Приятелят ми сподели, че има друга.

• 7 413
  • 61
  •   1
Отговори
# 15
Я го пращай да пие една студена вода. Ако продължава да ти говори колко прекрасни са другите, освен теб, ще ти срине съвсем самочувствието, а да си го възвърнеш после ще отнеме много време и понякога дори работа със специалист.
Ако не искаш да го зарязваш почни да се поддържаш още повече - тренировки (не знам на колко си, но след 25-30, колкото и да си слаба, тялото има нужда от стягане), ходи на фризьор, смени визията към по-предизвикателна, за гърдите за жалост имаш само една опция, но това изобщо не е фатално, научи се да се харесваш първо ти. След време ще пожънеш резултати, помисли в коя насока имаш нужда да се доразвиеш и интелектуално, професионално.

# 16
  • София
Ако решиш- зарязвай го, но запомни какво ти е обяснявал за "вселената си".
Това си го мислят всички мъже, но този е имал глупостта или наивността да ти го разкаже.
Винаги е добре да знаем, за да можем да си обясним някои от мъжките постъпки, пък ида не си правим излишни илюзии.....

# 17
Извинете, ако темата ми не е за тук. Но бих се радвала от вашите съвети ..
Скрит текст:
Писах и в друг форум, но съм твърде наранена и смятам, че тук ще получа от вас по- бърз отговор.

Надявам се да ми помогнете.

Снощи след като моят приятел видя една моя позната на снимка, сподели колко добре изглеждали гърдите й, което мен ме засегна, не толкова, че е изразил мнение, колкото това, че открито изрази чувство, че може би го привлича по някакъв начин. Казах му това, че не ми е станало приятно, на което той ми отговори с: "Ти да не мислиш, че когато мъжете вървят по улицата и няма жени, които ги привличат сексуално? Но това не значи, че с всяка от тях искат да имат нещо, просто понякога някои неща просто хващат окото, после се забравя" ...

Стана ми още по- гадно от това, което ми каза, но все пак съм напълно наясно, че всеки би се загледал.. окей, бих преглътнала, докато той не реши, че може би наистина ме е засегнал и опита да ми обесни по различен начин, казвайки, че например шефката му имала страшно тяло и дупе, но нямало как да има нещо общо с нея, защото са колеги, а и си има приятелка.....

Казах му, че има разлика между "Не искам, защото е красива, но не искам отношения с нея" и "Не мога, защото си имам приятелка" .

И за капак на всичко, после ми разясни за едно негово действие защо го прави. Общо взето винаги, когато ходим в тях, той си проверява пощенската кутия- това е добра, почти всеки го прави. Но тази вечер той ми обясни всъщност какво е търсел толкова много, за да я отваря постоянно. С бившата си приятелка, с която са се разделили преди година, му обещала, че по това време може да го потърси и той все още се надява тя да му е оставила нещо в пощенската кутия или да му позвъни. Въпреки че чувствата му към нея поотихнали, а към мен се задълбочили, все пак имал някаква надежда... не знам от кое ме заболя повече.. от това, че все още има чувства към друга, или от това, че докато е бил с мен, е отварял пощенската кутия за да чака писмо от другата ...
Сега се чувствам ужасно и не знам как да се държа с него... хем искам да ми има доверие, да ми споделя и да постъпвам с разбирателство, а от друга страна много ме боли ... и когато му казах, че ме е наранил, каза, че явно не е трябвало повече да ми споделя, защото очевидно водело до спорове ...
Ти сериозно ли???
Приятелят ти е бунак, глупак, идиот и т.н., добави си каквото ти харесва.
Не си струва дори плюнката, която би хвърлила по него.
А ти си готова да лазиш в краката му???
Що за жени са се навъдили?!

# 18
Аз лично толкова брилянтно мнения в този форум почти не съм срещал. Според мен има и други верни неща казани тук, но поста на liola е върхът.

С моята жена постоянно спорим на тази тема, не можеш всяка глупост която ти дойде на акъла да я казваш, под предлог че всичко си искал да споделяш. Хората се обиждат особено по-лабилните. А човек се научава да не е лабилен, колкото и брутално да звучи, като отиде на няколко погребения, на близки хора. Т.е трябва си време.

Някакъв льольо ще ти казва че не си хубава. Някаква фуста ще ми дава наклон на ... Айде стига. Не казвам че всеки трябва да е самодостатъчен. Само казвам че не трябва, дори тези дето спим с тях да ги вземаме много на сериозно. От това само се срада, и нищо друго. Трябва да имаме едни нормално взаимно зачитащи се  отношения.

Не е задължително всички тъпи мисли да споделяш с приятелката си ,защото сте си имали доверие.А,и и това не е доверие ,а плямпане ,което разкрива колко е постен човекът.
А какво би станало ,ако бившата реши да си поднови отношенията с него ?
А,ако шефката му е също толкова плиткоумна и реши да го изчука? Даже ,няма да има време да си спомни ,че има приятелка.
Какво би станало ,ако започнеш да си споделяш ценните мисли за пакета на всеки,дето що годе става?

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 13:12 от Анонимен

# 19
Как няма да го трая и да се тормозя, че се заглежда или има апетит към други жени.Ако не съм единствена ,достатъчна и най - хубава в неговите очи ,не бих стояла .Всяка жена заслужава да е в такава връзка .

# 20
Първия ми съвет - наблегни на правописа и пунктоацията.
ПунктУацията.

# 21
Благодаря ви за бързите оговори, имах нужда от подкрепа ..
 Преди да предприемем каквото и да е, ще трябва да си поговорим хубаво явно, просто не знам с какви думи точно да му обесня всичко, че да разбере как се говори и как- не!
 Понякога каквото и да му кажа, си вярва на него си и това е ...

# 22
Зарязвай го този задник, преди той да го е направил. После ще те е яд. От личен опит ти казвам.
П.с. Знам, че няма да го направиш.

# 23
  • Варна
 Преди да предприемем каквото и да е, ще трябва да си поговорим хубаво явно, просто не знам с какви думи точно да му обесня всичко, че да разбере как се говори и как- не!

Какво ще си говорите не знам като явно нито те обича,нито уважава.Явно си много млада,от позицията на моите години не бих го търпяла такъв и един ден.Значи той ще си проверява пощата дали му е писала бившата и аз ще си трайкам,хайде без!!!Самоуважение и достойнство нямаш ли?

# 24
Аз се сещам за някои подходящи думи... Но ще си замълча. 🤬

# 25
Предварително да ти кажа (не че очаквам да ме чуеш), както и да му обясниш, каквото и да му говориш, ефектът ще е една голяма Нула.

# 26
  • Варна
Предварително да ти кажа (не че очаквам да ме чуеш), както и да му обясниш, каквото и да му говориш, ефектът ще е една голяма Нула.

Абсолютно!!!Слушай по-големите и го разкарай на момента,гарантирам ти,че много големи мъки и страдания ще си спестиш!

# 27
Как да го зареже, като той я поставя в ситуация на конкуренция, състезание и постоянно сравнение с бившата, с шефки, с хубави жени по улицата за сърцето му, тази недостижима крайна цел, това безценно богатство... Сега ще почват сълзите, "борба за връзката", "не може така да се захвърлят с лекота отношенията"... Младост, нерадост. Всяка глупост с времето си.

Стягай се, Кате. Като се оставяш да те третират зле, сама поставяш границите ниско, а желаещи да се възползват от липсата на самочувствие винаги има...

Не знам какво ще говорите, освен да си прочетеш пак приказката за мечката и лошата дума. Нещата, които ти е казал, си остават верни и си остават в главата ти, той продължава да се вълнува от бившата и това никой разговор не може да го промени.

# 28
Когато има деца трябва да се мери  девет пъти преди да се реже.Но на ниво гаджета какво му мислите, и след като задавате въпроси, имате и отговори, със сигурност,преди да напишете и  буква тук.та да ви се чуди човек...

# 29
  • Насред хаоса
Сега се чувствам ужасно и не знам как да се държа с него... хем искам да ми има доверие, да ми споделя и да постъпвам с разбирателство, а от друга страна много ме боли ... и когато му казах, че ме е наранил, каза, че явно не е трябвало повече да ми споделя, защото очевидно водело до спорове ...
Аз като казвам, че спешно трябва да се вземе едно дръво и да се почва наред ... Точно по такива момичета и млади жени, които се примиряват с отвратителни прояви на крайно неуважение от страна на така наречения им "партньор", "гадже" и каквото там го наричат още.
Аз се чудя как след такава идиотщина от негова страна ти не си се почувствала освен наранена и унизена (което е било и целта му, хич не се съмнявай в това), и отвратена, че да ти дойде отвътре да си биеш камшика. Ами си седнала да се чудиш как да го разбираш и да говориш за доверие. Защо поне не изкоментираш някой мъж пред него, точно както прави той? Разбери едно - с такъв колкото повече се свиваш и търсиш начини да му уйдисваш на тъпия акъл, толкова повече ще те мачка, че и по главата ще ти скача, докато накрая останеш и без малкото самочувствие и без всякаква представа какво си ти самата. Не ви разбирам, честно - огромни прожектори не само ви светят, ами и ви удрят по главите, при това много пъти, за да се спрете навреме, вие сякаш нарочно искате да продължите такива отровни връзки и отношения.

Общи условия

Активация на акаунт