СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 300

И отново - умните и прозорливи политици смятат, че изхарчените пари в трансформация на образованието се считат за инвестиция, не за разход.Grinning
                   Явно нашите не са от най-умните! Yum

# 301
Ние сме в 35-то, ФЕ, РЕ и БЕЛ. Ако някой е в това училище или този профил ще се радваме да поддържаме връзка. Ако може да ни включите в списъка с РС Simple Smile
Нашата кака е в потрес, че е изцяло момичешки клас, но се надява да си намери приятелки с нейните интереси.
Не можахме да се преборим за ФЕГ, но щом на всички класирания не мръднахме от 35-то, Jazz mama се примири, а девойката е всякак щастлива, най-позитивното дете на света.
Ще се огледаме за свободни места след 3-то за ФЕГ, но при този голям интерес май няма да има Simple Smile

# 302
  • София
Да попитам, справка за баловете след трето класиране ще има ли? Smiley
Миналата година кога я публикуваха?

# 303
РУО-то нали са малко със забавени действия, кой знае кога ще ги обявят.А и на 1.08. колко ли ще ги чакаме за свободните места

# 304
AniK,  прегръщам те силно! Не се ядосвай! Трето класиране си е голям риск, колкото и да беше минимален за вас. Така реагираш, защото виждаш, че е щял да се класира, но ако бяхте рискували и беше отпаднал даже от 35-то (малко вероятно, но не невъзможно) - как щеше да реагираш? Съдбата си знае работата, училището е прекрасно, а може и на четвърто класиране да успеете, поне няма да има риск.

# 305
Благодаря на всички, които се радваха за нас! Благодаря за милите думи!Почерпихме се порядъчно, разбира се!
Искам само да кажа, че като ходих да записвам попитах за място за 4то.Казаха, че ще имат 1 място в системното програмиране. Просто да го знаете, който има интерес.

# 306
  • София
Бях подала в 157, 105, 23, 119, 138, 12, 119, 30, 127, 7, 1, 31, 22 дори и за свободните места в най - желаните езикови гимназии, но не се получи. На 2 класиране не стигнаха 0,5 точки за 105 СУ. В петък съм си пуснала отпуск и ще обикалям всички тези училища, надявам се, че все някъде ще се запише.
Пожелавам ви успех! Копирайте дипломата - да си улесните подаването в повече училища.
Heart

# 307
Бях подала в 157, 105, 23, 119, 138, 12, 119, 30, 127, 7, 1, 31, 22 дори и за свободните места в най - желаните езикови гимназии, но не се получи. На 2 класиране не стигнаха 0,5 точки за 105 СУ. В петък съм си пуснала отпуск и ще обикалям всички тези училища, надявам се, че все някъде ще се запише.
Спокойно. Не прекалявайте с обвиненията в мързел. Ако хич не му е интересно на детето, не е задължително да е мързел имам предвид.
В тези училища винаги има свободни места за четвърто. Скромен съвет. Вземето го с Вас, важно е и впечатлението, което ще оставите освен критериите, които създават директорите към комисията си. Така съм чувал. Всичко ще се нареди.

# 308
  • София
Това мисля да направя, но може би не навсякъде ще мина с копие. Ще подам само там където приемат копие и ще съм в стартова позиция с оригинала.

# 309
Спокойно. Не прекалявайте с обвиненията в мързел. Ако хич не му е интересно на детето, не е задължително да е мързел имам предвид.
В тези училища винаги има свободни места за четвърто. Скромен съвет. Вземето го с Вас, важно е и впечатлението, което ще оставите освен критериите, които създават директорите към комисията си. Така съм чувал. Всичко ще се нареди.
Така е съгласна съм, не винаги е мързел. И аз цяла година се оплаквах с ниските точки на пробния по мат, но накрая моето изкара двойно над очакваното.
В трудна възраст са децата, имат други интереси, но най- най - важно е да са здравички и усмихнати.
Благодаря за пожеланията за бързо оздравяване на баба ми. Дано да се вдигне на крака.

# 310
  • непостоянно
Здравейте и от мен 🤗
Поизпуснах ви, но сега чинно си изчетох всичко 😎
Спунк, благодаря за темичката💐
Марго, ЧРД (на патерици) Бъди здрава и щастлива! И моята щерка е в ПГКПИ - надявам се да се запознаем на есен 😜
Честито на всички рискували и спечелили на трето класиране!!! Много се радвам за вас!
Cool baby, виви1, annio, sisimisi70, Ninche и всички други, които вероятно пропускам - БРАВО!
Na_Vesi_Pateto, много се радвам на разсъжденията и положителната ви нагласа! Вярвам, че синът ви ще е щастлив в новото си училище!🤗
Елеа, бързо оздравяване на баба ти пожелавам🍀
АниК, споделям мнението на merrynem! Гуш Heart

# 311
Има ли эаписани в ПГ по транспорт на Искърско шосе?

# 312
Благодаря на всички, които се радваха за нас! Благодаря за милите думи!Почерпихме се порядъчно, разбира се!
Искам само да кажа, че като ходих да записвам попитах за място за 4то.Казаха, че ще имат 1 място в системното програмиране. Просто да го знаете, който има интерес.
Аз днес го записах към 10ч и чакаха да дойдат 2 деца за системното програниране. Попитах може ли да стане прехвърляне за системното, обясниха ми доста неща, но даже не споменаха, че се очаква едно място за 4 то класиране!! Странно!

# 313
  • София
Записах дъщерята в НПМГ!
HeartHeartHeart МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! HeartHeartHeart
Ако не бяхте вие, нямаше да сме там!
Бях се примирила и четейки за емоциите на Cool Baby се замислих да преценя какво би ни дало 3то класиране.
Направихме първата стъпка и когато не успяхме да изтеглим документите - отново бяхме на кантар дали да продължим, и вашата подкрепа ми помогна да си повярвам.
Благодаря!

Успех на продължаващите напред! Flowers Four Leaf Clover

Ние се насочваме към дълго очакваната почивка!
Flowers HibiscusNature High BrightnessNature Sweat DropsNature RainbowCocktailBoat

# 314
  • София
Alba, Cool Baby говори за ТУЕС, а не за Джон Атанасов.

Общи условия

Активация на акаунт