Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, ясно ми е, че новината е достоверно поднесена от теб. Peace Няма как да се съмнявам в това. По-скоро съм скептична по отношение на източника на информацията, защото сме чели какви ли не писаници. Аз лично ще се радвам, ако Киво приеме. Praynig

# 661
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Гости, здраве и успех на теб и на рожденика!!!
Фенче, за безсмъртния ти аватар - чест и почитания!!!
Ани,  специални благодарности за превода на Огранизето 2!!!
Когато влязох във форума имаше кралици, царици, принцеси, госпожи, ...
та за мен не остана титла и за това реших да съм дива.
А, гифчета се научих да правя едва за ДК.
В началото на форумната ми кариера беше трудно дори снимка,
като за пред хората да се намери, но техниката напреднА и стигнах до хадето.
Та сега и до Нефтликс, чиято икона  с това N гледах и се чудех какво е.
Ограмотих се миналата година едва.
Не, ограмотиха ме важно, важно, та сега съм на първия ред.
Брей какво направи това Организе с мен, а колко бях сериозна.  
Отиде ми репутацията.
Кате, благодаря и на теб за помощта в превода!!!
Ама казала си го това за Берен и съм го запомнила, както и за други, които не харесваш съм запомнила.
Въпреки всички претенции, не може нищо да се направи, освен да изразя емпатия.
И съм си дала дума да не пиша кого най-много не харесвам, за да не пуша после лулата на мира.
Няма как да се изтрие ЗП от биографията нито на Къванч, нито на Берен.
Няма друго дизи с такава гледаемост и с такъв рейтинг по време на първото излъчване.
Сетих се, че Фенчето се закани да го гледа пак, защото не го е "запомнила",
та случайно попаднах на творения на подругите в YT в 49 части,
под заглавие - Линия Бехлюль и Бихтер, т.е. без "кокошарника", но не го препоръчвам.
Извинете за отклонението, ама съм в еуфория, като Ирка.  От Организето 2 ще да е.
Себи, извини ме, но всички сме жертви на времето, в което живеем, независимо кой къде.
Всяко зло за добро!!!
Айре, ами да, Нетфликс работят и с продуценти, режисьори, сценаристи и артисти
в съответната страна, именно за да са надълбоко с характерите, които комшиите изграждат.
Има световна платформа, има и национални платформи. Зависи от абонамента.
Добра идея е това за една серия в седмицата, но серията да е малко по-дълга.
Пепи, благодаря ти за споделеното!!!
Бързи и яростни, ама хайди, да не изпадам в "екстаз",
а да се насладя, на това което имам.

Лека вечер!!!

# 662
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Днес съм на друга вълна, но не мога да не ви навестя  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes Ани  Heart Eyes Диве  Hug благодаря!  bouquet
Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet
Кате  Hug изненада ме! Аз си мислех, че харесваш единствено Туба с Къванч, а ти половината му партньорки харесваш  Peace
Айре  Heart Eyes  bouquet Е, тя и Ан Райс го беше харесала нашето момче, ама ... Но, съм сигурна, че все един ден и това ще стане Peace
Пепи  Hug  smile3521
Диве  Hug  bouquet

Приятна вечер!  Hug

# 663

Добър вечер Heart Eyes

Гости bouquet да ти е живо  и здраво детето ,късметът да е винаги с него!

Диве май така се получи ,за добро е.А за това гифче bouquet

Днес отново гледах "Организето" и май усещанията ми са по- различни.Гледам не толкова сериозно на измамниците , а на играта на актьорите ,лафовете , мимиките .
  Фенче  Heart Eyes права си ..в желанието  Сарухан      да се качва само на превозно средство което може сам да управлява  е прекрасен.Мимиката на Къванч ,чупката под ъгъл на веждите , поомазаната прическа, вечното предъвкване на нещо си  си беше прекрасна актьорска игра на  сериозен предимно драматичен актьор,който показа ,че може да предизвика смях и то най-много в комедиен филм. smile3508 smile3508 smile3508

И краят беше позитивен .Браво  на целия състав!/Пак го краднах от Дива/ Embarassed

# 664
Айре, ясно ми е, че новината е достоверно поднесена от теб. Peace Няма как да се съмнявам в това. По-скоро съм скептична по отношение на източника на информацията, защото сме чели какви ли не писаници. Аз лично ще се радвам, ако Киво приеме. Praynig

не мисля, че е имало предложение Peace
едва ли биха вземали турски актьор за главна роля....

Пепи Hug, Дива Hug, благодаря за интересните постове bouquet bouquet
каквото има да става, ще стане.....

Фенче Heart Eyes, да тая не е първата американска сценаристка, на която в полезрението й попада Къванч Peace

Себи Hug и аз си го гледах още веднъж Wink
Цитат
Гледам не толкова сериозно на измамниците , а на играта на актьорите ,лафовете , мимиките .
ами то това му е интересното Wink

лека Hug

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 22:05 от Airra

# 665
Добро утро и Честит празник! Hug Hug Hug

Себи  Heart Eyes е, радвам се, че са ти се променили малко усещанията за Организето след второ гледане  Peace Надявам се да си се забавлявала с бисерите им  Laughing
Айре  Heart Eyes е, много ясно, че няма да го вземат за главна роля, добре ще е да го вземат изобщо  Wink Но, действително все повече хора го забелязват, а това ми говори, че не сме пристрастни много  hahaha Да, каквото има да става, ще стане ...
Аз пък си го харесвам Киво най-много с такава прическа  Heart Eyes

С дълга коса ми е много любим, но като знам, че той не се чувства особено комфортно, по-добре да е с такава, много ми е готин с перчема  Heart Eyes
Поздрав! Hug

Хубав ден!  Hug

# 666
Привет! Hug

Честит празник! bg

Фенче Heart Eyes
Цитат на: queen_fenka
link=topic=1131064.msg39268420#msg39268420 date=1567753395
Айре  Heart Eyes е, много ясно, че няма да го вземат за главна роля....
е да де Mr. Green но Катето е помислила, че са му предложили главна роля......
както и да е Peace
важното, че го забелязват....зад океана Wink
с такава прическа няма да го видиш скоро Wink
а и сякаш лицето му тогава е по-удължено и скулесто.
на мен пък тая  визия ми е супер любима Heart Eyes
от архива Wink

Мерси за Сезен Аксу!

Интервю на Елчин Сангу за списание «Marie Clarie»
бг. превод
откраднах го от Мелека, предполагам няма да ми се карат Wink

Скрит текст:
Елчин Сангу - точно такава, като на екрана. Искрена, естествена и истинска... Успяхме да проведем много интересен разговор с прекрасната актриса, която влезе в живота ни със сериала "Любов под наем" и завоюва сърцата ни.Списанието с  Елчин Сангу, която е на корицата на нашия септемврийски брой можете да намерите в търговската мрежа от днешния ден.

🎤– Какво правите в този момент от живота си?
🐝– Сега съм в отпуск. Не правя нищо. Главата ми е съвършено спокойна. Четем сценарии стараем се да намерим хубав. По-скоро търся нещо ново. Искам да създам различно нещо. Разбира се чета и вече съществуващи сценарии. Но ще е по-добре да намеря нещо ново.Ако намеря, ще е много хубаво.

🎤–  «Сблъсък» е последният ви проект. Каква история само! Нима не се запознахме с вас в «Любов под наем»?
🐝– Всъщност кариерата ми започна по- рано, но «Любов под наем»  беше проектът,благодарение на който чуха за мен.Той беше много популярен, и така чуха за мен. За мен лично сериалът, в който бях призната, беше „Курт Сейт и Шура“. Първата ми роля беше в сериала„Времето лети“но истински ме опознаха в сериала „Курт Сейт и Шура“.След това имаше и други.

🎤– Как оценявате сценариите?
🐝– Оценявам ги според чувствата си, но, разбира се, имам и стратегия. Слушам вътрешния си глас, но ценя и мнението на моето агенство «Гайе Сёкмен».. Това, което е по-близо до мен, до душата ми, в което ще се влюбя. Мисля така: "Ще направя това повече от хубаво, ще се влюбя в тази роля" Предпочитам проектите, в които да съм спокойна.

🎤– Какво правиш за усъвършенстване на актьорското майсторство?  
🐝– Правя много за собственото си усъвършенстване, наблюдавам хората, ходя на срещи, пътешествам, събирам информация. Всеки човек, който срещам, е откритие за мен. Изучавам това, което все още не зная. Просто да се усъвършенства актьорското майсторство е като порочен кръг, Усъвършенствам себе си. Например какво мога да направя? Мога да се развивам извън страната, в Америка или в някой WorkShops. Някога може и това да направя.

🎤– Случайно ли попаднхте в този сектор или ви беше отдавнашна мечта?  
🐝– Аз завърших оперен факултет в университета. Започнах да се снимам случайно. И преди това съм получавала предложения, но отказвах. Нали се занимавам с опера. Защо непрекъснато ме канят да се снимам? За какво ми е това? Но после, когато животът ми стигна до определен момент, всичко се разви различно и въпреки това. Не планирах нещо много, но така се случи. Хубаво е, че така се случи.

🎤– Как ти хрумна да се занимаваш с опера?  
🐝– Всъщност, в семейството ми няма музиканти, но има такива, които се интересуват любителски от музиката. Аз съм черкезка. В традиционната музика на черкезите има опера. Това събуди интереса ми, тъй като постоянно слушах оперни арии. Без много да се замислям реших да се занимавам с това. И смятам, че съм късметлийка, тъй като осъществих младежкото си желание.

🎤– Имаш ли братя и сестри? Как премина детството ти?  
🐝– Нямам братя и сестри. Но сме многобройно семейство - много братовчеди, племенници, имам лели. Майка ми има петима братя и сестри. Ето в какво голямо семейство съм израснала - те, техните деца, после пък и техните деца. Красиво, щастливо детство. Живеехме на улицата. Нямахме телефони. У мен и досега няма култ към към телефона и компютъра. Много по-важно ми е да си почивам навън и да бъда повече време с приятелите си.

🎤– До къде стигат професионалните ви мечти?  
🐝– Никога не си правя дългосрочни планове. Където ме отведе животът. Иска ми се всичко да е хубаво.

🎤– Има ли роля, която НЕ искаш да изиграеш?  
🐝– Не съвсем роля или образ, но като че ли нещо много сексуално няма да мога да изиграя.Не че мисля, че това е погрешно и се страхувам от критики, просто не бих могла, вероятно. Мисля, че няма да ми достигне смелост за това.

🎤– Длъжни ли са жените да са красиви, за да са в главна роля?  
🐝– Заради общественият натиск, в телевизиите, от мъжете и жените се очаква идеален външен вид. Дори не мога да го повярвам.  Не трябва да е така. Но на светът му е дошло до гуша от грозотата.

🎤– Разбира се ... Има пример в лицето на Мерил Стрийп. Тя не може да бъде наречена много красива, но...
🐝– Определено не бихме нарекли Мерил Стрийп красавица, но тя има такава енергия и аура, че дори най- красивата жена не може да стои до нея.

🎤– Но в Турция не виждаме това, особено в телевизионните сериали.  🐝– Ние имаме съвсем различна математика. Аз не я разбирам. Това е личен въпрос на продуцентите ... Не знам какво мислят, но актьорът не трябва да бъде красив, когато става въпрос за представянето на героя на зрителя. Но това правят тук. Ако се оттеглят от това и търсят актьори, които са в състояние да представят по-дълбоко своя герой, тогава картината ще бъде по-реалистична, както ми изглежда.

🎤– Какъв беше най-важният съвет, който  получи, като влезе в сектора?  
🐝– Не се съветвам никога. Обикновено, когато решавам каквото и да е, мисля дълго, за да избегна грешки. Но в края на краищата имам право, като човек, да направя грешка. Но внимавам да не попадам в такава ситуация, където няма да ми е комфортно и на където другите ме тласкат. Ако е нужно, разбира се, слушам съвети. Вслушвам се в тези на скъпите за мене хора. Свободолюбива съм, обичам свободата на своя избор.

🎤– Какво мислиш за киното?  
🐝– Сега страната преживява криза. Телевизията и киното не са в много добро състояние. Има много икономически проблеми. Бизнесмените не желаят да инвестират пари в киноиндустрията или ги нямат. Следователно няма развитие.Надявам се с времето нещата да се променят. Сега се намираме в преходен период. Измина много време от момента, в който в живота ни навлезе концепцията на цифровата платформа, интернет и компютрите.С новите поколения се внедряват все повече и повече технологии. А ние сме в период на преход. Ние нито сме там, нито съвсем тук. Във всеки случай телевизията все още не свършва. Но въпреки това, тя вече не е същата система, към която сме привикнали. Сменя се телевизионната концепция.

🎤– Да, може би след 20 години?  🐝– Не мисля, че ще е толкова време. Максимум след 5 години ще говорим за нещо друго. За нещо ново и чудесно.

🎤– Има млади хора, на които им е интересно и те жадуват да попаднат в тази професия.Какво искаш да ги посъветваш?
🐝– Външното впечатление е толкова прекрасно, че се натрупва неправилна представа.На първо място, всичко не е така, както изглежда на пръв поглед. В крайна сметка това е работа, а не място, където ще те аплодират и хвалят. Нека никой не очаква това, когато влиза в този сектор. Това е много трудна работа.  Ще се сблъскат с изпитанията на снимачната площадка през целия
ден.Между другото, ние не живеем онзи грандиозен живот, който другите трябва да видят. Създава се впечатление, че непрекъснато се веселим, че винаги сме щастливи, но не е така. Живеем като всички хора. Тази професия не е лека, но ако някой я иска, нека го направи. Има талантливи хора. Но не винаги талантът и късметът си съвпадат. Никога не се знае, в кой точно момент ще се случи съвпадението на успеха и таланта. Аз не знаех, че "Любов под наем" ще стане толкова популярен. Ето защо малко късмет никога не е излишен.

🎤– Свикнах те ли с това, че целият ви живот е на показ?
🐝– Разбира се, има и тази страна. Желаещите да влязат в актьорската професия мога да им кажа следното: готови ли сте да се откажете от свободата си? Можете ли да издържите психологически? Тези фактори са от голямо значение. Например има хора, които пишат под Instagram снимки всичко, което душата им иска. Когато започнат да правят същото с тях, ще успеят ли да се справят? Ще могат ли просто да забравят това, което са прочели? Просто казано, ще успеят ли да се справят с това, което се случва в социалните мрежи?

🎤– Как се справяте с това състояние на нещата в социалните мрежи?
🐝– В епохата на Интернета всеки човек си мисли, че може да бъде близо до когото и да е. Но това не е вярно, няма никаква връзка. И никой няма право да говори каквото му дойде на ум. Например под моите снимки коментарите са затворени. Моя снимка, която съм публикувала с най-добри чувства, не трябва да е поле за грубости и караници. Аз не искам да ми причиняват това и затова коментарите са затворени.

🎤– Чувствахте ли се странно от новините за себе си в пресата в началото на кариерата си?
🐝– Не, от самото начало знаех плюсовете и минусите на тази професия. Но в списанията, разбира се, обемът е друг.

🎤– Всъщност същото се случва в САЩ и в Холивуд. Хората ровят дори в боклука.
🐝–  Законите, приети след смъртта на принцеса Даяна, по някакъв начин ограничават ситуацията.Мисля, че ако не бяха, всичко щеше да бъде още по-лошо. Гонитба на хора, преследване с коли по улиците, което е престъпление. Те очакват да го приемем за нормално явление, Но не! Аз също съм против.

🎤– Нека поговорим малко за любовта.
🐝– Единственото нещо, което мога да кажа,е че имам връзка, която се развива добре осем години. Все още върви по същия начин. Наистина няма, какво друго да кажа. Имам прекрасен живот.

🎤– От какво най-много можете да се разгневите?
🐝– Несправедливостта и безнаказаността. Аз съм весел човек, много се смея, но несправедливостта ме ядосва.

🎤– Къде виждате това напоследък?🐝– В действителност - навсякъде. За съжаление виждам това по пътищата, на работа, в отношенията, в транспорта, в   развитието на страната и света.

🎤– Към какви храни се придържате?Спортувате ли?
🐝– Спортът е винаги в живота ми, с изключение на времето, когато работя. Постоянно се занимавам с пилатес и киксбокс. Но не и когато работя. Имах прекъсване 8 месеца. Като свърши работата, се връщам към спорта. От дете съм слаба и не можах да напълнея. Ям толкова храна, колкото яде човек. Ям много. Но преди не напълнявах, а сега вече ми се случва. Трябва да следя за това.

🎤– Как се грижите за кожата си, с какво я поддържате?
🐝– Чистотата и мирисът са много важни за мен. Без почистване и парфюм не мога. Сега на кожата ми зле повлия слънцето, появи ми се алергия. Държа кожата си чиста и задължително нанасям овлажняващ крем. Нищо специално не използвам. Ако видя, че нещо е полезно за кожата ми, използвам го.

🎤– Какъв е вашият зодиакален знак?
🐝–  Лъв.
🎤– Какво никога не липсва в хладилника ви?
 🐝– Студени напитки
🎤– Любима песен в последно време?
🐝– Stavroz-The Finishing.
🎤– Любим автор?
🐝– -Винаги се сменя. Понякога е Месневи, понякога е Алпер Джанъгюз.
🎤– Кое е най-хубаво ястие, което приготвяте?
🐝– Готвя наистина добре, така че не мога да избера едно конкретно.
🎤– Любима храна?
🐝– Тъй като съм пристрастена към тестото, бих казала всички видове паста. 🍝
🎤– Любима мебел в дома ви?
🐝– Диванът ми във формата на буквата L.
🎤– Любим цвят?
🐝– Обикновено сиво и всичките му тоналности. Също така и бяло.
🎤– Филмът, кой ви накара да плачете много?
🐝–  Capernaum (ливански филм на режисьора Надин Лабаки).
🎤– Филмът, който ви накара да се смеете най-много?
🐝– Deadpool (първа част) и Ölümlü Dünya. Чакам да излезе и втора част скоро.
🎤– Какво никога не липсва в чантата ви?
🐝– Парфюм, червило и телефон.
🎤– Любимо приложение на телефона?
🐝– WhatsApp
🎤– Любимо емоджи?
🐝–  Учудено лице.

https://www.facebook.com/groups/434764923584135/

# 667
Здравейте, прекрасни! Hug

Честит да ни е празникът!!!

Отново много интересни мнения имаше, които аз с удоволствие прочетох- БЛАГОДАРЯ! Flowers Bouquet

Първо, искам да се извиня на Гости, че вчера тъй неволно съм пропуснала рождения ден на сина й- явно още съм била сънена. Grinning Да ти бъде здрав и много щастлив! Flowers Four Leaf Clover Благодаря за почерпката.

Второ, макар и със закъснение, искам да отбележа Фреди- любимецът на Фенчето Heart Eyes .
За тебе Фенче, най- специално!

Айре Heart Eyes ,
благодаря, че сподели интервюто, миличка! Flowers Bouquet :*
Много интересни беше за четене. Личи си колко спокойна, позитивна, жизнерадостна и земна е Елчинка. Heart Eyes Прекрасна е! В интерес  на истината, не мога да си представя друга актриса в ролята на Зейно- Елчин беше перфектна във всяко отношение.
Радвам се , че отново са забелязали Киво отвъд океана- няма как да не се забележи таква красота и такъв огромен талант.

Аничка Heart Eyes ,
благодаря ти! Flowers Bouquet
И аз искам и Бенсу , и Берен( отново) за партньорки. Надявам се много да стане това с Бенсу. Много ще си отиват според мен. Heart Eyes

Момичета, искам да ви се похваля:
Скрит текст:
Получих рецензията - отлична е! Само имам технически грешки при оформлението...Много съм щастлива и благодарна. Дано и при защитата имам такъв успех и оценката наистина да е отлична! Flowers Four Leaf Clover

Аз като се замисля, май не мога да си избера любимата му визия- всички ми харесват. Но най- много така , може би.

Мнооооого ми харесва прическата му тик, много!

Желая ви един много прекрасен ден, изпълнен с усмивки! Heart

# 668
Ире Heart Eyes
Скрит текст:
Бравоо!! Simple Smile
така ще е и на защитата,,отлична оценка Peace fingerscrossed
и на мен ми хареса интервюто Peace
освен сериозните неща, мисля, че
Елчин е купонджийка, има много приятели и много се забавлява Simple Smile

старо клипче на Еирини
Фенче Heart Eyes в началото има снимка с твоя причос Wink

чакам още отзиви за филма, от новоизгледали Peace
видеото има 1 147 views/прегледа Peace

хубав ден!! Hug

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 15:45 от Airra

# 669
Айре  Heart Eyes Ире  Heart Eyes Честит празник и на вас, милички!  bouquet
Айре  Heart Eyes е, може пък да ме изненада и с такъв причос, де да знаеш  Wink А лицето му е по-издължено там, защото е скоро след голямото отслабване за ролята на Музафер, той и в КСШ си беше доста слаб. Както знаем, не е рекъл, не е станал отново такъв , направо му завиждам как го прави  Thinking Както и да изглежда, на мен всякак ми харесва, знаеш  Wink Само и аз не искам брада, ако може Naughty Много му отива, обаче си го предпочитам да му се виждат прекрасните устни и трапчинки.
Един от любимите ми клипове на Ейрини, благодаря!  bouquet
Благодаря за превода на интервюто на Елчин, че сестра ми се върна от Испания и нямах и време, ама и честно казано ме домързя  hahaha
Ухаа, доста хора са го отбелязали Организето, дано споделят и впечатления  Peace
Ире  Heart Eyes благодаря ти от сърце, джанъм за поздрава!  love001
Скрит текст:
Мнооого си го обичам, направо е невероятно, че вече повече от 30 години тази любов не намаля и на йота. Нищо, че го няма вече почти 28 г. на този свят, музиката му ще живее вечно. Колко хора,които не са били родени преди той да умре го обожават ... Вчера цял ден си го слушах  Heart Eyes Преди да си харесам толкова много синеокото чудо, си го слушах най-редовно, сега малко по-рядко, но винаги, когато не съм на кеф или съм разстроена за нещо, той ми оправя настроението , винаги! Така ми въдейства тази музика и този неземен глас  Heart Eyes

Много се радвам за теб, браво!  bouquet И на защитата съм сигурна, че ще е отлична оценката Peace
Няма нищо ново ... надявам се скоро да ни зарадва патрона, липсва ми!  Praynig

# 670
Благодаря ти,Айре! Heart Eyes

Аз изгледах Организето 2. Ииии... много ми хареса, искрено се забавлявах. Simple Smile))
Саруханчо е уникална скица. Grinning Любимият ми момент е може би, този с шамарите- запазена марка. А само как учеше нови думи, милият той. Grinning
Много ми хареса Кивовото превъплащение. Сто процента много се е забавлявал, снимайки този проект. Хубаво щеше да е да има повечко сцени, нооо пак беше добре.
Хареса ми сюжетната линия. Не е бозава, безсмислена комедия, напротив макар и чрез шегата и майтапа и от тук има какво да научим. Най- вече наблегнаха на това какво всъщност се иска от един родител- не е достатъчна само любовта, но без да задълбочават твърде много, все пак нали е комедия. Simple Smile)
ЙЕ ми напълни душата, Бенсу е много добра, както и Езги. Бенсу е толкова естествена и сладка. Дано има още нови проекти в бъдеще, с радост ще я следя. С Ръза пак бяха рамо до рамо ,както в Ичерде. И Ръза също е много добър актьор, макар че ролята му тук, лично според мен не беше твърде забележителна.
Накрая се получи страхотна семейна идилия. А Саруханчо предполагам, че продължава с ученето на нови думи и с въздържанието си от псувни! Grinning
Общо взето доста ми хареса. Рзтоварващ филм, на някои моменти ( с плесниците) с глас се смях. Добре ми дойде в уносон с настроението ми.

Много добре стоят един до друг. Heart Eyes

Леко поизрязах ЙЕ, но исках да акцентирам. Grinning

Още веднъж благодаря на прекрасните ни преводачки! Радвам се, че ни позволихте да се позабавляваме с Организето 2. :* Heart Flowers Bouquet

Фенче😍 ,
Докато съм писала, не съм видяла, че си постнала. Явно съм била доста въодушевена при писането на впечтленията си. 😀
Благодаря ти за споделеното! 💐
Скрит текст:
Музиката е еликсир за моята душа. И аз правя същото като теб- много често прибягвам към слушането на любимите ми песни, за да се успокоя, за да им се насладя и за да ме заредят позитивно. Животът ми без музиката би бил наистина непълен. А Фреди е вечно жив- чрез незабравимите си музикални творения.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 18:13 от Irinak

# 671
Честит Празник!

Айре Heart Eyes Flowers Bouquet, Фенче Heart Eyes Flowers Bouquet, благодаря ви за всичко!
Относно прическите, брадата и колограмите - вземам го всякак WinkBlushSimple Smile

Ирка Heart Eyes Flowers Bouquet, браво Hands ThumbsupGrinning! Продължавай в същия дух и на защитата - сигурни сме в теб Flowers Four Leaf Clover!
Скрит текст:
Със сигурност знаеш тази страница, но аз сега я открих Simple Smile и смятам да я прегледам!
https://www.eiacademy.bg/
Радвам се, че и на теб ти хареса Организето 2 Simple Smile! И много сладък коментар Grinning. Наистина много си отиват WinkHeart Eyes?

Много добре стоят един до друг. Heart Eyes

Диве Heart Eyes, добре си го избрала името - оригинално като теб Wink Heart Eyes

Себи HugFlowers Hibiscus, Кате HugFlowers Hibiscus, Пепи HugFlowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 18:53 от AniMae

# 672

Мили мои незаменими момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник и да пребъде България  bg

Дано имам повод след полунощ да развея отново  българското знаме след победа на Григор Praynig Praynig Praynig

А Киво като мафиот и комик е превъзходен Hug Hug Hug

А повдигнатите вежди под ъгъл и коремчето му са незабравими!

Какво да кажа за тика му ,когато е нервен да си бъкра в ухото hahaha hahaha hahaha

Много приятна вечер ви желая. Hug Heart Eyes

# 673
Ирка  Heart Eyes  smile3521
От снощи в Монтрьо  Heart Eyes
Скрит текст:
И аз не мога да живея без музика ... нали виждаш какво споделям във ФБ най-вече  Wink
Заплеснах се в поздрава и забравих да ти благодаря за готиния коментар за Организето!  bouquet Много добре стоят един до друг Киво и Бенсу, да  Peace
Ани  Heart Eyes и ти като мен си го харесваш патрона всякак  Laughing Ми все си ми е хубав, всичко му отива, и как не, с тези изящни черти, какво да направя ?  Wink А като прибавим и харизмата, която излъчва и ... отиде, та се не видя  ooooh!

Себи  Heart Eyes Честит празник и на теб, джанъм!  bouquet Дано!  Praynig Стискаме палци на Гришо  Peace
Ето, и като Сарухан дори пак си е готин  Joy Joy Joy

Страхотен образ, много се смях с него  Peace

# 674
Честит празник ❤

Себи, дано и Григор ни зарадва тази нощ, но каквото и да стане , той е велик 😀
Момичета, за филма ще пиша по подробно като се прибера в нас, защото от телефона ми е трудно.
Ире, успех ти желая! 90% вече си успяла, от теб се искат 10 % спокойствие само и всичко ще бъде наред😍
Айра, благодаря за интервюто. Много харесах Елчин. Въобще харесвам всички негови партньорки. Единственият проблем Е, че после не мога да ги гледам с други актьори.  Единственото изключение направих за Берен в Кьосем, но там филма го гледах като историк, не като зрител, който се наслаждава на играта на актьорите.
Башак най  - после се показа ❤

А Киво най - много ми харесва така

Общи условия

Активация на акаунт