Априлки 2020

• 50 114
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
Здравей, Princesa. Честно казано аз не се справям, чакам да ми се случи нещо и се оглеждам постоянно. Вглеждам се в какво ли не и търся симптоми,които все още ги няма. Аз изкарах две доста трудни бременности, с кървене ,лежане, скъсена шийка. Постоянно Магнезий и но шпа. Сега се правя на Дзен,обаче ме е страх да не стане същото. От 4-8 месец не съм ставала от леглото почти, прочетох всевъзможни сценарии и истории. Повечето ужасни. Не правете тази грешка.Гледай да се разсейваш,сериалчета,книжки. Каквото е писано ще стане.
Здравей те и от мен 😊 .Чета ви от самото начало но не смея да се запиша ,затова го правя плахо сега с термин 13.04.2020. За сажаление преживях спонтанен аборт през март месец в 6 седмица. Желая на всички една спокойна и безпроблемна бременност 🤗🤗🤗.Ако може някой  да сподели как се справяте с притеснителените мисли.

# 121
Към момичетата с тромбофилия, някой пускал ли кръвни изследвания на фибриноген, АППТ, д-димер? При мен излезе двойно завишен д-димер и на УЗИ множество тромби там където трябва да се образува плацентата. В момента пия аспирин протект и се надявам да устискам до 8 седмица когато ще почна терапия с фраксипарин.

В коя седмица ги пусна, защото питах моето АГ и ми каза, че трябва поне един месец да мине откакто съм на фраксипарин. На прегледа ли ти казаха, че имаш тромби?

# 122
    Моят термин е 09.04 Kissing Heart

# 123
    Моят термин също е на 09-04-2020

# 124
    Аз съм с първа бременност, термин 17ти април според сайта,ще видим и лекаря какво ще каже. Засега нямам много симптоми, само малко киселини , лека умора и честа смяна на настроенията Simple Smile

# 125
    Всички вие, които имате по големи деца казахте ли им? Как планувате да им кажете? Моята дъщеря септември ще направи 13 години( трудна възраст) незнам как да й “поднеса” новината, нито кога. При нас е по деликатно, защото бащите са различни.

Нашата кака сега е на 1 година и 1 месец. Казах й още в деня на теста, но не мисля, че ме разбра Joy научила съм я да казва, че ще става кака, но според мен не осъзнава детето какво му се случва Simple Smile

# 126
    Моят термин също е на 09-04-2020

и моят термин е 9.04.2020 😉

# 127
    Здравей, Princesa. Честно казано аз не се справям, чакам да ми се случи нещо и се оглеждам постоянно. Вглеждам се в какво ли не и търся симптоми,които все още ги няма. Аз изкарах две доста трудни бременности, с кървене ,лежане, скъсена шийка. Постоянно Магнезий и но шпа. Сега се правя на Дзен,обаче ме е страх да не стане същото. От 4-8 месец не съм ставала от леглото почти, прочетох всевъзможни сценарии и истории. Повечето ужасни. Не правете тази грешка.Гледай да се разсейваш,сериалчета,книжки. Каквото е писано ще стане.
    Здравей те и от мен 😊 .Чета ви от самото начало но не смея да се запиша ,затова го правя плахо сега с термин 13.04.2020. За сажаление преживях спонтанен аборт през март месец в 6 седмица. Желая на всички една спокойна и безпроблемна бременност 🤗🤗🤗.Ако може някой  да сподели как се справяте с притеснителените мисли.

Благодаря Holy за куража 🤗 ще си треперим заедно😉. Късният следобед днес получих час при Аг на 27.08

# 128
    И аз съм за 9.04 Simple Smile
    Имам момче на 3 и половина.  Баща му му каза, че мама има бебе в корема, но го сдъвках,  защото имам 2сп.  Аборта преди детето,  един спонтанен пак този април и юни биохимична. Не мога да се отпусна да се зарадвам като хората и за това и не искам да казваме още на никой.

# 129
    Ох като ви чета и ви се радвам, аз имам още малло до преглед... Някак все още не се радвам, защото имам само 4 теста, но вътрешно не знам какво се случва... Симптоми, освен сънливост и киселини, нямам. Искренно се надявам всичко да е наред Heart Предстои ни пътуване до България след 3 седмици, после море, та се надявам Господ да ни пази. За разлика от първата си бременност - сега се чувствам учудващо спокойна, смятам че каквото е писано ще стане...

# 130
    Здравейте. По приложения и калкулатори съм за 19-20.04. В петък съм на първи преглед. Бейби, и аз съм с 4 теста. 😄 Освен лекото напрежение долу и болезнени гърди, нямам други симптоми. Изобщо не се чувствам бременна. Мисля, че още не мога да асимилирам ситуацията, но пък и съм много спокойна. Имам хашимото и вчера бях при ендокриноложката за рутинни изследвания. Увеличи ми дозата на Л тироксин. Надявам се всичко да е наред и за напред.
    Пожелавам ви скоро да ви отшумят неразположенията и пълноценно да се радвате на момента! 😘

# 131
    Здравейте на всички: ) За първи път пиша, след дълго четене на темите за проблемно забременяване, сега съм тук в тази тема. Вчера ми беше втория преглед и се чу пулс, в 6 г.с. Нямам никакви симптоми и постоянно ме е страх дали всичко е наред. След 3 години неуспешни опити още не мога да повярвам.

# 132
    daizy@abv.bg, всичко ще е наред, струвало си е чакането, сега ще гушкаш най-прекрасното и пухкаво сладурче.
    Мисли позитивно.
    b][/b]
    Здравейте на всички: ) За първи път пиша, след дълго четене на темите за проблемно забременяване, сега съм тук в тази тема. Вчера ми беше втория преглед и се чу пулс, в 6 г.с. Нямам никакви симптоми и постоянно ме е страх дали всичко е наред. След 3 години неуспешни опити още не мога да повярвам.

darsiella, за сега само ти си на моята дата по калкулатора. Хехе, ще отглеждаме заедно коренчетата не по-рано от уречената дата Wink Много мамчета за 09.04 има, накрая в списъка ще сте на 4-5 реда. Иначе има ли някоя мама от София,близо до Банишора, метростанция К.Величков,Фондови жилища?
    Аз съм с първа бременност, термин 17ти април според сайта,ще видим и лекаря какво ще каже. Засега нямам много симптоми, само малко киселини , лека умора и честа смяна на настроенията Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 22:58 от AnMary

# 133
    Здравейте отново!
    Включвам се вече с малко повече информация. Вчера бях на преглед - в момента съм в 5 г.с. - лекаря каза, че всичко изглежда наред и след 2 седмици пак ще ходя. Терминът ми е за 12.04. Сега си търся някой добър личен лекар, тъй като моят се оказа, че е заминал за Бургас. Та някоя от вас ако може да ми препоръча някого в района на Павлово/Бъкстон/ който и да е от южните квартали ще ми бъде изключително полезно!

# 134
    Здравейте, според калкулатора термина ми е на 18.04 Още не съм ходила на гинеколог ,защото четох ,че е раничко и ще изчакам седмица-две .Успех на всички!Пожелавам на пролет здрави и пухкави бебоци Hands Pray Между другото ако сте доволни от доктори в гр.Бургас препоръчвайте

Общи условия

Активация на акаунт