Априлки 2020

• 50 259
  • 794
  •   1
Отговори
# 390
не съм пускала хормони, но от днес имам някакво кафчво течение, което не ми харесва. Сега чакам за преглед Очаквам най-лошото
Вчера ходих на преглед. С последен цикъл на 23-ти юли доктора не успя да види нищо освен удебелена лигавица. Каза след седмица пак да се  прегледам задължително. Макар че всичко изглеждало добре има риск за извънматочна бременност. Поискахме още едно мнение и другият доктор каза същото. Много ме е страх 😟

Здравейте,  къде ходите на лекар? Правихте ли ЧХГ? Аз съм имала извънматочна бременност и никой нищо не направи,  защото отидох при неподходящи лекари, накрая ме оперираха по спешност.  

Писах на лично.

# 391
Момичета,вече съм в 7 г.с. и съм с олепване на сакчето.Трябва да лежа и продължавам с дуфастона и но-шпа.Личния ми даде болничен,но нямам идея какво да праввя и какво ще става по-нататък.Има ли други в същото положение?

# 392
Момичета,вече съм в 7 г.с. и съм с олепване на сакчето.Трябва да лежа и продължавам с дуфастона и но-шпа.Личния ми даде болничен,но нямам идея какво да праввя и какво ще става по-нататък.Има ли други в същото положение?
Здравей, Vivi първо да те успокоя лежи си и пий това което са ти изписвали. Аз имах в 7 сед. И 3 дена и на два сака по лежах пих утрогестан 3х2,дуфастон 3х1,но шпа 3х2 и някой др. И сега имам двама мъже по на 5 месеца не се безпокой. Аз пих до края много хапчета и най дългото разстояние ми беше тоалетната... Е да повече лежах, но си заслужаваше. Желая успех на всички мами. 💋

# 393
Здравейте, бъдещи мамчета! Включвам се, бременна в 9 г.с. по приложение или 8 г.с.+ 5 дни според замерванията на док. с термин около 07-08.04.2020 г. Имам момченце на 6 г. - последното Априлче 2013, което се роди на 02 май 2013 Grinning И на мен, също като на вас, ми е много притеснено. Вчера бях на преглед - чухме сърчице и видяхме малката ми рибка как се движи, главичка и ръчички. Док каза на 16.09 да ходя пак на преглед и изследвания. Имам хашимото, предстои ми да посетя ендокринолог, но моят е в отпуск и с много натоварен график. Можете ли да ми препоръчате някой в София, когото да мога да посетя? Благодаря ви предварително, леко бременеене на всички Heart

# 394
Здравейте, моля за съвет. Малко след като забременях ми се обади цистита. Мъчих го с Цистон, защото преди ми помахаше, но този път не и болката започна да се качва към бъбреците. Едната вечер от болка ходих до Спешното, биха ми Но-Спа и ме пратиха на ехограф, където не се видя инфекция на бъбреците. Пуснах стерилна урина и излезе Стафилококи. АГ искаше да пия Зинат, но аз отказах.Болката в бъбреците отмина и вече 2 седмици пия билкови хапчета с боровинка и бях добре , но паренето пак се върна. Искам да задържа с пиенето на антибиотика поне докато изляза от 3 месец ( сега съм в 9 г.с), в аптеката ме посъветваха същото. Моля за съвет и от вас и знаете ли някакви билки, с които да ми се облекчи паренето?

# 395
Пробвала ли си вана или обливане със смрадлика?
А съм с е. коли във влагалищен секрет и урина. Тъй като е рано за антибиотик, док ми изписа глобулин, но аз нямам оплаквания.

# 396
Момичета, как вървите с килограмите?
А коремчетата едреят ли?
Аз съм в 9гс 2кг отгоре Sad
Корема е по-скоро сланинка, не от бременеене 😁

# 397
Момичета, как вървите с килограмите?
А коремчетата едреят ли?
Аз съм в 9гс 2кг отгоре Sad
Корема е по-скоро сланинка, не от бременеене 😁

Аз едрея на гърди и дупе предимно, вече съм 5 кг нагоре и както изпитвам все по голяма любов към хладилника и дивана, май ще стане като предишните ми бременности 26кг отгоре🤣😁

# 398
Кристина, вземи си монурал саше. Ппзволен е по време на бременност и с едно прахче ще се оправиш.

Русамама, аз съм си с едно шкембе напред 😁. Не намирам разлика никъде за момента, качила съм само 1 кг, който го отдавам на това, че съм запечена и рядко ходя до едното място...

# 399
Вчера ходих на преглед. С последен цикъл на 23-ти юли доктора не успя да види нищо освен удебелена лигавица. Каза след седмица пак да се  прегледам задължително. Макар че всичко изглеждало добре има риск за извънматочна бременност. Поискахме още едно мнение и другият доктор каза същото. Много ме е страх 😟
Отидете при друг лекар, при последен цикъл на 23 юли трябва да се види все нещо, дори и в тръбите. Минавала съм по този път, предоверявайки се на гинеколог и се наложи да ме оперират по спешност.

# 400
Кристина, вземи си монурал саше. Ппзволен е по време на бременност и с едно прахче ще се оправиш.

Русамама, аз съм си с едно шкембе напред 😁. Не намирам разлика никъде за момента, качила съм само 1 кг, който го отдавам на това, че съм запечена и рядко ходя до едното място...
  в стерилната урина излезе, пе бактерията ми не е чувствителна към монурал.

# 401
И аз да се отчета, вчера бяхме на преглед водя се в 9 г.с + 4 дни. Видяхме телцето, главичка, ръчички... вълнение си е. Като, че ли последните 2-3 дена са ми по-добре киселините и се живее, но ей го на преди половин час ядох грозде и вече го върнах Sad

# 402
И аз ходих на преглед днес. Кистата намалява, а в сака се видя ембрион с пулс. 😍 След 10-12 дни се разбрахме пак да отида като мина още един курс с утрогестан и ще ми прави картон.

# 403
Това беше краят за мен! След посещение на спешен кабинет рано тази сутрин, се разбра, че съм с биохимична бременност. Напускам групата за съжаление и ви пожелавам лека бременност и здрави, пухкави бебчета на финал 🤰🙏 УСПЕХ!!! ❤

# 404
Това беше краят за мен! След посещение на спешен кабинет рано тази сутрин, се разбра, че съм с биохимична бременност. Напускам групата за съжаление и ви пожелавам лека бременност и здрави, пухкави бебчета на финал 🤰🙏 УСПЕХ!!! ❤
Много съжалявам! Успех и на теб! Бъди силна! 🙁🍀🍀🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт