Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Пепи Hug
даа, Башак Heart Eyes най-после се появи в ИГ...слаба Whistling

стягат новия сезон......

аз нямам проблем да гледам Берен в други нейни сериали, чакам и новия й за Нетфликс...и Ойкю съм я гледала в лекарския, Туба -в предишните й дизита.

Ире Heart Eyes, радвам се,че ти е харесал филма, много готин коментар. Simple Smile
Саръто беше голям шемет..и с шамарите и с това плюскане постоянно Joy Joy но сякаш не беше много централен образа му,не успяха много да разгърнат характера му, ако има 3 част, се надявам да му обърнат повече внимание Peace Ще е голям майтап ако има дете Joy Joy

Себи Hug bouquet
до къде си с Кузея?

Ани Heart Eyes bouquet

какво намерих за Бенсу
Бенсу Сорал за българските си корени, напускането на "Вътрешен човек" и за своя брат близнак
Скрит текст:
Бенсу Сорал е турска актриса, родена на 23-и март 1991 г. в Бурса, Турция.

Има сестра на име Ханде, която също е актриса, и брат близнак - Бедирхан Сорал. Майка им е емигрантка от България, а бащата - от Македония. Завършва графика в Мармарския университет и благодарение на Ханде Сорал, която вече е популярна, решава да изпита силите си в още едно изкуство.

Първо печели като модел, без да се разсейва и с мисълта, че това е стъпка към полезните познанства.

Дебютът ѝ е през 2012 г. Започва с второстепенни роли, но благодарение на красотата, късмета и таланта си, само след три години получава централна роля в турската версия на "Малки сладки лъжкини". Популярността ѝ чувствително расте и тя получава привилегията да изиграе любимата на Чаатай Улусой във "Вътрешен човек". Сериалът е много успешен, но след края му решава да се снима в по-краткосрочни проекти като рекламно лице и видеоклипове.

През 2016 г. се влюбва в спонсора на "Вътрешен човек" - Хакан Баш, с когото се женят през 2018 г.

Бенсу напуска "Вътрешен човек" няколко епизода преди края му. След смъртта на героинята ѝ Мелек, която е убита, Бенсу споделя, че още от самото начало е знаела, че този момент ще дойде и че Мелек ще загине. Все пак се завръща за една сцена на финала...

"За мен беше чест, че ми повериха ролята на Мелек. Чувствах се отговорна, защото знаех, че милиони зрители гледат "Вътрешен човек". С всеки следващ ден ставах все по-опитна и самоуверена в професионален план. Това е невероятно усещане. Още в първия ден имахме съвместна сцена с Четин Текиндор (Джелял). Не се познавахме от по-рано. Когато пристигнах, той ме посрещна с думите: "Здравей, Бенсу, аз съм Четин". Изненадах се, че знае името ми. Той е невероятен джентълмен и професионалист. Чаатай (Сарп), Арас (Мерт) и Дамла (Ейлем) също споделят моето мнение, от него научихме много за актьорството. Когато заснемането на сцените се проточваше, ние по-младите бързо се уморявахме, но не и той. Винаги изглеждаше бодър и енергичен.", споделя Бенсу Сорал.
https://tvnovellas.blogspot.com/2019/08/blog-post_66.html?fbclid … VV8S99pKiE2wAWuwk

я вижте Арас в новия му филм
голяма работа е.....

ролята леко напомня на тази на Аличо.....

Фенче Heart Eyes
Цитат
Само и аз не искам брада, ако може Naughty Много му отива, обаче си го предпочитам да му се виждат прекрасните устни и трапчинки.
Peace
не мога да повярвам, че не брадяса това лято Joy Joy Joy

в Испания са на същата серия, на която съм и аз Wink-КГ
https://twitter.com/NereaG11/status/1170033592849879043
много коментари в ТТ Peace

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 21:33 от Airra

# 676
Пепи  Hug и аз съм като теб - гледах единствено Ойкю в " Ударите на сърцето ", в който тя много ми хареса как си изигра ролята, но партньора и не ми хареса особено. И все пак го изгледах, защото обичам лекарски филми, а и беше интересен, а Ойкю много бойна лекарка неврохирург, хареса ми определено.
 Laughing

Сонгюл я гледах във филма " Кисели ябълки " И това са  Laughing
Башак не ме кефи на тази снимка, по-добре да не я беше пускала  Whistling Знаете защо  Cry
Айре  Heart Eyes благодаря за споделеното за Бенсу  bouquet Не знаех, че има бг. корени. А Четин едва в снощната серия ме изкефи как игра  Rolling Eyes Хареса ми и Чаго как игра, за Арас се знае, а Бенсу винаги ми е харесвала, още в "Сладки, малки лъжкини " я забелязах, също и Бюшра.И тъкмо ми стана интересен сериала и тия нашите го спряха  #2gunfire
Този филм ще се гледа, Арас ме кефи все повече като актьор  Peace Да, на Аличо прилича ролята му ... да видим как ще се справи с нея.  Ръза беше великолепен  Heart Eyes
Да, и аз не мога да повярвам, че цяло лято не брадяса нашия човек, за пръв път му е  Wink
Обаче, и с брада е великолепен беее Heart Eyes

Прекрасен е на новата снимка, благодаря !  bouquet Е, зарадва ни, изчакахме се  Laughing

Кви са тия кучета на сватбата  Laughing

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 21:43 от queen_fenka

# 677
Фенче Heart Eyes
ами не те кефи, ама това е положението, както и си мислех, че е Blush Confused
аз се радвам, че отново е активна в ИГ си, защото много си я  Heart
и на мен чак сега ми стана интересен Вътре Wink

..........
слагам в нов пост.... Wink

имаме новооо Party
на сватба е нашия човек Heart Eyes
на приятеля му Ali Yesilirmak

и видео
https://twitter.com/nora_maro2010/status/1170039252190670849
https://twitter.com/mlamh202/status/1170032012100558849

това е младоженеца Peace кучкар-треньора на Марс
https://www.instagram.com/p/BxXy1c9nTlD/

още едно видео
има и кучета на сватбата Joy Joy

https://twitter.com/nora_maro2010/status/1170040939034947584
https://twitter.com/mlamh202/status/1170046976139956224

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 22:21 от Airra

# 678
  • AMS

Привет, дружки!!!
Фенче, Айре, Ирка, Пепи, Себи, Ани, благодаря ви на написаното!!!
Честит да е празника!!!
Ирка, поздравления!!! Продължава да стискам палци!!!
Благодаря за откраднатото от Мелека!!! Пак да откраднете и донесете!!!
Колко били гледанията на Организето с превода!?
Извинете, че още съм на тази тема, но ми е нужна много комедия в момента.
Ами моите влизания са около 10. Пратих линка и на друг, та стават 11.
Сложете го и в закованата тема, та целия форум да се възползва.
Нека се израдват на това да видят Къванч със шкембе.
Да ви кажа при последното гледане на Организето 2 направих откритие.
Много пъти питах, превеждаха ми, описваха ми, но не разбирах, не ми пасваше, ...
Та, първо на първо самокритика за заглавието -
няма двойка / 2 и в оригинал е Organize İşler: Sazan Sarmalı
Второ на второ , намерих какво означава в заглавието втората част.
В полицията комисаря каза на  бащата и епруветката,
че "Този номер се нарича "ловци на невежи". Измамили са ви."
И като се напрегнах, си викам -  ама това са си лапнишарани.
Сложно съществително е "лапнишаран", пише се слято  и означава
някой много наивен, който лесно се хваща на измами и уловки.
А и в синонимите има доста комшийски думи -
хапльо, наивник, будала, ахмак, глупак, абдал, серсем, малоумен ...
Та сглобих заглавието - Организирани работи: Ловци на лапнишарани.
И още една извадка от записките ми -  за любовната история на епруветката.
Значи за една любов отишли парите на баща му.
Тя му позвънила от България и му казала, че е на зор.
Не я видяхме тази нашенска убавица, но знам истински случаи.
" Влюбих се / по телефона/ в жестока жена и загубих пари."
А Саръто с цялата си тежест -
"Имам алергия към крадци и ... дегенерати ...
Но твърдо съм против насилието / като мен /,
когато бият човек, който не е заслужил това!"
 "И биете само тези, които са заслужили това, нали?
"Разбира се!"
"Мъж, който е загубил парите на баща си, заради българско момиче,
не е ли заслужил, плесник?"
След двойния удар  -
"Защо трябваше да ме биеш по-силно от колкото са те помолили?"
Отговор - "Не можах да преценя."
Та се сещам, че на финала, този лапнишаран пак звъня до София
и се надявам на продължение.
Извинете!!!
Надявам се и да ми е за последно по тази тема.
А иначе най-добрата визия на Къванч за мен е
Ха Де,  чудя се коя да избера >>>

Благодаря и за новите, докато съм писала!!!
Лека и синеока!!!

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 01:19 от * Diva *

# 679
Диве Hug, развесели ме с твоя пост Joy Joy
Гугъл ми дава тоя превод- Навиване на шаран Joy Joy

Цитат
Нека се израдват на това да видят Къванч със шкембе.
Joy Joy

от мен-нашия красавчик от тая вечер Heart Eyes

лека Hug

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 23:47 от Airra

# 680
Айре  Heart Eyes а видя ли как Киво бързо застана от другата страна, не разбрах за какво се хилеха hahaha
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456240409%2F518f … pl_wall_-42273871
Благодаря за гифчето, страхотен е  Heart Eyes
Диве  Hug голяма работа си  Joy Joy Joy Благодаря за споделеното!  bouquet Изпълних желанието ти, нека да го видят повече хора наистина  Peace
Лекинка!  Hug

# 681
Добро утро, дружки!  Hug

12. 05. 2014

Ех, опасни са подругите  hahaha веднага са забелязали, че Киво не си носи халката  Mr. Green Аз си гледам лицето му, те му зяпат в ръцете само hahaha

Joy Joy Joy как съм се смяла на този клип, помните ли го ?  hahaha Има и още, това е само 1 сезон  Mr. Green

Хубав ден!  Hug

# 682
Добро утро от мен! Hug

Фенче:heart_eyes: ,  благодаря за вкусното кафенце! Flowers Bouquet

Момичета Heart Eyes, всички ме зареждате с много позитивна енергия и мисля, че се чувствам една идея по- спокойна, ще се справя. Благодаря ви от сърце! Flowers Bouquet

Имаме си нови снимкииииии - много е готин!  Винаги щего харесвам, щом ми хареса и като Саруханчо...Grinning , А Башак на последната снимка наистина е доста отслабнала...явно последните събития са й се отразили и на телосложението. Така е, в някой случаи стресът води до отслабване. Така стана и с мен, толкова притеснено ми беше преди сватбата, че станах като вейка. Grinning
А аз се чудя защо ли Башак не е била на тази сватба...Thinking

А , че Киво не носи пръстен, въобще не бях забелязала. Пръстенът не е гарант за любовта и показател затова какви са отношенията.
Скрит текст:
Когато бяхме на почивка в Турция, ММ си изгуби халката в басейна. Сумати време го търсехме, но не се намери. Не си е взел друг все още , не знам и дали ще си вземе. Grinning Но отношенията са ни повече от прекрасни, тъй че подругите много да не знаят. Grinning

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes , Ани Heart Eyes, Пепи Heart Eyes , Диве Heart Eyes , Себи Heart Eyes , благодаря ви за споделеното! С удоволствие ви прочетох всички. Heart

Много красива снимка е станала. Heart Eyes

При нас е облачно и хладно, но въпреки това ще се насладя на съботния ден.
Пожелавам и на вас една много хубава събота! Heart

# 683
Ире  Heart Eyes  wavey
Ама разбира се, че ще се справиш, нямаме и грам съмнение. Само спокойно и всичко ще е на 6  Peace
Пък за халката на мен ми стана смешно,че все това гледат, а не че отдавам някакво значение , но подругите така се надяват това да е някакъв знак  Joy Joy Joy Все едно, че ако се раздели / не дай си, Боже  Praynig / с Башак, Киво тях ще ги вземе  hahaha
Скрит текст:
И ММ една седмица само си носи халката, защото му пречеше като работи, все трябваше да я сваля, за да се измие / машинен техник беше / и за това повече не я и носи. Ама ей на, вече 32 години станаха, как сме женени  Mr. Green
Великолепен сериал е КГ за мен  Heart Eyes Колко размисли му посветихме и на него на времето ...

Цитат
Братството е трудно, бе Джиджьос .... братството е трудно. Най-хубаво е братството, когато сте малки, когато пораснете,  „вкусът” му изчезва.
 Когато си малък всичко около теб е голямо и думите които си казвате са големи ... „За теб ще изгоря света, братко ... за теб ще отдам душата си ...” , а  даже кибрит  не може  да запали ... ето така изглеждат нещата когато си малък.
Един ден срещаш един приятел ... казва ти „Ще умра за теб” .... и умира ...  Тогава разбираш по- ясно, колко фалшиви са другите хора.
Например, много обичаш някого, но не простo така ....,  но само защото си казваш, че имаш греховна тайна от брат си, се опитваш да я изтръгнеш(любовта), ... Но не успяваш, защото ако я изтръгнеш ще умреш.
Попаднах и на едно интервю, което бях забравила, преведено от Sevi_nil  Hug
Цитат
От интервюто , което dterziiska  е постнала

Това набързо, извинявам се за грешките. Ще  се опитам и на другите да преведа.

Къванч Татлътуу

?---Ако поискам да направите снимка на отминалите 2 сезона на ''Кузей-Гюней''...

К.Т.--- В основата си гледахме борбата на двама братя ,които имат различни начини на живот, борбата им първо със/за  собствения им живот и отвреме навреме един с друг.Нито един от героите не бяха само лоши.Всички са еластични.И сега желая/ пожелавам/  краят на сериала да е незабравим.

?--- Като зрител на сериала нещо не разбрах добре. Каква е ползата от това за историята/ разказа/ ?

К.Т.---Не беше ясно кой наистина е лош и кой добър.Човек , който защитаваше нещо ,непременно си  имаше оправдателна причина за това.Нищо не беше написано напразно и не се изиграваше напразно.характерите бяха изградени по един величествен начин.

?---Добре , така да попитам. Имате ли допирни точки с Кузей ?

К.Т.---Не е възможно героят да е на 100 % еднакъв или различен от  мен.Разбира се има и много  малки неща вложени от мен / дадени от мен/. Но и Кузей и другите роли , които до днес съм изиграл не съм аз.Затова я работя тази работа/ професия/.

?---Вярно ли е че шегите на Реджеп Ивидик са предложени от вас ?

К.Т.---Не, те си бяха в сценария...

?---Колегите ви от екипа казват , че вие сте най-забавният.

К.Т---Аз съм човек , който обича да разговаря,лесно общувам. Хората около мен казват ,че съм и шегаджия.Но не знам колко е правилно това аз да го казвам.

?---В сериала изпяхте няколко песни и се превърнахте във феномен . Знаехте ли ,че гласът ви е добър или това открихте в този сериал ?

К.Т.---Аз съм актьор.Сцената така е написана и така се яви пред мен. И аз каквото колкото мога се помъчих да  изпълня.

?---За ролята на Кузей  се променихте и физически...Защо това състояние , което е много прието за една холивудска звезда при вас бе така преувеличено ?

К.Т.---Кой , Какво , защо е казал аз откъде да знам .Аз си върша работата.

?---Имате профил в Туитър. Това наистина ли сте вие ? Коментарите за сериала  в социалните медии въздействат ли ви ?

К.Т.--- Да, имам един профил в Туитър, но не съм активен.Тъй като не следя медиите , не се занимавам с коментарите там.

Г-жа Сафийе ,стопанката на мястото ,където всеки ден се хранят  казва ,че екипът е станал като част от семейството им."Този сезон най-много ядоха артишок.  Г-н Къванч заради неговия  филм дълго време беше на диета. Беше купил отнякъде ''тархана'', но се оказа ,че тази  няма много хубав вкус. След това свикна с моята домашно приготвена тархана. Даже и в Юскюдар да се намира идваше кола и му вземаше".
Като няма ново, има и стари, позабравени неща  Wink

# 684
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета! bouquet

Ирка, браво, момиче! Hug  Не съм се съмнявала, че ще постигнеш максимума! Продължавай все така!

Айре, според мен изразът по нашенски е "лапни шаран".

Умопомрачителен Къванч  Blush с халка или без нея... И аз украсих другата тема с нашия прекраснейшик.

Фенче, не съм си мислила каква роля ще получи (евентуално) Киво в евентуалния проект. Е, ще ми се да е главна, но не си спомням да съм писала за това...

Лек ден, момичета!

# 685
Привет Hug
рускините да се гръмнат Mr. Green
аз лично тук виждам халка на ръката му Peace

и още 2 видеа
https://www.instagram.com/p/B2FYCATgV8F/
Киво толкова щастливо се усмихва през цялото време, мисля, че тоя Али му е много близък приятел... и той така явно се радва на щастието му.

Фенче Heart Eyes, това видео с Кузей не съм го гледала Joy Joy
"Duydun mu beni? го повтаря повече от Хайди! Joy Joy
Цитат
а видя ли как Киво бързо застана от другата страна, не разбрах за какво се хилеха
и аз не разбрах, ама беше смешно Joy Joy
май се беше загледал в кучетата и не се усети, че мястото му не е там Joy Joy
https://twitter.com/KivNas/status/1170077137409380352

ехе, благодаря и за интервюто! bouquet

Ире Heart Eyes bouquet
мисли вече за почерпката на 11ти Wink

Кате Hug, колажът с шапките е супеер Simple Smile

следващото видео от Беяз
прекраснииик Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 12:25 от Airra

# 686
Кате  Hug е, аз за главната роля отговарях на Айрето  Heart Eyes изобщо нямах предвид теб  Peace Няма как да е в главна роля, но ще е добре да снима и там. Не, че не играе дори много по-добре от много холивудски знаменитости, / това не е щото съм пристрастна, и американките си го казват Laughing /но, просто не е американец  Mr. Green Малцина са другите, но щом те са пробили, защо пък да не е възможно ? Бандерас да не би пък да играе по-добре ? Важното е да го видят наред с останалите и да оценят талантът му ... И не виждам причина да не стане един ден  Peace
Айре  Heart Eyes  wavey
 Joy Joy Joy Joy да, да се гръмнат  hahaha
Явно човека си я е сложил на дясната ръка, за да му почернее следата от халката на лявата Laughing
Прекрасен е и много щастлив за приятеля си  Heart Eyes
И този клип как тренират Парс може би не сте гледали  Peace

hahaha да, повече и от Хайдии, за това ми стана много смешно и ви го припомних Laughing Ще видя дали има и продължение, както обещава автора на клипа, че не помня  Laughing
Много е готин при Беяз  Heart Eyes  bouquet
Интервю и с Буура  Peace
Цитат
Буура Гюлсой

?---Какво добави за вас  сериала " Кузей-Гюней" ?

Б.Г.---Този сериал е една семейна драма.Един вид историята Каин и Авел.Основната история е, че докато в икономически смисъл  Кузей отслабва , то в душевен смисъл се  обогатява. А  на Гюней докато е полудял по парите и се изкачва ,то в душевен смисъл се осамотяваше.

?---Исках да попитам не за за сценария , а за това дали имате прилика с Гюней .

Б.Г.---Това ,че заради стремежите си  Гюней потъпкваше хората около себе си, няма нищо общо с мен.Но когато остане сам със себе си и се разчуства -по това  прилича на мен.Кузей в същността си е добър. Но този вид в днешни дни е като една утопия.навсякъде е пълно с  такива като Гюней стремящи се към парите.

?---В сериала  Кузей влезе вместо брат си в затвора. И вие имате по- голям брат.Бихте ли поели неговата вина и влезли в затвора ?

Б.Г--- Ако брат ми поеме моята вина , не бих се съгласил. Но ако един ден след това ще се явява на кандидат студентски изпити, бих поел вината заради него и бих влязъл в затвора , бих направил такава жертва.

?---Двама братя и едно момиче в което са влюбени. Кого виждате прав в тази любов ?
Б.Г---Не бих погледнал годеницата на брат си, бих я зачеркнал. Не бих направил това , което Кузей направи.

?---С този проект бяхте избран даже и за  моден / стилен / идол .Как се справихте с тази популярност , която дойде за тези две години ?

Б.Г---След като правите една работа с добър рейтинг и се намирате постояно пред очите на хората и популярността ви се учвеличава.Но това не ми повлия много, защото не излизам от дома си. И когато реших да ставам актьор целта ми не беше да ставам много известен, а наистина да играя.
На финала и аз както зрителите искам Гюней да си понесе наказанието.
Буура си е консерва и в реала  hahaha
Ето и на Ойкю  Heart Eyes
Цитат
Ойкю Карайел

?---Първата ви главна роля. След това само в главни роли ли бихте играли ?

О.К.---Не , въобще нямам такъв план.даже страничните роли са ми по привлекателни.

?---Защо ?

О.К.---Главните роли си имат строго определени граници, а страничните роли са по- свободни.Можеш да добавиш много повече неща към ролята .

?---Играете момиче , в което са влюбени и двамата братя. Според вас възможна ли е такава връзка в реалния живот ?

О.К.---Тази тема е като табу. Още повече в Турция това е много трудно да се случи. Не би се посрещнало с разбиране.Но това е една история, един сценарий. затова не гледам толкова строго на това.

?---А вие кого бихте избрали , Кузей или Гюней ?

О.К.---Когато казвам ,че не бих погледнала и двамата ми казват " я  я вижте фръцлата/ магарица/". Но аз не говоря за Къванч или Буура, а за героите , които играят. Кузей е хулиганът /юначният/ добрият на квартала/махалата.А пък Гюней е -кайпак /лъжецът,крадецът, не държащият на думата си/

?---Джемре много се бори за любовта си.Според вас любовта заслужава ли толкова много борба ?

О.К.---Да , заслужава си.разбира се има и такива , които възприемат нещата направени от Джемре за/ нахалство , безчестие, безсрамие/. Понякога и аз се присъединявам към това/ съгласявам сe с това /

?---Много се говори за вас от две години насам.Украсихте и корици на списания. Но все мълчахте . Защо ?

О.К.---Това е моят избор. Не мисля ,че даването на интервюта е задължително нещо на актьорската игра.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 12:14 от queen_fenka

# 687
Цитат
Мерве Болуур /Зейнеп/

?---И в предишния сериал играехте ролята на лоша.

М.Б.---В началото ролята ми нямаше да бъде на лоша,но сценаристите я развиха така/ отредиха и / такава съдба.И все пак не определям ролята си като на лоша.Всеки си има начин да си изкарва гнева/яда, негодуванието/.И Зейнеп си го изкарва от/на  Джемре.
Всъщност Джемре има връзка, е  бившата годеница на по- големия брат.   /в това изречение на тр. език има   нещо неточно /
 Там  поначало има нещо грешно. Но когато е намесена любовта човек нищо друго не вижда.

?--- Бихте ли се влюбила в любовта на приятелката ви , както Джемре ?
М.Б.---От етична гледна точка , никога . Но не бива да се изричат големи думи в живота.Бих си казала: ''Други мъже ли не останаха ?''

?---Добре , а ако мъжът, който обичате има отношение /проявява интерес/ към друга , както в сериала , бихте ли била толкова настоятелна  ?

М.Б.---Когато става дума за любовта човек не решава с ума си.Стигаш/ вървиш докъдето можеш да носиш със сърцето си .

?---В предишната ви работа партньор ви беше Бурак Йозчивит.Този път е Къванч Татлътуу.За това ,че имате сцени на целувки с мъжете  на Турция ,които имат много фенове , в социалните медии и по форумите се пише, че сте късметлийка. Какво мислите за тези коментари ?

М.Б.---С времето ставате приятели с партньора си и по него време мислите само за работата си.Разбира се ,че не е лесно. Има един куп хора на снимачната площадка , които ви гледат. Мислите си само за хората около вас.

?--- Сред най-красивите жени на Турция сте. Червеното  червило, бялата ви кожа станаха
явление.Прилагате ли нещо за да изглежда така бяло лицето ви?

М.Б.---Даже се пошегуваха ,че съм си потопила лицето в белина.Но това си е цветът на кожата ми.Не обичам да се гримирам.Мислех си , че единственото нещо , което липсваше на бялата ми кожа и на черните ми коси е червеното червило. Даже и на 16 г. си слагах червило и така излизах

Цитат
Зеррин Текиндор /Гюлтен/

?---Вие сте театрален артист и много не предпочитахте да играете в сериали. В "Забранена любов" , после и в "Кузей гюней" се явихте пред нас. Какво ви убеди вас ?

З.Т.---И на двата проекта сценаристите бяха Едже Йоренч и Мелек Генчоолу. Това , което мен ме убеди са написаните от тях сценарии.В първия сезон режисьор ни беше Мехмет Ада Йозтекин.Изкарахме един много хубав сезон с него.Втория сезон е Хилал Сарал , която ми беше режисьор и в "Забранена любов". Винаги съм била щастлива от това ,че съм работила с нея. Жена , която разбира много и има добре развито око за естетика.

?---Коя е по-близка до вас, дистанцираната ''мадмазел'' или фризьорката Гюлтен ?

З.Т.---Нетатктичността на Гюлтен,забавността и, каквато отвътре такава и отвън / прямотата и/ си е друго нещо. Гюлтен беше много по- топла,по-забавна.В живота аз съм много по-дистанцирана отколкото Гюлтен.

?---Вие сте била майката на името на кварталния фотограф ''Хюсюк'', който е влюбен във вас.

З.Т---Като дете сама си режех косите. Майка ми ме водеше на фризьор да ми я оправят и аз все като момчетата ходех с къса коса.И баща ми на шега ме наричаше първо  Хюсеин ,  после
" Хюсюк".Това го бях разказала на сценаристите ни и после видях ,че героят който се присъедини се казва ''Хюсюк''.

?---Гюлтен е много добра майка. Вие имате син на име Хира. Какви са отношенията ви с него ?

З.т.---И двамата сме спокойни. Не си повишаваме гласовете/тона .Колко хубаво ,че можем разговаряйки да разрешаваме всичко.

Цитат
Баде Ишчил /Бану/

?---Как ви се отразиха тези две години ?
Б.И.---По отнощение на играта се развих.Всяка една дума на режисьора ни Хилал Сарал за мен беше като едно пробуждане.Отделно от това...Тези два сезона прибавиха и много неща в живота ми свързани с любовта.

?---Героинята ви, въпреки  цялото двуличие/лицемерие на Гюней търпя/понесе,жертва се/ за тази любов.
Б.И---Предполагам ,че когато си влюбен границите на търпението се разширяват.И по специално жените предпочитат да вярват на любовта си.Ако на  това се казва  търпение/понасяне, жертване и аз бих го сторила.Все пак част от лудостта на Бану я има и у мен.

?---Бану не можа да намери щастието , но вие го намерихте.Омъжихте се скоро. Как се отрази женитбата на работата ви ?

Б.И.---Без това живеех със семейството си.Имах живот подреден като на семейна.И  сега е същото.Само че ходя на снимачната площадка изпълнена с много любов, толкова!

?---Вярно ли е ,че  сте казала: ''Като се омъжа може и да оставя актьорската игра''

Б.И.---Няма такова нещо.Когато репортерите ни спират на излизане от някое място и ни задават въпроси , не можем точно и пълно  да се изразим и затова излизат такива новини.Един път като сте глътнали праха от снимачната площадка...
Съпругът ми без това не се меси в работата ми.Догодина няма сериал , но има един проект за филм.

?---Има ли нещо вярно в това, което се писа : " Не  поканих Буура и Къванч на сватбата си "
Б.И---Поканихме всички.Буура не можа да дойде заради счупения си крак.Тези, които бяха на снимки се обадиха. На никого не съм сърдита. После отпразнувахме това и с екипа.
Цитат
Семра Динчер /Хандан /

Героинята която играх ,г-жа Хандан е претърпяла личностна ерозия, това е жена за която ми бе много мъчно и много я съжалявах.Личността и беше се изпарила под натиска на съпруга и , нямаше я икономическата и свобода.В тази страна има много жени , които живеят по този начин.Аз ако бях на мястото на г-жа Хандан , не бих го търпяла този мъж. А и в личния си живот затова ,че не търпях съм сама , разведена съм и имам един син на 26 год.
Цитат
Мустафа Авкъран /Сами/

Кавгата на двамата братя в "Кузей Гюней" стана извор на много легенди /митове и приказки.И причината за това са нездравословните семейни прототипи по тези земи.Докато Гюней е представител на тези които искат да прескочат класа , то на Кузей състоянието на безделник е по-близко до това на баща му. И моят герой колкото и да не го одобрявам носеше мъжкото наследство  в тази страна. Бащата студен като държавата. Сякаш представя един камък.Това ,че не може да каже на децата си "Обичам те'' също се явява пред нас като един проблем на мъжете.Защото има роли , които се дават на мъжете, не би плакал, не би могъл да покаже обичта
си,ако я покаже ще бъде слаб, сякаш все воюва.
Цитат
Хале Сойгази /Ебру/

Героинята ,която играх много преживя от Кузей , от Гюней и от семейството им. В сериала имах една луда дъщеря и един нервен/алчен,разгневен син.Двете години преминаха в борба. По никакъв начин не можаха да  ме омъжат. Във финалът за който си мечтая , се надявам да ме омъжат. Да видим , късмет!
Надявам се , че ви е интересно и не ви досаждам  Wink  Hug

# 688
Фенче Heart Eyes
мерси и за другите интервюта bouquet, ще ги прочета Peace
Къванч в типичен американски сериал не го виждам,по скоро в сериал за Нетфлиск или филм с международно участие. А и според мен той няма амбиции да се снима в Холивуд.
Добре си му е в киноиндустрията на собствената му държава./пак според мен Wink/

клипът с Парс го знам.... Simple Smile

тук се вижда още по-добре, че Киво се е загледал в кучетата Joy Joy
https://www.instagram.com/p/B2FLX3To_jP/

Whistling

# 689
Айре  Heart Eyes аз по-скоро го искам във филм  Laughing А Киво винаги е казвал, че го вълнува най-вече сценария, не е важно дали ще се снима в роден, европейски или американски филм, да, но това не означава, че няма такива да кажем не точно амбиции, а желания, напротив Thinking За какво мислиш, че се беше съгласил да участва в този американския филм, който по- късно се провали ли, отложи ли, така и не разбрахме ? И от тогава той никога повече не говори предварително какво планира да прави, поляха го тогава със студен душ много грозно #2gunfire Подозирам, че и за това още не се е съгласил да снима за Нетфликс, а там вече се снима кой ли не, но не и той  Thinking Не знам, така си разсъждавам, времето ще покаже  Peace
Последни интервюта  Peace
Цитат
Едже Йоренч- Мелек Генчоолу

?--- За вас какво е различното на " Кузей Гюней"  от другите ви проекти ?

Едже---Герой , не беше един герой без недостатъци.Обратно, ако беше в живота ви , известен период след това може би нямаше да можете да го изтърпите.Но все пак бихте го обичали.Кузей малко повечко ни вкара в  очите ни дефектните си страни. От това бяхме и обезпокоени, но и искренността му , чистотата на сърцето му,честността му, и усилията му да раздиря/разкъсва   в нашите очи ни се видя достоверно.

?----Оприличиха / сравниха/ го с "Каин и Авел" и "Богат беден". Вие откъде тръгнахте / започнахте / ?

Едже--- Момчето богато, момичето бедно,влюбват се един в друг,семейството на момчето не позволяват да се съберат,и момичето се разболява и умира....Филми с  такава история има с тонове.Това , което казах горе беше ''Love Story''. Да и Каин и Авел са двама братя,също и Руди и Том в "Богат беден " са братя.Може и" Кузей Гюней" да имат прилики с тях. Но ние написахме
" Кузей  Гюней".

?--- Вярно ли е ,че сте писали сценария мислейки за Къванч Татлътуу ?

Мелек--- Да, вярно е. Защото след " Забранена любов" отново щяхме да работим с Къванч.Още от първия миг , в който започнахме да мислим за сериала , Кузей в нашите очи беше Къванч.

?---Краят на първи сезон на "Забранена любов" , сцената с изнасилването в "Каква е вината на Фатмагюл" застанаха  на дневен ред в Турция.В " Кузей Гюней " по-предпазливо ли се отнесохте ?

Едже---Първата любовна сцена в "Забранена любов" и сцената на изнасилването във " Фатмагюл..." бяха основните линии. всичко започваше след тези събития, а и затова бяха в сценария. А в историята на " Кузей Гюней " тъй като Кузей протягаше ръка към любимата си ,сякаш протяга ръка към огъня, такива сцени никога не е имало.

Мелек --- В дневния ред на парламента, в официалните записки зае място  финала на " Забранена любов".В залата когато се е разглеждал закона за пътищата не е могло да се осигури мнозинство.Вътре гледали финала.Разбира  се ,че е хубаво да бъде харесван и да се интересуват от сериала.

?---Ще ни дадете ли подсказка за финала ?
Едже--- От първият момент, в който седнем пред телевизионния екран до финалния кадър ,обещавам ,че ще го гледаме без да си поемем дъх.
Цитат
Хилал Сарал / режисьор/

След Мехмет Ада Йозтекин втория сезон аз поех сериала.Докато  миналата година беше единственият сериал , който следях, тази година поемането на режисьорския пост ми беше странно... враждата между братята, разнищването на семейните ценности, за мен бяха много важни.Във всяко семейство има деца , които не си приличат.И тези неща ги предадохме по един достоверен начин.Къванч Татлътуу много добре пресъздаде Кузей. С Къванч и Берен бях работила преди. Това са хора дисциплинирани , които са се отдали на актьорската игра.Те
ми разтварят хоризонта и ума.Взаимно си обменяме опит.И Зеррин Текиндор създаде чудеса.Искам с нея да снимам филм.
Цитат
Кубилай Карслъоолу /Хюсюк/

Моят герой през първия сезон беше безнадеждно влюбен в героинята на Зеррин Текиндор- Гюлтен.За това според мен преодоляването на това отхвърляне ще продължи дълго.

Вие за Кузей ли сте или за Гюней ?

"Кузей Гюней" се впусна в бойното поле на рейтинговата война, в което се превърнаха вечерите на срядата , заредени с щита на Къванч Татлътуу и мощното копие на сценаристите.Все пак в сравнение с конкурентите си ,които започваха с големи претенции/аргументи, но продължаваха само по 3-5 серии, до последния си ден успя да заключи/задържи пред екрана вярната си публика.За тези , които не са се интересували , ако трябва да започнем отначалото ''Кузей Гюней" беше сериал , в чийто  център е поставена братската кавга/вражда ,идваща още от времето на "Каин и Авел".Зрителите се разделиха на две -подкрепящи Кузей и подкрепящи Гюней.
Случват се такива неща/ преживяни са такива неща, докато актьорите  на другите сериали се превръщаха в звезди, нито Ойкю Карайел, нито Къванч Татлътуу , нито Буура Гюлсой се виждаха наоколо.Всички предпочетоха да мълчат.
А какво бе преживяно за тези две години в онзи квартал/махала ? Адресите са "Селимийе,Юскюдар, вилите Селамсъз и Истинйе асланлъ ...дори и обектите да са направени заради сериала, снимките се осъществиха  на истинска улица  заедно с търговците  на нея.
Цитат
Финалът , за който мечтаят

Ойкю Карайел : Една реаличстична история , затова  искам край , който да не е много изострен / наточен/, без да съдържа в себе си много изненади, искам един финал като живота.

Мерве Болуур: Според мен Кузей трябва да се върне към Зейнеп !

Баде Ишчил: Да можеше и Бану да е щастлива.Да можеше брака и да продължи и с детето си да  намери спокойствието.

Зеррин Текиндор : Преодоляха се толкова опасности. Искам един щастлив край.

Семра Динчер : Искам щастлив край.

Хилал Сарал : Прочетох финалния сценарий. Много се впечатлих / въздейства ми, повлия ми/. Идва един блестящ /прекрасен/  край , какъвто зрителите очакват.
И едно страхотно клипче със смеха на Кузейката  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт