СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 199
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Обичайно децата не искат да рискуват, когато са доволни от мястото, на което са попаднали.

# 286
  • София
Здравейте. Ние сме в бройката на тези 386 деца некласирани на нито едно класиране.☹️ Моята мързелива девойка, въпреки, че посещаваше уроци по БЕЛ и математика цяла година се издъни на НВО. Сега ще чакаме свободните места на четвърто класиране и ще подаваме, пък където ни приемат там. Благородно завиждам на всички записали се деца и техните родители. Стискайте ни палци.

# 287
  • В средата на времето
milgen, успех на четвърто класиране тогава! Ще ви стискам палци.

# 288
milgen , има добри места и на четвърто, ако искаш сподели какъв е бала и какво иска да учи детето, може да помогне някой тук с инфо за конкретно училище.

# 289
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ninanb, а къде освободи място детето, питам от любопитство Simple Smile
Нещо отново явно съм недоразбрала Blush последното място на ФЕГ е прието девойчето с бал около 420 по спомен на дъщеря ми. На 1,2 и 3 не е била приета никъде.

# 290
  • София
Бала варира от 222.75 до 268.75. Иска езикова паралелка, за разлика от БЕЛ и математика, английския и е на много добро ниво, за трето класиране бях подала 51 желания, но... Благодаря Ви за подкрепата.

# 291
milgen, ще има свободни места, винаги има. На първо четене си мисля 18-то, 30-то, така също и 33ЕГ/нея дали я писахте?/

# 292
  • София
Нея не, много ни е далече.

# 293
  • В средата на времето
И аз за 33 ЕГ идвах да кажа...За трето класиране са имали доста места, а и минималния бал след второ е бил по-нисък от техния, стига 268,75 да е бал за езиковите паралелки.

# 294
30то? А втора испанска?
Приятелско дете с цяла година уроци , че и курс по БЕЛ, 330 с клизма. За нещастие не става само с уроци.
Апропо деца с 15 т. по мат. от класа посещаваха Веди. Така че 222 си е добре в някаква степен.
268 вероятно е с утроен БЕЛ.

# 295
  • София
Нея не, много ни е далече.

А 157 ГИЧЕ, 105-то, 23-то? В тях има езикови паралелки.

# 296
  • На морето!
30то? А втора испанска?
Приятелско дете с цяла година уроци , че и курс по БЕЛ, 330 с клизма. За нещастие не става само с уроци.
Апропо деца с 15 т. по мат. от класа посещаваха Веди. Така че 222 си е добре в някаква степен.
268 вероятно е с утроен БЕЛ.

И при нас имаше подобен случай, уроци, курсове и накрая детето или се е шашнало, или и аз не знам какво, но изкара по-малко от 20т. и на двете. Много тъжно и разочароващо за самото дете и отчасти за родителите.

# 297

По дяволите, знаех си!!!

Косите на Вероника, с 429.5 е и бях сигурна, че ще му стигнае за трето в 73-то, а те с баща му не се съгласиха да опитаме Rage ще се гръмна от яд... Дано има свободно място на 4-то, чакам го този 1-ви август с такова нетърпение Persevere

Ани, споко - чакаме ви в 73то! Сто процента ще има някой оттам скочил в НЕГ... УСПЕХ!!!

# 298
  • София
Бях подала в 157, 105, 23, 119, 138, 12, 119, 30, 127, 7, 1, 31, 22 дори и за свободните места в най - желаните езикови гимназии, но не се получи. На 2 класиране не стигнаха 0,5 точки за 105 СУ. В петък съм си пуснала отпуск и ще обикалям всички тези училища, надявам се, че все някъде ще се запише.

# 299
  • Plovdiv
Преди дни четох за един нобелов лауреат по икономика Джоузеф Стиглиц, когато го попитали "Кой според вас е най-добрият обществен строй, щом всички досега са се проваляли?", той отговорил "Образованието".
Умните и успешни хора разбират, че това е бъдещето на всяка нация, доказано нееднократно в световната история.Blush
И отново - умните и прозорливи политици смятат, че изхарчените пари в трансформация на образованието се считат за инвестиция, не за разход.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт