Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 351
  • 493
  •   1
Отговори
# 60
Gal

Аз ако такава жена дето изкарва 1200лв и плаща наем 500лв и е сам-самичка намеря, развеждам се и я вземам нея, на секундата, ако ще и 200кг да е. Не ме интересува нищо.

Такива жени няма. Това са легенди.

# 61
Почва да става интересно, и май пак няма да мога да си догледам филма  Tired.

Tamara , контрата леко я усети, от темперамента ми е, енергична натура съм  Party .

Не каза ти какво би предложила на достойния в главата ти образ-подобие на мъж  ? Wink

Black Коте, знаеш ли последно време сякаш и аз съм така. Отдавна не ми се е "завъртала" главата. Супер практичен съм станал, не бързам с нищо. Напълно подкрепям за солта  newsm10 .

Братане, в София ли излизаш с тези "само" чужденки?
Интересен подход, поздравявам те Simple Smile.

Гал, тези цифри за София ли става дума ?
За твое успокоение и подкрепа - съвсем нормална, да не кажа средна заплата за жена.

# 62
Tamara , контрата леко я усети, от темперамента ми е, енергична натура съм  Party .

Не каза ти какво би предложила на достойния в главата ти образ-подобие на мъж  ? Wink

Тая вечер явно е вечерта на благодарностите. Благодаря за този въпрос

Скромна съм, но мога да ти кажа, че бих дала прекалено много. В много отношения. Но стига да си заслужава

Ако не си заслужава, не бих си правила труда

# 63
Tamara, българинът не обича да казва "благодаря" или по-рядко го прави сякаш. Но, може би, е заради поведението и отношението на околните около него. А "извинявай сбърках" казва още по-рядко. Това е "под достойнството" му, едва ли не.

При мен е същото, но това "много" би се проявило на 100% в затворена моногамна връзка Wink, ако ме разбираш Simple Smile.

Естествено, всеки преценява пред кой да се открива и на кой да дава, кой би оценил, и си струва. Уви, често се минава през проба-грешка.

# 64
София, да. Познавам жени с двойна на моята заплата и собствено, лично купено жилище, без наследствени ниви.
А агентът продължава с 'хаха, ма верно ли, хаха, не ме познаваш' репликите. Посредствено, съжалявям. Обяснявала съм на десетина надути и незабележителни самотници като теб. Ти иначе си мисли как жените се мъчат да си надскачат на нивото - подозрително прескачайки твоя милост.
Прескочените мъже не струват като характер. Пъзливи, мързеливи безотговорни и вечна жертва. Не, мерси.

# 65
Всеки знае сам за себе си какво би дал или не. Или не знае. Разбира го по-натам. Както Блек кет например. Всичко зависи от човека до теб. Ако те предразполага да дадеш, ще дадеш. И дори не всичко е въпрос на отношение, а и на това каква личност си. Ако си тъпа кифла, естествено, че няма да покажеш някакви умствени възможности, които между другото са изключително важни, но много хора лееееееееееееееееко ги пропускат, както може би и нашият автор

# 66
Сега авторът какво бил/не бил казал...
Агенте, смяташ ли действително, че някой от стотиците хиляди грозни, бедни, завистливи и мързеливи, накратко - съвършено посредствени - мъже ще дойде тук и ще напише 'хора, грозен и беден съм, мързи ме, искам някоя яка пичка, всичките ми приятели пукат, искам и аз, ама да не давам много пари'?
Не, по-евфемистично трябва да се подходи - 'хора, не съм много хубав и не съм много богат, не умея да поемам инициатива, всичките ми приятели имат гаджета и на мен ми е самотно, търся симпатично, нематериално момиче'.
Беж сега да препрочетеш кой от евфемизмите отсъства от репликите на автора (жокер - само един е).

Tamarau се мъчи да ви обясни разни абстракции, вие искате да ви каже колко банкноти има в купюра.

Писала съм в други теми. 1200 лв заплата, 500 наем, живея сам-самичка. Естествено, че ми е трудно и че не съм всеки ден по ресторанти (това па откога е задължително, освен за селянчетата с комплекс за безпаричие). Не чакам друг да ми плати вечерята и няма шанс да ме заинтригуват материални дрисльовци без ценностна система.

Анджак.

Между другото много обичам да слушам мъже какви кифли материалистки били станали жените, а пък жените да ги слушам, че не са останали свестни мъже. Пък то истината е, че който каквото търси, това си намира и очите му не стигат по-далече.

Авторе, проблемът ти е, че нямаш топки (в не много лош смисъл). Ама смелост нямаш. Ти трябва да си инициативен. Стига се опитвахте и това да прехвърлите на жените вече. То ако и това почнем да правим ние, не знам за какво ще сте ни мъжете. Стискаш зъби и действаш с жените. Имам една камара познати мъже като теб, малко по-малък си само. Няма да стане по-добре, ако промяната не дойде от теб. Ако не срещаш достатъчно свободни жени - хора, танци, курсове по готварство, езикови курсове, фитнес. Това ти е играта

# 67
  • Paris, France
Gal

Аз ако такава жена дето изкарва 1200лв и плаща наем 500лв и е сам-самичка намеря, развеждам се и я вземам нея, на секундата, ако ще и 200кг да е. Не ме интересува нищо.

Такива жени има и Гал е една от тях. И аз съм живяла така, но защото така исках да живея. Сто пъти ми е по-приятно да съм сама отколкото с дърта, пълна с проблеми чичка, която да ми мели за работа, семейството му, излети в планина  Итн.

Пишеш, че я вземаш нея, но тя не е стока на рафт в магазина. Дали млада, оправна жена би искала разведен? Ако имаш деца забрави, защото живялите сами знаят цената на живота и децата. Като я вземеш какво става? Нали не мислиш, че ще продължи да плаща наема сама и след работа ще тича да пере и готви?

Ако разбера, че женен е готов да се хвърли на първата 100 килограмова лелка е декласиран завинаги и от женска солидарност ще предупредя всичките си приятелки, познати, съседки. Жените си казваме всичко.

# 68
А, чудех се наскоро за "дамата" от Франция. Точно Nevena. Здрасти, Невена, драго ми е да те чета Wink.

Напълно те подкрепям и има такива жени, мхм. И аз познавам такива. Доста от тях обаче са си сами, макар и с кариерата и бизнеса, респективно - парите, нямат нужда от "мъж да ги издържа". Разбира се, над 40. Аз не се котирам сред тях, понеже съм по-млад доста и таргетът ми нормално да е 22-27.

Това за свободата е абсолютно така, съдя по себе си Wink. Или себеподобна, или не ми трябва. Ма няма багаж, деца, разводи минали, проблеми и т.н.

Така е, Gal, отново изхождам от себе си - винаги съм инициативен, заговарям, запознавам се, правя "крачките" и ми е гот. Другият тип мъже не ги разбирам. Какво означава "срам" ? Какво означава "опит"? Той идва с практиката, като всяко нещо.

# 69
  • Агент под прикритие
София, да. Познавам жени с двойна на моята заплата и собствено, лично купено жилище, без наследствени ниви.
А агентът продължава с 'хаха, ма верно ли, хаха, не ме познаваш' репликите. Посредствено, съжалявям. Обяснявала съм на десетина надути и незабележителни самотници като теб. Ти иначе си мисли как жените се мъчат да си надскачат на нивото - подозрително прескачайки твоя милост.
Прескочените мъже не струват като характер. Пъзливи, мързеливи безотговорни и вечна жертва. Не, мерси.
Не знам кой е по-посредствения, този, който не употреби един епитет и не се държа неуважително и надменно или този, който го направи....
Във всеки случай, съчиненията ти по картинка за моя милост не значат нищо за мен и следователно, не могат да ме засегнат.
Аз принципно приключих с теб и злобните ти коментари, така че можеш и да не си правиш труда да ми отговаряш лично. Sunglasses

# 70
Gal послъга малко, не живее сама, а с котката си 😁 Защо тези животинки не ги зачитате, вярно, не изкарват пари, ама пък помагат много вкъщи и са по-добри в emotional support-а от мъжете Wink

# 71
Колко оригинално

# 72
  • Sofia
Как да не ги зачитаме?! Laughing У дома всички се съобразяваме първо с тях.

# 73
Gal

Като чета подобни мъжки коментари и се чудя в паралелна вселена ли живея. В София, жена с добро образование, поне един език и малко повече амбиция, на 27-28 е съвсем нормално да е стигнала заплата над 1500 лв. чисто. Ами то дори в Лидл се изкарват 1000 лв. чисто. В над 90% от двойките/ семействата и двамата работят. При сходно образование и опит, заплатите също са сходни. Е, не може всички да са шефчета - отнася се и за жените, и за мъжете. Не съм забелязала само мъжете с над 5000 доход да са семейни и във връзка. Както и не само кифлите и тунингованите мацки имат партньори. Естествено е амбициозна и интелигентна жена да търси мъж на нивото й. И ако е такъв, едва ли мама и тати му плащат наема, докато той поработва тук-там и търси себе си. Във фирмата ми е пълно с млади хора на 25-30. Не съм забелязала девойките да гледат с презрение мъжете, които взимат същите заплати като тях.
П.П. Аз съм вече лелка на 40+, никога не съм била финансово зависима от мъж, включително с бившия ми съпруг съжителствахме в мое жилище. Но приказките за повсеместно материалистичните жени, които търсели чичко-паричко, съм ги слушала само от посредствени мъже, които и на 40 продължават да търсят себе си. Още на 24-25 си личи кой има хъс и акъл. Ами ако си завършил Минно-геоложкия, щото другаде не си влязъл, в същото време продължаваш да пишеш неграмотно и си напуснал поредната работа, на която не са оценили невероятния ти потенциал, не ти остава нищо друго, освен да мърмориш срещу материалистките.
Не знам дали това му е проблемът на автора или е друг. Истината е, че за повечето влакове се намират пътници, само че трябва да ти стиска да ги потърсиш, а и правилно да прецениш с кой можете да си паснете и какви са качествата, които са отблъскващи почти за всички.

# 74
  • Paris, France
Gal послъга малко, не живее сама, а с котката си 😁 Защо тези животинки не ги зачитате, вярно, не изкарват пари, ама пък помагат много вкъщи и са по-добри в emotional support-а от мъжете Wink

Зачитаме ги, обаче за поредна година оставам у дома да се грижа за нашия emotional support, а мъжът ми ще води децата в България при тъщата, без мене 😃. Като цветарка ходих да тропам по всички съседи, ама всеки зает, пътува. Нашият съпортчо ми носи мишки, птици и се отплаща. Майка рядко идва заради нейните 😾😾. Даже имам идея за сайт за  cat и dog share.

Fragrance fanatic, здрасти 💐. Не си прав за IT индустрията. Колегите на мъжа ми от унито и той самият си работят IT и там ще се пенсионират. Над 50г са и непрекъснато ги търсят за работа от всякакви места. Поздрави от една парфюмиста.

Общи условия

Активация на акаунт