Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 7

• 58 344
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
То май със всичко трябва да се внимава. Thinking

# 331
С колагена защо? Аз знам, че с него не може да се предозира т.к. различните типове колаген са структурна единица на различни органи в тялото. Като 1 и 3 са за кожа и коса, 2 за хрущяли и стави. Но тия 1 и 3 докато стигнат до коса и кожа, доста дълго трябва да се пият за да се пренаситят останалите по-важни места в нужда. А да не говорим, че в тази възраст едва ли пренасищане може да се достигне. Ако има проблем с матка, яйчници, 1 и 3 ако се пият, ще отива за там, белези, операции....Като се приема колаген надявам се знаете че се приема на гладно и през деня си пие много вода мин 2л. Поне едно 6 месеца за да се види, усети ефект.

# 332
Може ли да препоръчате хапчета колаген и нали колагена се взима за коса ,кожа и стави.

# 333
1 и 3 са за коса и кожа. Но както казах, ако имаш разни проблеми със стомах, яйчници, операции, белези, до коса и кожа няма да стигне много скоро. Косата и кожата не са приоритет като цяло и там последно се усеща ефект. За стави 2. Има на JArrow, Неосел разни колагени, нискомолекулярна формула, който се усвоява максимално. 6 грама е дневната доза.

# 334
  • Русе
vici75, можеш ли да препоръчаш марка на бг пазар? И има ли комбинаран с трите?  Hug

# 335
  • тук и там
Аз доста време пиех колаген-1 и 3 ,(година),ефект обаче не съм забелязала. Имам даже още една опаковка,ще я почвам скоро-просто за да я използвам,не че очаквам ефект.Съвсем на гладно не съм ги пила,след някакво хранене-като минат два-три часа - да,ама това да гълтам 6 грамадни таблетки със вода на гладно сутрин-не е за мен. Пия сега това за разкрасяване..
https://www.iherb.com/pr/FutureBiotics-The-30-Day-Beauty-Secret-30-Packets/3632

От седмица го пия..Все още не съм блеснала от красота,ама ще чакам..Stuck Out Tongue Winking Eye.Преди това някакви китайски билки за коса и нокти пих..
Не знам...малко като “пари на вятъра" ми се струва това пиене на добавки.Какво се усвоява,какво не- не е ясно,а пък хич не са евтини.Имат и разни пълнители,може и те да товарят черният дроб-знам ли. Пия това+шисандра+магнезий в момента.Като го свърша ще започна една за балансиране на хормони и колаген.Та си пия редовно добавки аз...но нито съм станала по-красива,нито по-млада,нито по-здрава...Ама знам ли,без тях можеше и да е по-зле..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 336
Благодаря ви за отговорите,свърших https://remedium.bg/joints/vitagold-collagen-complex-max-75caps.html и ми се иска нещо друго да взема да пия,затова се чудих за колагена.Да ми препоръчате от бг пазар.Пия и вечерна иглика...Не знам дали има ефект,но сякаш си внушавам,че по-добре се чувствам

# 337
  • Козлодуй
Аз пия Приорин за косата и Вечерна иглика и аз си въобразявам че от нея се чувствам по-добре Simple Smile От Приорина спря да ми пада косата и съм доволна но малко ми е скъп Simple Smile А колаген от дъжд на вятър пия един прах - нещо като колаген и протеин за жени - ама ефект от него не съм видяла ама така за глезотия след тренировка Simple Smile

# 338
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Станахме две с въображение, и аз мисля, че от Вечерната иглика се чувствам добре.

# 339
vici75, можеш ли да препоръчаш марка на бг пазар? И има ли комбинаран с трите?  Hug

Ели, аз не съм в Бг и всичко от iHerb поръчвам. На скоро гледах това което аз поръчвам за 20-30$, в Бг 100лв кутията за 1 месец разфасовка 😳 Тия не са в ред. Кой ше даде толкова пари, а ефект и аз не съм видяла. Ако искаш мога да ти пусна това което аз поръчвам. Но знам че е трудно с тия митници и пощи при вас. А иначе 1 и 3 се пият отделно от 2. Редуват се един месец едното, на другия другото. Пречат си и не се пият заедно. То само от 1 и 3 ти писва - 6 таблетки огромни на веднъж както се писа по нагоре.

# 340
  • Русе
Sad Няма да се рег. в Айхерб. Толкова години се удържам, няма сега да се подам. Ще стане страшно Mr. Green

Мерси за насоките, ще огледам из форума някой нещо дали е писал по този въпрос.  Hug

# 341
Ако ще търсиш на БГ пазар, поне гледай да е хидролизиран колаген (за максимално усвояване) и да има упоменато от какво е колагена - рибен, телешки и т.н. Не е ли казано, зарежи ги. Значи шменди капели са. Понякога на опаковките не се изписва цялата тая информация, но като влезеш в уебсайта на каквото си избрала и там ако е нещо читаво, пише повече подробности. Не се хвърляй на първата кутийка с етикет "колаген". То уж читави пия и ефект не виждам, а представи си всичко друго.

Ето примерно инфо за читав колаген:
Description
Lower Molecular Weight
•Type 1 Fish Collagen Peptides
•Promotes Collagen Production
•Skin Elasticity
•Dietary Supplement

............. contains hydrolyzed, lower molecular weight (LMW) Type 1 fish collagen peptides. These LWM peptides are a rich source of hydroxyproline, an essential component of hyaluronic acid and collagen, which supports skin elasticity and hydration. Sourced from a sustainable and traceable supply chain.

# 342
  • Русе
Страхотна си Hug

# 343
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм си взела витамини Yolo, но не мога да кажа дали имат ефект. От няколко дена не ги пия нарочно, защото съм си въобразила, че може те да ми бавят цикъла. Дали те или заради колпоскопията, не знам, но се изнервям вече - 2-3 дена ми закъснява.
Преди и аз пиех вечерна иглика. И аз си мисля, че вършеше работа за пмс. Трябва пак.

# 344
  • Русе
Закъснява ми три дена вече. Ще ги избия у дома, едва се издържам сама. Бодежи в сърцето и вече ми иде да изям хладилника.
 Втори месец без всякакви хапченца. Явно ще трябва да ги пия без прекъсване Head Band

Общи условия

Активация на акаунт