Добре. То е ясно, че търтеи никой не иска, и аз искам инициативна жена с усет, не да ми мрънкявчи само.
Какво означава да има и/или няма пари? Какво означава да си реализиран? Кой се реализира? В какво? В професия?
Пари имат 3%(ясно как), другите ко да правят?
Как се изкарват пари в БГ знаеш ли ? Ще ти кажа.
1/ Няма да ти хареса - наследява бизнес/бизнеси от мама и тати разработени. Тенденция е да успее, защото мама и тати държат изкъсо и синчето в повечето случи е управител managing director. Но махнат ли се мама и тати, стане ли им нещо, олеле майко.
2/ Печели от лотария - неустойчиво; повечето ги изпиват или купуват апартамент в Софето и "премиума". Ако ли пък реши да инвестира, малко знаят къде и как.
3/ Някои професии, за които минават години, докато се квалифицираш, и/или натрупаш клиенти, ако работиш с такива; някои направления на медицината; не всички стоматолози. Има и бедни такива. Адвокати гладни с лопата да ги ринеш. IT сега е модерно, но пак малцина "замогват", повечето кютат на 2-4 бона средно, но към 40 вече ще са obsolete и ще им е втръснало, ако допреди това не са успели да развият нещо свое, от което да берат дивиденти по-късно.
За микро средата и бизнес конюнктурата няма да ти говоря, че ще ти призлее.
Интересно е да кажеш ти какво би предложила на, да кажем мъж от 3-те%, но постигнал всичко сам и продължаващ да постига, все още млад, с перфектна физика, здрав, не олисял, както Гал спомена по-горе

Black Cat , интересно, аз пък отношенията, каквито съм имал, взаимно сме си угаждали, не само аз, а тя да ми седи пасивно. Двустранен е процесът. Всеки се раздава. Не бих изтърпял такава връзка.