СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 115
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
С цялото си сърце пожелавам успех на всички деца и техните родители за четвърто класиране!

# 616
Момичета, от вашия опит кога е добре да стане записването за ПИ и има ли нещо, което бихте препоръчали във връзка с тях? Някаква тънкост?

Сигурно ще прочетеш много различни гледни точки за ПИ, някои деца са ходили на много пробни изпити, някои изобщо не са ходили. Бих ти споделила моя опит с моето дете - ходи на 4 пробни - 2 по БЕЛ и 2 по МАТ, април и май месец - това във външни школи, отделно пробните в неговата си школа. Индивидуално е за всяко дете как ще се справи на тези пробни изпити, дали ще са му от полза или само ще се стресира допълнително. На моя му подействаха отрезвяващо - разбра, че не е достатъчно подготвен и в последните месеци си даде много зор и имаше резултат. Отделно се запознават достатъчно добре със самия формат на НВО, научават се да си следят времето и са по- спокойни на самият изпит.

# 617
  • София
Тази година непредвидимо протече класирането, големи изненади за свободни места гимназиите с високи балове. Много се радвам, че се дава още един шанс за децата с конкретно желание-Aни,  jiema, jenap успех! 🤗

# 618
  • София
Момичета, от вашия опит кога е добре да стане записването за ПИ и има ли нещо, което бихте препоръчали във връзка с тях? Някаква тънкост?
Моето мнение е, че трябва да се отиде още на първите ПИ, макар че тогава има най-голямо разминаване във взетия материал. Така може да се види дали детето има пропуски и къде се позиционира сред връстниците си. На Междучасие първите пробни бяха през ноември.
Ако ще ползвате школа, тя ще има дати. Ако детето ще се подготвя при частни учители, те ще те посъветват. Следи сайтовете на школите за дати за записване.
Тази година Регалия продаваха пробните изпити в пакет. Няма да се учудя, ако догодина и други школи го направят.

# 619
Много свободни места, продължаваме с пиенето явно. Това цяло лято да си пиеш не е лесно:joy:Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех на всички за тези свободни места. И да се похвалите всички, че да има повод да продължим да си пием:joy:

# 620
Ходихме на пробните на Регалия по математиката ( беше на школа там) + тези по БЕЛ, от самото начало. Отделно си държа пробните по БЕЛ в нейната школа. Най-ценно за щерката беше да отработи времето за първи модул по математика, сигурно и с въжможно минимални грешки. Успя! Пробните са си тренинг, но трябва и да се отсяват грешките. Иначе няма смисъл.

# 621
Бях поспряла, но пак извадих белото. Днес заредих 2 литра. Моля ви, всички дето ви мисля и сте ми на сърцето, трябва да ви приемат децата. Силно пращам добра енергия! И с тези оригинални дипломи..... Дано влязат в положение на изтерзаните родители и деца директорите!

# 622
Индивидуално е за всяко дете как ще се справи на тези пробни изпити, дали ще са му от полза или само ще се стресира допълнително. На моя му подействаха отрезвяващо - разбра, че не е достатъчно подготвен и в последните месеци си даде много зор и имаше резултат. Отделно се запознават достатъчно добре със самия формат на НВО, научават се да си следят времето и са по- спокойни на самият изпит.
                   Даааааа,добре е да ходят ,но на всеки действат по различен начин.Нашият се яви на няколко пробни по М и БЕЛ и тръгна от резултат 80 ,а след това вдигна над 90-95 и реши явно,че е много велик.Като М беше винаги пред БЕЛ.Последните седмици преди НВО като мърморехме,че се отпуска  ни успокояваше ,че няма да е под 90.Да,ама НЕ! Върна се напълно спокоен от изпитите и....като видяхме резултата онемяхме.При това БЕЛ водеше.Yum При нас след пробните се успокои и поотпусна ,не му подействаха отрезвяващо.
                   Преди малко му обяснявах ситуацията ,в която попадна и причините за това,а той ме прегръща и целува /много е любвеобилен и гальовен/ и ми обяснява как светът не е свършил и живота продължава.Ти да видиш! Аз пък не бях разбрала до сега. Yum Поне се успокоих,че не се е притеснил толкова колкото аз.
                   Успех от сърце на участващите в 4-то!

# 623
  • София
Ще се пропия с тези класирания.
Днес си взех за проба совиньон блан от винарска изба "Сопот". Купих го от млекарницата. Joy

# 624
Хора, това с пиенето вече започва да ме притеснява... да приключва най- накрая класирането и да закрием кампанията, че да спрем! А за пробните аз лично се разочаровах от Регалия: уж бяха най- реални, а тези по БЕЛ бяха толкова безсмислено “засукани” , че чак ме дразнеха! И на края какво: реален изпит — на ниво 5 клас и баловете баснословно скочиха и объркаха всичко ... Само за пример: моят син имаше м/у 70 и 75 т на ВСИЧКИ!  ПИ и аз бях страшно притеснена, защото знаех, че той може повече. Накрая изкара 91 и 86 на реалните НВО. Не знам какво да ви посъветвам за ПИ - не прекалявайте, защото не са критерий.

# 625
Пиенето няма нищо общо с класиранията. Който пие, си пие, но някак в компания и под напрежение хем е по-приятно, хем по-пивко. Sweat Smile

# 626
  • София
Отново виждаме сериозна експедитивност. Simple Smile
Скрит текст:

Ох, всичко с подписа на този човек, което съм прочела напоследък, е ... майка плаче. Weary

Понеже съм склонна да визуализирам, четейки заповедта, предвиждаща един и същ краен час за поредица от действия, си представих следната сцена: Препотени, полу-припаднали родители търчат по коридорите и попълват документи със светкавична бързина. В 12:27 член от комисията казва "Стоп!" и започва да подрежда списък по бал с още по-голяма бързина, докато другият парира възмутените протести на родителите, че до крайния срок има още три минути, а някои дори твърдят, че не е обявен краен час за подаване на заявленията. В 12:28:30 по-бързият бегач от членовете на комисията хуква към кабинета на Стаматов /щото той освен член на комисията, е все пак и директор - няма да стои по коридорите, я/ и ако не счупи крак от бързане, в 12:29 представя списъка за утвърждаване от директора. Последният го подписва скорострелно /за тази част имам най-малко притеснения - човекът очевидно е бРЪз/ и бегачат хуква със сетни сили, въоръжен със скоч и ножици, да залепи списъка на втория етаж до 12:30ч.
Ускори ми се пулсът само докато го четях. Joy

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 22:35 от sanaka

# 627
  • софия
Laughing
Санака, няма да чупят крак 😁 Ще вървят Фнимателно от 12 до 12.30 ч. Директорът Стаматов всичко е предвидил.

# 628
  • София
Момичета, много положителна енергия и от мен! Успех и да се похвалите!

# 629
Има и такива директори, които не бързат. Ще отнемат целия месец, а и искат оригинал. Връзват ти ръцете и не им пука. И септември си чупи главата, ако оживееш.

Общи условия

Активация на акаунт