Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 8

• 57 890
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Аз бях сигурна ,че ми идва и имах всички симптоми за това , защото на шестия ден след трансфера започна зацапване и леко кървене като преди цикъл. На седми ден доктора ме прати на кръвен и беше положителен. А уринарният още беше отрицателен тогава. Кървенето продължи 5 дни....Така ,че просто не го мисли това със симптомите. Ако живееш в България и ако имаш възможност можеш по рано да си пуснеш кръвен тест ако искаш. Успех на теб и на всички момичета! Докторите в Бахчеджи имат златни ръце! Много от успелите момичета не пишат от суеверие тук. Вярвайте!

b][/b]
Благодаря Ви момичета,ама това чувство че ще ми дойде всеки момент е ужасно и всички признаци,че ще ми дойде май са налице- винаги ми се пишка често преди цикъл,сега пак така,поплаквам си пред цикъл,сега пак☹️🤔
На кой ден горе+долу има шанс кръвния тест да отчете нещо,днес ми е 6 ден след трансфера?

# 451
На мен на 8-ми ден след трансфера кръвният тест ми отчете.

# 452
Благодаря много,лека бременност.

# 453
На мен точно на шестия ми отчете кръвния , късмет!

# 454
олелеее сега значи започва чуденето кога😂😂😂,и на теб много лека бременност.

# 455
олелеее сега значи започва чуденето кога😂😂😂,и на теб много лека бременност.
Благодаря,но при мен приключи в 7г.с. Продължаваме напред!

# 456
О много съжалявам,дано занапред всичко е наред,аз днес правих пикливия-отрицателен е.Сигурно е рано или нищо не е станало.

# 457
Момичета някоя от вас имала ли е зет на 3ти ден ембриони?или всички сте на 5ти?

# 458
Момичета някоя от вас имала ли е зет на 3ти ден ембриони?или всички сте на 5ти?
Моят беше на двудневен

# 459
И моите бяха двудневни.

# 460
8 ден ми е днес след ЗЕТ -правих пиклив тест пак и пак е отрицателен.

# 461
Според мен за пиклив е рано, но кръвния трябва вече да покаже. Успех!

# 462
Според мен за пиклив е рано, но кръвния трябва вече да покаже. Успех!ох благодаря,кръвния ми е за 30,не знам да чакам ли до тогава,да не чакам ли,шантава работа с това чакане.

# 463
Според мен след ден-два със сигурност ще отчете ако трансфера е бил на бластоцисти. Аз пускам на 10-ти ден като не броя деня на трансфера. Ако нямаш търпение според мен го пусни по рано.

# 464
Момичета привет! Трябва ми една опаковка Prolutex. Има ли някой на място или който ще ходи в следващите два три дни и може да ми вземе?
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт