СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 207
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Това мисля да направя, но може би не навсякъде ще мина с копие. Ще подам само там където приемат копие и ще съм в стартова позиция с оригинала.
Кастрева миналата година каза изрично, че само представяте оригинала, не го ОСТАВЯТЕ. Тези, които не се отписват са малко в сивата зoна, но Вие - не. Показвате оригинал, оставяте копие.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 14:11 от Na_Vesi_Pateto

# 316
Има ли эаписани в ПГ по транспорт на Искърско шосе?

От няколко дни минавам точно през това училище и си мислих дали да не го заснема и да го пусна тук да видите какви “ училища” съществуват. Малка сграда приличаща на изоставена болница от социализма и някакво подобие на футболно игрище пред нея(мизерно, като за затворници).
Е как може тук да учат деца?
В промишлен район, наблизо няма нито магазинчета , нито кафенца. Има някакви заводи ли , складове ли и  аз не знам какво е.
Ако някой иска ще снимам и ще му пратя снимки.  Това “ училище трябва да го затворят. Изобщо кой учи там?

# 317
  • София
Някой пробвал ли е да събуди РУО София от зимния сън, в който е потънало по отношение на справката с баловете на 3-то класиране? Smirk

Elea Lea, не съм виждала училището, но знам за деца, на които не им стигна балът за там на първо и второ класиране. Та, има си деца, които учат там.

# 318
Няма нищо лошо да се учи - Автотранспортна техника, автомобилна мехатроника, спедиция, знам че има деца с по- никък бал, но държавата защо спи?
Може ли толкова мизерни условия и там да учат децата?

# 319
Някой пробвал ли е да събуди РУО София от зимния сън, в който е потънало по отношение на справката с баловете на 3-то класиране? Smirk

Elea Lea, не съм виждала училището, но знам за деца, на които не им стигна балът за там на първо и второ класиране. Та, има си деца, които учат там.
За Дневник - може, а за БГ-мама не може справки. Престъпници. Laughing

# 320
Благодаря на всички, които се радваха за нас! Благодаря за милите думи!Почерпихме се порядъчно, разбира се!
Искам само да кажа, че като ходих да записвам попитах за място за 4то.Казаха, че ще имат 1 място в системното програмиране. Просто да го знаете, който има интерес.
Аз днес го записах към 10ч и чакаха да дойдат 2 деца за системното програниране. Попитах може ли да стане прехвърляне за системното, обясниха ми доста неща, но даже не споменаха, че се очаква едно място за 4 то класиране!! Странно!
За ТУЕС писах че ми казаха че ще има.

# 321
  • Sofia
Ани, споко - чакаме ви в 73то! Сто процента ще има някой оттам скочил в НЕГ... УСПЕХ!!!
На това се надявам и аз Hands Pray

Косите на Вероника, Rady, jenap, saffron, merrynem и всички любими съфорумки, дано имаме късмет на 4-то, пък ако ли не, да си остава в 35-то и да си наляга парцалките да учи. Доядя го много и него, но пак аз съм виновна - нали съм казала, че имало риск Confounded (еми имаше си).
Както и да е....

Цял предиобяд се занимавам с неговото гръбначно изкривяване. Миналата година диагностицираха сколиоза, уж не трябваше нищо да правим, тази година се е влошило положението, а има и кифоза. Започваме гимнастика и колан. Разчитам на това, че е суетен, та да се стегне малко и да си изпълнява препоръките стриктно Hands Point Up

Jazz mama, за френската в 35-то чувам добри неща. Децата имат група в чата във ФБ, а от нея се разпределят и по класове. Няколко момичета се заявиха, че са във феребел (така си говорят неребел/феребел и т.н.).

# 322
И аз звънях на РУО за справката с баловете - преди обед никой не вдигаше, а следобед направо ме изхвърля.
У нас и детето, и мъжа са Ок с мястото след 2ро класиране, само аз продължавам да се терзая дали не трябваше да рискуваме за тези 8 места в НПМГ. Май и справката няма да ме успокои, ще чакам и аз 1 август за свободните места.
aniK, успех!

# 323
  • Sofia
В тези училища винаги има свободни места за четвърто. Скромен съвет. Вземето го с Вас, важно е и впечатлението, което ще оставите освен критериите, които създават директорите към комисията си. Така съм чувал. Всичко ще се нареди.

Не е ли само по бал? Rolling Eyes

# 324
  • София
Ани, послушай съвета на патето! Wink

# 325
  • Sofia
Ани, послушай съвета на патето! Wink

Е, ще го водя със сигурност - той вади културен вид (, когато не е с метълска тениска), но и малките влача с мен навсякъде, та и средното понякога - всички ни запомнят Satisfied Уф, в събота съм на боя, ще оставя подаването за понеделник Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 326
  • София
Ани, стискам ви палци и от сърце ти желая детето да влезе в 73- то, с висок бал е и ще успее. Аз на твое място в никакъв случай не бих рискувала на трето класиране, правилно постъпи.

# 327
  • София
AniK, стискам ти палци да остане местенце, щом го иска младежа. И това местенце са е за него Wink
Аз миналата година не посмях, но и не сме го мислили.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 23:41 от Desem

# 328
Ани, някак те виждам в 73 Simple Smile
А това РУО май забрави, че кампания 2019-2020 още не е свършила Simple Smile

# 329

Общи условия

Активация на акаунт