Априлки 2020

• 50 282
  • 794
  •   1
Отговори
# 360
Гал, всичко ще е наред! Послушай Батмам и мисли позитивно. Гуш! Simple Smile

Да ви питам на вас подуват ли ви се краката? Първа бременност ми е и много внимание обръщам на всичко.. Не знам дали е от Б или от утрогестана, а чак във вторник съм на док.

# 361
Здравейте, момичета!
Моят преглед в четвъртък мина чудесно - в 9г.с. Според вагиналния ехограф( скрило се е и на обикновен не можахме да разгледаме подробно), видяхме как мърда и чухме пулса 171 удара в минута, според доктора всичко се развива добре и е наред. На преглед с БХС и ФМ съм на 26 септември. Каза че тогава живи и здрави ще видим и пола на бебето Simple Smile
Пиете ли някакви витамини? Аз забравих да го питам дали да не пия нещо, освен фолиевата киселина.
Гал- и аз мисля че всичко ще е наред. Стискаме палци Simple Smile

# 362
Да дам един отчет аз. 😁 Вчера бях на преглед ии всичко е наред с бебето за сега.Отговаря си на 8г.с. и 2 дни.Докторът ми записа час за БХС за 30ти септември ии ми каза на 29ти да отида за кръвни изследвания и урина.Каза,че живот и здраве ще се видим с него след като излезнат резултатите чак.

# 363
JustMila и Bybataa1 развълнувахте ме. Прекрасни новивини. 
Gall и аз мисля, че всичко ще е наред при теб.

# 364
Здравейте, бъдещи мамчета! Честито на всички😊 Записвам се и аз с положителен тест. Понеже съм в края на месеца не съм много сигурна дали ще съм Априлче или Майче, но се записвам тук за сега 😅

# 365
Здравейте, бъдещи мамчета! Честито на всички😊 Записвам се и аз с положителен тест. Понеже съм в края на месеца не съм много сигурна дали ще съм Априлче или Майче, но се записвам тук за сега 😅

Добре дошла и Честито

# 366
Хайде и аз да скоча в темата. Лека бременност на всички! 9 г.с+ 3 дни. Термин по компютър 01.04.2020, по изчисления 04.04.2020, каквото и да значи това Blush Много се радвам, че съм сред вас Hug

# 367
Момичета, в Бургас Йога център ,,Хридая’’ ще организират курс по Йога за бременни,но до колкото разбрах трябва да се съберат поне 6-7 бъдещи мами ... Ако има надъхани пишете,защото мен лично ме е страх да тренирам нещо по-сериозно,а и четох ,че йогата доста помага при раждането и има още много ползи и все пак ще е хубаво да ходим на някакво групово занимание 😊

# 368
Здравейте!.
Записвам се и аз тук. В 7г.с.+ 6 дни съм. Термин изчислен от мен, чрез гестограмата е 12.04.2020г. Лекарката нищо не ми каза за термина.
 Имам момченце на 3г и 1м. Бремеността не е планирана и бяхме малко в шок. Още свикваме с мисълта, че ще си имаме още едно детенце. По принцип винаги сме искали две, даже аз напоследък все повече се замислях, че съм готова, но като опря ножа до кокала много се изплаших. Най-вече как ще се справяме сами с два броя.  Нямаме никаква помощ от баби и като знам какво е с едното си правя изводи колко по-весело ще е с двете, но да сме живи и здрави. Синът ми в много привързан, иска си внимание. Никога не е оставян за повече от 2ч при някоя баба, ако трябва да отидем някъде. Трудно е без подкрепа и затова са ни страховете. Сигурна съм, че ще се нагодим към ситуацията обаче.
На първия преглед отидох в 6г.с. и тогава малко се изплаших, защото според докторката бях 4г.с. Имаше само сак, без нищо повече. Бях на тръни 9 дни до следващия преглед (този четвъртък) и за щастие всичко вече беше наред. Отговарях си на 7г.с видя се ембрион, жълто мехурче и сърдечна дейност. След около две седмици пак съм на преглед и след това започва консултацията.
Първата ми бременност беше прекрасна. Бях спокойна. Сега все си представям, че ще е точно обратното и очаквам да започнат неразположенията. Засега съм добре. Става ми тежко от време на време и се чувствам все едно съм в 4месец. Изморявам се, но като цяло съм добре. Дано така да си остане, че другите неразположения не искам да ги усещам.

Имам въпросче. При първата ми бременност се следих при друг доктор, но сега нямам възможност да ходя при него, защото той преглежда без часове, а аз няма как да отида и да чакам дълго, защото няма кой да гледа детето.
Та, когато се следих при него ходим само на ФМ, БХС го пропуснах и мисля това да направя и този път. Докторката обаче май ще ме праща на скрининга и според нея ФМ е излишна в 3м, защото плодът бил малък. Не, че като съм си наумила да отида, тя ще ме разколебае, но все пак да питам и вас. Вие ще ходите ли на тези изследвания? ФМ ми е задължителна. Първият път даже точно в 3м. разбрахме пола, така че няма как да ми каже, че нищо не може да се види. А за БХС колкото повече чета, толкова повече не искам да ходя.

Доста дълъг стана записа ми. Лека бременност на всички. Дано се престраша и във фейсбук групата да се запиша скоро.

# 369
Здравейте!.
Записвам се и аз тук. В 7г.с.+ 6 дни съм. Термин изчислен от мен, чрез гестограмата е 12.04.2020г. Лекарката нищо не ми каза за термина.
 Имам момченце на 3г и 1м. Бремеността не е планирана и бяхме малко в шок. Още свикваме с мисълта, че ще си имаме още едно детенце. По принцип винаги сме искали две, даже аз напоследък все повече се замислях, че съм готова, но като опря ножа до кокала много се изплаших. Най-вече как ще се справяме сами с два броя.  Нямаме никаква помощ от баби и като знам какво е с едното си правя изводи колко по-весело ще е с двете, но да сме живи и здрави. Синът ми в много привързан, иска си внимание. Никога не е оставян за повече от 2ч при някоя баба, ако трябва да отидем някъде. Трудно е без подкрепа и затова са ни страховете. Сигурна съм, че ще се нагодим към ситуацията обаче.
На първия преглед отидох в 6г.с. и тогава малко се изплаших, защото според докторката бях 4г.с. Имаше само сак, без нищо повече. Бях на тръни 9 дни до следващия преглед (този четвъртък) и за щастие всичко вече беше наред. Отговарях си на 7г.с видя се ембрион, жълто мехурче и сърдечна дейност. След около две седмици пак съм на преглед и след това започва консултацията.
Първата ми бременност беше прекрасна. Бях спокойна. Сега все си представям, че ще е точно обратното и очаквам да започнат неразположенията. Засега съм добре. Става ми тежко от време на време и се чувствам все едно съм в 4месец. Изморявам се, но като цяло съм добре. Дано така да си остане, че другите неразположения не искам да ги усещам.

Имам въпросче. При първата ми бременност се следих при друг доктор, но сега нямам възможност да ходя при него, защото той преглежда без часове, а аз няма как да отида и да чакам дълго, защото няма кой да гледа детето.
Та, когато се следих при него ходим само на ФМ, БХС го пропуснах и мисля това да направя и този път. Докторката обаче май ще ме праща на скрининга и според нея ФМ е излишна в 3м, защото плодът бил малък. Не, че като съм си наумила да отида, тя ще ме разколебае, но все пак да питам и вас. Вие ще ходите ли на тези изследвания? ФМ ми е задължителна. Първият път даже точно в 3м. разбрахме пола, така че няма как да ми каже, че нищо не може да се види. А за БХС колкото повече чета, толкова повече не искам да ходя.

Доста дълъг стана записа ми. Лека бременност на всички. Дано се престраша и във фейсбук групата да се запиша скоро.
Напомняш ми на моята втора бременност. Между първото и второто ми дете разликата е точно 2 години и 11 месеца.
Ние също никога сме нямали помощ от никой и те разбирам напълно.
Аз чакам трето 😊
Всички твои терзания бяха и мои с втората бременност.
Моят термин е 11.04
Ама вчера като ме гледаха каза доки 8-9г.с. Може би, защото съм с ранна овулация.
Тръпна за пола, защото мечтата ми е момиченце (имам 2 момчета).
За БХС моята докторка процедиеа така:ФМ и ако от нея прецени, тогавя БХС. С двете деца само ФМ, БХС не се е налагало.

# 370
Здравейте мами
И аз съм с положителни тестове и потвърждени от лекар във вторник. Имах кафяво зацапване и отлепване на сакчето. Естествено и много притеснение след това. Изписаха ми утрогестан и но шпа и вече съм по-добре. Другата седмица съм на преглед и се надявам да чуя добри новини. Термина ми е 23.04

# 371
РуСа-Мамма, поздравления, че сте се решили за трето. Hug  Наистина е трудно без никаква помощ. На едно кафе не може да отидем двамата, като няма кой да гледа детето.
За прегледите и аз така процедирах с първата бременност. След като отидох на ФМ попитах доктора за БХС и той ми каза, че не е необходимо да се прави щом всичко е наред на ФМ. Честно казано мен тези вероятности само биха ме наплашили много, нищо повече няма да стане.

Ivelina Angelova 641371, честото на теб! Всичко ще е наред, само повече почивка.

# 372
Момичета, понеже ние сме на почивка по нашето черноморие и разбрахме тук, че ще си имаме бебче, все още не съм ходила на лекар. По моите изчесления съм в края на 5-та седмица. Другата седмица тръгваме за чужбина( там живеем). Чудя се тук ли да си направя първият преглед или направо в Англия 🤔 Другото, което ме притеснява е, че имам леки болки долу в корема, като преди цикъл. Не са силни, но пък не знам да се притеснявам ли или е нормално?!

# 373
Момичета, понеже ние сме на почивка по нашето черноморие и разбрахме тук, че ще си имаме бебче, все още не съм ходила на лекар. По моите изчесления съм в края на 5-та седмица. Другата седмица тръгваме за чужбина( там живеем). Чудя се тук ли да си направя първият преглед или направо в Англия 🤔 Другото, което ме притеснява е, че имам леки болки долу в корема, като преди цикъл. Не са силни, но пък не знам да се притеснявам ли или е нормално?!
Привет и честито.
Аз имах същите болки в самото начало. Не бяха силни, но чести. Сега отшумяха.
За твое спокойствие си направи един преглед тук, защото до колкото разбрах в Англия са по “обрани” прегледите

# 374
Момичета,има ли сред вас такива с поднормено тегло? Аз съм с такова - 43кг на 163см.Също така бихте ли споделили с какво се храните,на какви храни наблягате и има ли такива,които избягвате сега през бременността? Аз лично наблягам на плодове,зеленчуци и млечни продукти,месо изобщо не ми се яде.Често ми се дояждат тестени закуски. ☺

Общи условия

Активация на акаунт