СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 101
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
НПМГ-Свободни места след трети етап на класиране

Ето други срокове. Май няма да почиват тук! Joy
Така и не се научих да преименувам линкове. Дидева не е разказвала как се прави. Дидева! Joy

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 22:57 от Фран

# 631
  • София
... Препотени, полу-припаднали родители търчат по коридорите и попълват документи със светкавична бързина. ...
Екшън гледам по телевизията, ама по-плавно се развива действието. Joy

# 632
Никой не те кара насила да кандидатстваш в определено училище. Дългият срок цели попълване на паралелките. Ако пуснат два дни, каква е гаранцията, че след това някой няма да се отпише и да отиде в друго училище, а в това да се отвори отново свободно място? Иначе аз бих организирала нещата в поне два етапа, ако бях директор, ама не съм.
Така и не се научих да преименувам линкове. Дидева не е разказвала как се прави. Дидева! Joy
За тази работа си има отговорни лица. В темата пише модератор. Обърни се към него.

# 633
Отново виждаме сериозна експедитивност. Simple Smile
Скрит текст:

Ох, всичко с подписа на този човек, което съм прочела напоследък, е ... майка плаче. Weary
...
Ускори ми се пулсът само докато го четях. Joy
                 Санака,така не съм се смяла не помня от кога! Разведри обстановката! Heart

Никой не те кара насила да кандидатстваш в определено училище. Дългият срок цели попълване на паралелките. Ако пуснат два дни, каква е гаранцията, че след това някой няма да се отпише и да отиде в друго училище, а в това да се отвори отново свободно място? Иначе аз бих организирала нещата в поне два етапа, ако бях директор, ама не съм.

Да попитам информативно - Ако останат свободни места след двудневно подаване и класиране директорът няма ли право да обяви на сайта на у-щето тези места и отново да проведе процедурата подаване-класиране или направо прием на този ,който е подал документи.Срокът все пак е до 10.09. Аз така бих постъпила.

# 634
  • София
Санака, само си забравила да добавиш в картинката и чакащите на нусък/висок старт родители, които да се втурнат да записват, че да не ги порежат за просрочие. Joy

# 635
Ако има някой наблизо, може да провери за палатков лагер около училището. С тези срокове.....

# 636
  • София
Десем, като ударих пулс 120 и спрях. Joy

После нямах сили за друго, освен да си оправя някои грешки в поста, че и аз съм като Стаматов - първо публикувам, после чета какво съм натворила. Joy

Дидева, не съм наблизо, ама да взема да мина да занеса по някое одеало и термос с чай на хората. Вечерта се очертава хладна.

# 637
  • София
Аз съм наблизо ще съдействам. Няколко спирки с метрото е от работата, ще ми влязат хората в положението сигурно още помнят как съм изглеждала миналата година.
Само не знам дали ще успеят да разгърнат палатките с тези срокове Joy

# 638
  • София
На 164 въобще не откривам нито заповед, нито документи.., а преди ги имаше. Или може би ще публикуват по-подробно информация.
На бележката с оценките забравих да направя копие, дала съм го във ФЕГ..., копие на дипломата имам.

Чуденето си остава - според ММ не трябва да лишавам детето от избор, но детето не ми е реагирало още, не съм я чувала, в събота ще я видя.
А и ми натежава, че приоритет не и е Испанския, а приятелчета.

Като бяхме заедно в уикенда много си говорихме, беше си спокойна, мисля, че  се настрои вече към децата и училището. Че и лагера.

И сега отначало всичко...да ви кажа хич не ми се занимава.

Вие как бихте постъпили?

# 639
  • София

Не съм Дидева, не съм и някой от модераторите, към които те насочва, но да ти кажа. Ето с това, което си дала и съм оцветила допълненията

Скрит текст:

И се получава това
Свободни места след трети етап на класиране

# 640
Още по-лесно е да го погледне през цитат и всичко ще разбере.

# 641
  • София
Mrs Jan, благодаря!
Точно видях, че са ме редактирали, но не ме пратиха да се образовам. Nerd

# 642
Тук стана малко като в месинджър - докато единият въвежда, другият е направил завой и е сменил темата. Мечтала съм си трети - извън разговора - да го проследи. Директно за освидетелстване - пълна алогия.

Та, ще се върна на темата ПИ и огромната полза от тях. Моето е от най-притеснителната порода - способно е, когато е притеснено, името си да обърка. Затова за него бяха страшно важни ПИ. Започнах я от първите възможни - на СМГ и защото си водех таблица с резултатите й, скоро ги изброих (включвайки регулярните изпити от школата и такива, провеждани в училището й) 22 ПИ по двата предмета (очевидно по 11 по всеки предмет разхвърляни из модулите във времето). Резултатът: детка не беше разбрала, че на 17-ти е същинското НВО. РазкАзваше след НВО БЕЛ  как квесторите се смилили над притеснено момченце и го оставили след изтичане на времето да си допише. Тогава тя си помислила: "да, ама на истинското НВО това не може да се случи". След секунди се усетила, че всичко се случва "на истинското НВО". Многото ПИ при нея помогнаха да си реши психологически проблем и да повярва в себе си. Не коментирам, че на НВО се падна теза, давана на ПИ. Горещо препоръчвам събеседването след ПИ (Регалия предлагаше такова). Децата оставаха и с учител обсъждаха въпрос по въпрос, задача по задача. Така още на мига се знаеха грешките, бяха пресметнати точките, а именно грешки, направени в такъв момент, се осъзнават  и не се повтарят.

Сънчо
, бих опитала. Тук има и житейски урок - целите се следват докрай и компромисът не бива да е с цена "предадена мечта". Приятелите, ако са такива, ще запазят отношенията си. Хем компанията ще е по-пъстра. Има моменти, в които е важно човек да центрира своя интерес. Но ти си познаваш детето и можеш да предвидиш потенциалната опасност след време  да направи драма - "колко е хубаво там, можех да бъда с тях"....

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 23:27 от Шарлот

# 643
  • София
Бързо да си признаят тези, които ще се пробват за НЕГ, но с балове, че да знам дали има смисъл да се мятам от Рибарица до София утре сутрин Joy

# 644
  • София
Тази година само с оригиналните свидетелства, ли се участва на 4-то?

Общи условия

Активация на акаунт