Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 207
  • 493
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Правиш ли се, че не разбираш Laughing
Няма проблем някой да изкарва 5 пъти по Х, но нека това Х е достатъчно, за да си платиш водата, храната и дрехите на гърба. Щото ако не можеш, за какво са те създали? Да те гледат първо мама и тати, а после да се опреш непременно на някой друг. И ако не можеш, мреш?

Не е до заплата. Аз не мога да си представя защо някой би се влюбил в човек, който е неадекватен и нв може да си купи хляб със свои пари (примерно е безработен по свое желание)

5к са една много добра заплата, с която да живееш спокойно. Joy Да, все няма да ти стигат за нещо, ама то винаги е така. Смешно е на фона на българския стандарт да се казва, че са недостатъчни. Напомням, че средната заплата в София все още не е минала 2к. : )

# 376
  • Агент под прикритие
Все пак този сайт предлага възможността на потребителите да погледнат всичките публикации на даден потребител. Как да не е документирано?
Така е, две мнения няма, документирано е... за твое нещастие! JoyJoyJoy
Дори и така, предпочитам да съм селинджър, отколкото глупак без мнение.... като твоя милост! Sunglasses

# 377
  • София
предпочитам да съм селинджър,
Всички искат, нормално е Joy
Сори, не се сдържах.

Стига сте се заяждали само с лични нападки, пишете и по темата!

# 378
  • Варна
Авторът се е отчаял,  но поне се конфронтирайте забавно. Grinning

# 379
  • Sofia
Tой -авторът, ако разчита тук да разреши проблема си , вярно си е за отчаяние. Но пък знае ли се, може  и  да намери някоя самотна майка, която да го утеши...

# 380
Тръгнах да чета последните десетина страници, ама много спам, много нещо, не издържах.
Ще взема да се върна на темата. За започване на връзка, особено на възрастта на автора с момиче на 20-25, основното е привличането. За продължаване на връзката е нужно да са горе-долу на едно интелектуално ниво, да имат някакви общи интереси и възгледи,  и никой от двамата да няма най-ненавижданите недостатъци от другия.  
За автора може би като първа стъпка е най-важно да си разшири социалния кръг и да прояви смелост в контактите с жени. С пасивна позиция изобщо няма да му се получи. Да забрави за изследванията и спамо-чата, заформен тук, че още повече ще го обърка и гипсира.

# 381
  • Sofia
bratan,

С какъв алгоритъм жената изчислява "някаквата" финансова стабилност? Какво определя дали стоиш в червената или зелената зона?
Ти му имплементираш две идеи:
- да прилъже някоя девойка с материални блага, нот куул за стабилна връзка
- Или направо да си спести разправиите и да си купи булка от циганския пазар

Доста ме дразни, когато усетя как някоя милейди започне да "мери". Такава жена подсъзнателно изпитва несигурност и комплекси към себе си, затова гледа да за някой, който да я поеме, преди животът да я е схрускал. Аз силно не препоръчвам ухажването с материален привкус за сериозни неща.
Има си и нематериални момичета, които нямат финансови претенции. Източна Европа обаче са все още рядкост и природен феномен.

-------------------------------
Това за алгоритъма  е много добър въпрос. Няма да повярваш , но някои представителки от извадката , която цитираш имат доста добре дефинирани метрични норми за това, макар и в много от случаите впечатленията им да се оказват напълно измамни, произлизащо от принципа в поведението на много "мъже" - малко да имаш , но много да покажеш... 
Отделно - доста често, преминаването от зелената в червената зона , обаче се случва много бързо и всичко приключва...

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 00:36 от docspace

# 382
  • Варна
Алгоритми, метрични мерки, зони я излезте от Матрицата.  Във вашите виртуални формулирировки и хипотетични обосновки няма нормални жени, с мисли и емоции.

# 383
  • Sofia
Алгоритми, метрични мерки, зони я излезте от Матрицата.  Във вашите виртуални формулирировки и хипотетични обосновки няма нормални жени, с мисли и емоции.

Напротив, ако визираш написаното от Bratan и мен , ще разбереш, че е точно обратното. Wink
Това, което цитираш е пример изваден от контекста.

# 384
По-добре кажете кое девойче е в зелената нематериалистична зона и кое в червената материалистична, иначе само си дрънкате глупости.
П. П. В точни суми и стойност на материалите.

# 385
Ами защо не кажеш на теб колко ти трябват от мъжа, за да си доволна и да не хейтиш, пък ние ще преценим в коя зона отиваш 😀

# 386
Тоест аз да обоснова гледна точка на мъж? Тъпичко, много тъпичко.

# 387
Тъпички сме всички мъже, ясно е това тук и ни се напомня, ама и не е коректно да бягаш така от спотлайта, когато ти се дава. Ти харесваш да говориш с конкретика и числа, а сега се притесни 😋

# 388
  • Агент под прикритие
Хора, що се хабите? Такива неща нали видяхте, че се вадят веднага от контекста, защото не са много удобни?

# 389
Няма контекст. Затова и друго не можете да измъдрите като отговор на нито един съществен въпрос, освен 'ма ти го вадиш от контекста' или някакви обяснения, че се разбирало.
За безсмислието да се хабим - ние, жените - да ви обясняваме, да, така е.
Няма нито един довод за нито един епитет, който лепите на жените. Само повтаряне, повтаряне, повтаряне. Ето малко за статистиката - повтарянето на едно и също показва видиотяване. Правени са изследвания, включващи въртене до безлрайност на няколко песни на Майкъл Джексън.
П. П. Братане, аз съм единствената в тази тема, която каза числа, ако има кой да ги чете. Казах и разни критерии извън финансовите. Удобно нито един от вас не ги изкоментира.

Общи условия

Активация на акаунт