Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 8

• 57 876
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • Живее на Луната
Честито green three, да ти е живо и здраво детенцето!

# 481
Момичета,как сте?Имам въпрос- днес усетих в десния яйчник по-силно ,странно чувство-като разместване или нещо се мести вътре и едно като пулсиране,някой идея от какво може да е?

# 482
Здравейте! Пациентка съм на д- р Карлъкая. Вчера започнах стимулация на 3 ден от спирането на Ясмин без да имах още цикъл. Днес ми дойде. Попитах на място координаторката няма ли да изчакаме да ми дойде цикълът и тогава да започнем. Тя ми отговори- не. Също каза, че може да ми дойде цикълът, може и да не ми дойде. Имам им доверие. Исках да попитам дали  има и други жени, започнали по сходен начин стимулация?

# 483
На мен ми казаха, да отида на преглед когато ми дойде. И аз пих Ясмин, дойде ми на 3ти ден от спирането

# 484
А на 1 ден ли започнахте стимулацията?

# 485
Дойде ми примерно вторник след обяд, четвъртък бях на преглед и започнахме стимулация. Каква е причината на това решение?

# 486
Аз бях така,не се притеснявай ,при мен понеделик почнахме стимулацията,вторник ми дойде ,щом доктора те е прегледал и е преценил така не се тревожи Simple Smile

# 487
Благодаря! Просто по- нестандартно започване и ми беше интересно дали и други жени са били по този начин.

# 488
Аз също свърших Ясмина в събота,в понеделник започнах стимулация,а в сряда ми дойде. Доктора е видял фуликулите . Не се притеснявай.Simple Smile

# 489
Е пуснах днес на 11 ден след трансфера кръвен - по-малко от 0.100.гадно.

# 490
Mimito, съжалявам че така се е получило! Може би изчакай и пак го пусни за да си сигурна, че грешки стават в лабораториите. Мен една ми изкара амх 0,02, друга 0,91. Ама какъв рев падна преди да го пусна повторно.

Момичета, каква е разликата между Ясмина и Циклопрогиновата? Преди предната стимулация пих Циклопрогинова, сега ми казват Ясмин? Че се чудя каква е разликата?

# 491
Здравейте момичета. Искам да ви попитам на вас правиха ли ви микробиология преди трансфер? Аз съм в процес на подготовка за трансфер вече, но за съжаление имам някакви симптоми не приятни и реших да си направя в Бг микробилогия и първо излезе gardnerela vaginalis.. лекувахме го и направих повторна и излезе пък e. Coli ..пих антибиотик само 4 дни  и вече отидохме на преглед в Турция и доктора каза че не пречи бактерията за трансфер и да спирам Антибиотика защото ще навреди на предстоящия трансфер.. но за съжаление още имам симптоми.При някоя от вас случвало ли се е нещо подобно? Мен ме притеснява дали няма да попречи на имплантирането и после все пак трябва отново да се лекува.. а по време на бременност е притеснително.
Ехо, виждам че ми пишеш, не мога да ти отговоря. Трябва да си изчистиш входящата кутия Simple Smile извинявам се за спама на другите

# 492
Здравейте момичета, извинявам се, че така от нищото се появявам и пиша, но имам спешна нужда от пощом. След трансфер съм и ми трябва Прогестерон депо 250 мг, а в Бг никъде няма. Как мога да си го набавя, моля помогнете Sad

# 493
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали лекар в София, при когото да направя уз преглед на 2 ри ден от цикъла при потготовка за ЗЕТ. Сутринта ми дойде цикъла и мислех днес да пътувам, но се оказа че д-р Карликая нама да бъде в Истанбул от утре до понеделник включително. Той като не е там не мисля, че има смисъл да ходя.

# 494
Здравей, на мен днес също ми дойде и добре, че реших да не пътувам. Никой не ме уведоми. Аз тръгнах да записвам час в Адел, но ми казаха, че нямат свободни. Записах при Мазнейкова. Тям казаха, че няма проблем, че звъня от днес за утре.

Общи условия

Активация на акаунт