Къванч в ТТ профила си.

# 657
  • гр. Върбица обл. Шумен

и нещо интересно от ТТ
Chloe Neill-

Айре, много ме зарадва с тази новина, естествено ако е вярна, разбира се. Hug Знам само един Райън Грант и той е чернокож футболист.  Wink А от това "с визията на Джесур" изпаднах в екстаз.  newsm44 Много искам да гледам отново "моя" Къванч.  Blush Дано да е истинска новина, а не измислица на хора, които от скука, пишат неверни неща, само и само да ги отразяват...някъде.

# 658

и нещо интересно от ТТ
Chloe Neill-

Айре, много ме зарадва с тази новина, естествено ако е вярна, разбира се. Hug Знам само един Райън Грант и той е чернокож футболист.  Wink А от това "с визията на Джесур" изпаднах в екстаз.  newsm44 Много искам да гледам отново "моя" Къванч.  Blush Дано да е истинска новина, а не измислица на хора, които от скука, пишат неверни неща, само и само да ги отразяват...някъде.

Кате Hug
ами мисля,че споделих новината достатъчно достоверно с линк към въпросната писателка в Уикипедия
и визуално-поста й в ТТ Wink
но това не означава,че Киво ще играе там, просто си го е харесала жената като визия за персонажа, който е създала в тоя сериал. сега сигурно ще му търсят двойник сред хамериканските актьори Mr. Green
и аз искам Киво пак с по-дълга коса, но без брада Naughty

Ани Heart Eyes Simple Smile Peace

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 18:31 от Airra

# 659
Привет, момичета 😀
Гости, ЧЕСТИТ празник  !!!Здраво и благословено да ти е момчето!
Идеята за Къванч и Берен, явно доста е развълнувала феновете.
Не знам, мисля си, че е голям риск. Сравненията с ЗП ще са неизбежни. Във една от групите във ВК правеха сравнение с историята на Ален Делон и Роми Шнайдер и снимките на техния филм "Басейн". Накратко , двамата изживеят голяма любов по време на снимките на първия им филм /не знам кой е /, после се разделят, Делон изпада в депресия и  в много скандали . Никой не иска да снима с него, докато режисьор не предполага да събере легендарната двойка. Роми се съгласява, а филма е обявен за шедьовър. Момичета, това прочетох не съм проверявала тази информация.
Айра, това с американската писателка е много интересно.
Ето това ми излезе сега в ИГ, преведох си с Google translate , но ако някой разбира повече...😊

Миналата събота по БТВ даваха "Бързи и  яростни " .Телевизорът си работеше просто за фон, но съм чувала естествено за филма. За пръв път се загледах в главните герои, особено в Пол Уокър /мисля, че той загина / тъй като мой близък е луд фен на този актьор. Първата ми мисъл беше....Къванч колко е подходящ за тази роля. Аз такива филми не харесвам, но знам че тази поредица е много популярна, което би означавало световна известност за Къванч, не че сега е малка. А и бързи коли и скоростта .....точно за Киво 😁😁😁
Просто си се размечтах....но най -ще се радвам на един хубав, дълъг сериал.😊😊😊
Лека вечер, момичета

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 21:20 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт