Приятелят ми сподели, че има друга.

• 7 405
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Ще разбере как не се говори като те изгуби заради това. Иначе хич няма да вдене, Катенце. Рядко давам съвети да се зарязва половинката, ама твоят силно ме дразни и смятам, че това е най-доброто решение. Показва неуважение, облизва се по други жени (като хванат от гората), чака бившата... Ама ти какво чакаш, не знам.

# 31
  • Варна
Авторката трябва да разбере,че този не е стойностен човек и не си заслужава даже да мисли за него,камоли да говори.Точно ако си тръгне може и да я оцени,ама не е сигурно.На мен ми изглежда доста повърхностен и не я обича със сигурност.

# 32
Първия ми съвет - наблегни на правописа и пунктоацията. Важни са за цялостното ти развитие. Порасни и се образовай - за твое добро е.
Няма нужда да се чувстваш наранена, колко още Мунчовци ще срещнеш докато дойде сляпата неделя.
Нормално е момчето да се заглежда в други жени и да отбелязва плюсовете във фигурата им.
Също е нормално да откаже на сгодната шефка - не е нужно да си вади оная работа там, където си вади хляба.
Поне младежа е честен и ти е загатнал, че все още понякога мисли и се надява за бившата.
Млада си, няма да свърши света със сегашния ти. Изкарвайте си добре до когато можете. Като си омръзнете - мъже и жени много.

ПунктОация????Imp

# 33
То, ако беше само това в поста на даващата съвети за наблягане на правописа и пунктОацията...Да не кажа голяма дума, но постът на авторката е далеч по-грамотно написан.

# 34
Авторката трябва да разбере,че този не е стойностен човек и не си заслужава даже да мисли за него,камоли да говори.Точно ако си тръгне може и да я оцени,ама не е сигурно.На мен ми изглежда доста повърхностен и не я обича със сигурност.

Честно да призная не знам и до каква степен ще оцени нещо Anguished Той е донякъде вълк единак, не излиза с приятели или не е контактен, няма човек, който понякога да му каже "Брат, грешиш" . За него човек няма нужда от хора зад гърба си, защото може да се справя и сам. И, ако си тръгна, няма да е особено нараняващо за него може би.. Neutral Face

# 35

Честно да призная не знам и до каква степен ще оцени нещо Anguished Той е донякъде вълк единак, не излиза с приятели или не е контактен, няма човек, който понякога да му каже "Брат, грешиш" . За него човек няма нужда от хора зад гърба си, защото може да се справя и сам. И, ако си тръгна, няма да е особено нараняващо за него може би.. Neutral Face
Нарцисист. Остави го да се оправя сам. Ще ти забие нож в гърба, когато най-малко очакваш.

# 36

Това дали той ще е наранен, трябва да ти е  най- малкият проблем. Говорихте ли вече ? Със сигурност ще ти каже , че повече няма да прави така и ще си продължи тайно същото, което вече е и лъжа. Всичко ти казвал. Ти да не си му братче.

# 37
Моето усещане за господина е, че не е мъж за една жена. Ясно е, че при пръв удобен случай ще последва бившата си като кученце, но няма да й е верен. От друга страна виждам долен манипулатор, който мачка самочувствието ти и не му пука как ти се отразяват глупавите му приказки,  да те сравнява с други
жени е изключително унизителното и долно. За съжаление всеки се учи на самоуважение по различен начин, някои след няколко шамара от живота , други цял живот не могат да осъзнаят, че живеят с насилници и дребни комплекси рани душици.
Ако искаш приятелят ти да те използва докато си му удобна и си ок с това да се състезаваш с други жени, стой си с него... най вероятно ще излезеш от тази връзка абсолютно празна и няма да можеш да дадеш нищо на един следващ по стойностен мъж....

# 38

Какво значение има дали ще е нараняващо за него? Той ще си го получи така или иначе, дори и след време да е. Важното е ти как се чувстваш. Ако се чувстваше добре,  едва ли щеше да пускаш теми тук. Ако не се чувстваш добре, казваш "Беше ми приятно с теб, но търся нещо друго" и продължаваш. Като му обясняваш колко си наранена, само галиш егото му. Ако беше много чувствителен, нямаше да ти ги говори тия неща. Явно е зелен откъснат и той още, може и да се научи, но защо трябва да е на твой гръб...

# 39
Този не просто е несериозен. Той иска да те мачка.

Поведението му е садистично.

# 40
  • София
Именно. Мъж, който ти говори постоянно за други жени, не е просто несериозен, флиртуващ или объркан. Подкопава те, иска да се състезаваш.

# 41
По-добре той да бъде наранения /евентуално, макар да ме съмнява/, отколкото ти нали така? А бе момичета, научете се да бъдете поне малко егоисти и да имате някакво чувство за самосъхранение. Във вашата "връзка" със сигурност единия ще бъде наранен. Ако го зарежеш наранения ще бъде той, ако останеш - ще си ти. Ти кое си избираш?

# 42
  • Варна
То, ако беше само това в поста на даващата съвети за наблягане на правописа и пунктОацията...Да не кажа голяма дума, но постът на авторката е далеч по-грамотно написан.

Доста по-голяма съм от теб и бих ти казала да го блокираш още днес навсякъде и да му напишеш ''сбогом''
Може и без нищо.Права си ,той няма да страда ,но ще продължаваш да страдаш ти  до безкрай ,а накрая резултата ще е пак същия,а именно-раздяла.Само че той ще те остави,затова го направи ти още днес.

# 43
Приятелят ти не струва пет пари.
А ти за самоуважение и достойнство чувала ли си?
Приятелят ти е говедо. А твоето ниво какво е?. Ти позволяваш такова отношение.
Ясно е, че мъжете не са слепи и се заглеждат.
Но само един простак би казал на приятелката си коя има хубави гърди или дупе. Това го прави мъж без мозък. Това може да го прави пред приятелите си мъже като си пийват биричка. Това е неуважително и грозно. И се опитва да те комплексира.
Той е с теб просто за да не е сам, но ти също.
Проведи кратък разговор. Кажи му, че го считаш за дебил и не може да ти говори коя имала хубави гърди или дупе. И след като за него тези неща са хипер важни, му кажи, че му даряваш свободата да се върне при бившата си.
Това ще го направиш ако искаш мъж, който държи наистина на теб, а не просто да имаш някого.

# 44

Това дали той ще е наранен, трябва да ти е  най- малкият проблем. Говорихте ли вече ? Със сигурност ще ти каже , че повече няма да прави така и ще си продължи тайно същото, което вече е и лъжа. Всичко ти казвал. Ти да не си му братче.

Говорихме всъщност, както вече казах, той е интроверт, и предполагах, че изобщо няма да ме разбере за какво говоря, защото каквото и да се случва, той не споделя на никого нищо, не взима съвети от никого, и смята, че каквото той прави, е най- редно. 
 След дългите ми обяснения какво и кога трябва да се говори, той единствения извод, който си направи, беше, че "Повече явно нищо не трябвало да казва, когато има мнение, защото се азбира погрешно и винаги ще си мълчи занапред, за да не се караме" .. Опитах да му припомня предишни разговори, в които сме обсъждали подобни неща, но са били в границите и съм ги приемала нормално, припомних му как в някои моменти дори съм се опитвала да го сближа с мои приятелки, или такива, в които аз лично съм му казвала кое момиче/ жена на улицата много ми харесва.
След което,  той каза: "Добре, не разбирам тогава всъщност къде съм сгрешил и какъв е проблемът !? "

Не знам за добро или за лошо /без да му показвам статията и в кой сайт съм я публикувала/ , реших да му споделя, че анонимно съм споделила за моя проблем, и реших да му прочета коментарите за него, за да добие представа, че всъщност, ако той не осъзнава какво се случва, да види, че отстрани се вижда по различен начин, и това са коментари на хора на различни възрасти, с различен поглед над нещата, а не мои близки, които биха ме защитили.

Не му стана приятно, въпреки че се съгласи с част от коментарите, че "плямпал много" .. седнахме и поговорихме сериозно за случилото се, той ми сподели, че тръгнал с мен за да забрави онова момиче наистина, но с течение на времето се привързал. Въпреки че аз знам, че в началото няма ли ги чувствата, насилствено няма да се появят. От личен опит Simple Smile

Това даде отговор и защо съм чувствала дистанция, просто той не е искал да ме допусне достатъчно близо до себе си, от страх, че ако тя се появи, ще има повече наранени.

Не сме прекратили нищо относно отношенията ни, той сякаш след този разговор се промени... за добро или за лошо.. временно или не.. но на работа ме изненада с цветя, когато спра да му отговарям с няколко минути ми пише, защото се притеснява дали както онази вечер няма да му отговарям, защото съм се замисляла има ли нужда изобщо да продължавам връзката ни.

... това е засега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт