СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 200
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Sweat SmileSweat SmileFlowers HibiscusCool Baby, Виви1,  Sisimisi70, N i y a, Аnnio, поздравления за куража и успеха, много се развълнувах. Тези емоции са много силни и остават за цял живот Heartpulse

Аnnio, добре дошли в НПМГ - различни паралелки са децата, но нищо. Групичката ни набъбва Relaxed

AniK, не съжалявайте за трето класиране. Има и следващо. Така преди години с баткото се стекоха нещата, че не ни уреждаше 35-то - с много висок бал беше младежа, но не можа за съвсем малко да влезе на второ в испанската. Не посмяхме да рискуваме на 3-то класиране. На четвърто обявиха в сайта, че има едно място за момче испански с френски - точно като за нас Smiley В 16,00 от канцеларията на испанската ни казаха, че още никой друг не е внесъл документи за това място. Таткото чакаше в 35-то, изтегли документите и на бърз ход през парка / за да не зависи от задръствания и автобуси  Sweat Smile Sweat Smile Smile/ ги внесе към 16,45. След това 15 мин седяхме на тръни и в 17,00 му казали  "Честито, това си е вашето място Stuck Out Tongue Closed Eyes"
Та така, съдба Smirk Вече е студент пети курс, голям мъж, но още с трепет си спомняме всички тези емоции.
/ Обаче съм безкрайно благодарна, че малкия ми ги спести този път Wink

Elea Lea, бабите са нещо много специално / моите бяха така за мен / . Дано всичко се нареди по най-добрия начин и да си я вземете у дома в добро здравословно състояние Heartbeat

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 21:08 от MariDi

# 331
  • В средата на времето
Като гледам баловете и на трето класиране нямаше да мръднем напред.

# 332
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но същият ли механизмът на кандидатстване за четвърто като описания в поста на MariDi?
Отдавна се чудя, но не съм чела достатъчно, та малко ме е страх да попитам. Wink

# 333
# 334
Извинете за тъпия въпрос, но същият ли механизмът на кандидатстване за четвърто като описания в поста на MariDi?
Отдавна се чудя, но не съм чела достатъчно, та малко ме е страх да попитам. Wink
Ако си чакал последния момент и няма други кандидати - да. Simple Smile
Директорът пуска заповед, с която определя срок, комисия и правила за класиране за допълване на паралелките до максималния брой ученици. Копие от тази заповед трябва да бъде представено утре в РУО при отчитането на трето класиране.

# 335
  • София
А правилно ли разбирам, че има някаква полулегална опция да се кандидатства с копие без да са изтеглени оригиналите на документите от училището, в което е прието детето? Тоест без риск да се изгуби текущото място.
Благодаря! Simple Smile

# 336
Имаше миналата година и не навсякъде. За тази - предстои да разберем.

# 337
                         Ееее,това вече не очаквах! Имаше 1 свободно място и не ни стигаха 3.5 т.Балът в тази паралелка е паднал катастрофално надолу,а ние не бяхме от смелите.Чудя се как се е получило.Предишните две години балът се е задържал висок и явно много-много не трябваше да правим анализи , а да сме действали инстинктивно. Open Mouth
                         AniK,май ще вървим по твоята схема,ако има разбира се свободно място.

# 338
  • София
Ако си чакал последния момент и няма други кандидати - да. Simple Smile
Директорът пуска заповед, с която определя срок, комисия и правила за класиране за допълване на паралелките до максималния брой ученици. Копие от тази заповед трябва да бъде представено утре в РУО при отчитането на трето класиране.
В онези времена - преди точно 9 години имаше точно един ден в който обявяваха свободното място и до края на деня трябваше да са изтеглени и подадени документите. И както казва Дидева, поради липса на други кандидати знаехме резултата още същия ден Simple Smile
Друг е въпроса, че по-късно от приятел на сина ми разбрахме за детенце, което само си е изтеглило документите и е отишло в испанската около 15 мин след като е приключил работния им ден Scream

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 18:27 от MariDi

# 339
  • София
За всички, за които 73. СУ представлява интерес. До този момент от трите момчета, приети на трето класиране има само две, които са се записали. Утре очакваме и второто с РЕ. По време на кампанията за трето няма изтеглени документи от училището.

# 340
  • Sofia
ganis, пазете мястото за моето момче Sob Шегувам се, разбира се, но ако всички се запишат и никой не се е отписал на трето, няма да си простя, че не го напънах да рискуваме Persevere
Сега се извинявам, че досаждам с нашата история, но в къщи ми е забранено да говоря по темата до четвъртък Tired Face

# 341
Ани, говори си... форумът е за това, да споделяме радости и болка. И мен много ме е яд за вас .. представям си какво ти е в душичката ... Гуш! Може пък до 15-ти да се освободи място, Божа работа! Кураж и мъдрост!

# 342
Аз пък зяпах, зяпах и много се зарадвах че детето с 450 бал  е избрало Нпмг, СХН.
Ако е от форума да се обажда да го черпя...
Или може мястото да е било освободено преди от самото него.

# 343
Ани, и мен много ме е яд за твоето момче..Дано късмета е с вас и да остане едно местенце за него на четвърто класиране в желаното училище!

# 344
Ани, стискам палци да успеете за 73-то на 4 класиране! Мисля, че ще стане, особено с енергията на форума! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт