"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 43

• 68 779
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
Привет, птичета!🤗

Само прелитам да ви нагледам, но не мога да подмина това...
Този Роберто, който се е снимал с Джан си е позволил да направи един социален експеримент с феновете на Птичката😬

В Туитър написал, че той не познава социалните медии, но преди няколко дни се е срещнал с Джан и иска да сподели опита си. Джан бил много мил и т.н... Роберто обяснил, че е голям фен на Демет и че тя е най-добрата и най-талантливата актриса , която някога бил виждал и т. н.

Джан отговорил , че и той отдавна бил фен на Демет и направо бил полудял, когато разбрал, че ще снима с нея...Споменал колко щастлив го прави и колко се радва , че е част от живота му...🧐

И малко след това Роберто поства в ТТ

Оказва се , че се е пошегувал за да покаже на феновете колко са лековерни и вярват на всякакви измишльотини...🤨

А Джан вече е в Капри...

Oт тати Гювен...Blush

Релакс , след кошмара в Неапол.Sunglasses

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 18:30 от alex_94

# 678

И реклама вече ми излиза в инстаграм.
Много ми харесва диадемата въпреки ,че не нося понеже съм с къдрава коса и е доста обемна 😔

# 679
# 680
Оф, бе Акекс, как се работи сега след този горещ Джан...Joy   отидоха ми чертежите и таблиците на остров Капри Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 19:44 от Slawena

# 681
Здравейте момичета Hug
Алекс   Hug и ккакво се оказа сега , че сме били подложени на соц. експеримент от един псевдопсихолог , който все пак си изживя своя момент на слава и популярност в соц. мрежи на гърба на Джан Joy
Красиво място е о.Капри , Джан все пак ще се наслади на приятна почивка .Тук и да го подхванат за снимки , поне няма да са такава полудяла и неконтролируема тълпа като в Неапол . Мадамите поне ще са по - културни и цивилизовани ......надявам се Grinning

# 682
Вай бе....Open MouthFlowers LemonFlowers LemonFlowers Lemon ...

но Джан е  жИлезен, ръцете отзад...JoyJoy

# 683
Джан Яман „ Гледам, позирам, но не пипам. Не се знае кое как ще се изтълкува...дела за секстормоз като комшията Пулев не ми се водят.”

# 684
DigiLUP  за миналата седмица.

Heart

Това е дамата от снимката с Джан..Confused

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 22:29 от alex_94

# 685

От татко Яман

" Ние седим спокойно в Капри."- да не им липсват изтерясалите фенки Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 23:59 от Slawena

# 686
       Добро утроо! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки! bouquetДжан и баща му да си починат по-спокойно! Laughing

Джан и баща му пътуват на острова...
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456249246%2F559c176a … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456249247%2F09c0179c … pl_wall_-60100797

видео с Джан от острова....
https://vk.com/demet_no309_erkencikus?z=video-116464248_45624774 … l_wall_-116464248

Приятен слънчев ден на всички! Hug Hug Hug

# 687
 Hug Hug Hug

Минавам да се разпиша и аз. След двудневните истерии около Джан Яман сега е тишина и почивка за баща и син, но пък Демет се изгуби.

Един от коментарите на рускините под снимката, която постнах снощи ме накара да се смея, беше нещо от рода, че се отчитат пред Демет, че около тях е тихо и спокойно и са в мъжка компания Mr. Green.

Хубав ден, че  реала зове с пълна сила.

Злати, Алекс, Peace

# 688
Добро утро! ☘🦋🌻

Злати,🤗 благодаря за кафето и настроението!

Славе,🤗 рускините са направили страхотен клип с гневната Демет. 😂🤣По-късно ще опитам да го кача.

Още Джан и тати Гювен...😎

Демет нещо позамлъкна...но има и ФШ...😜

Да се докоснеш до Бог...Sunglasses

а след това се чувстваш блажен и омиротворен...Innocent

Прекрасен летен ден, момичета!☀🏕🐝🌊🐠

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 09:59 от alex_94

# 689
Привет и от мен набързо 🤗
Момичета, благодаря за всичко, което споделяте, че аз още не мога да насмогна поради 3дневната ми липса.
Злати, alex, Славе 🤗😚
Джан и Демет се редуват кой да е активен в Instagram. Единият като се покаже, другият липсва 😁. Само когато са заедно се покриват и двамата.
Интересни са ми какви ли писания са споделили рускините.
Не си поплюват 😂

Хубав ден от мен ☀ 🏖

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 11:52 от Mariya_R_84

Общи условия

Активация на акаунт