Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 269
  • 493
  •   1
Отговори
# 270
В случай, че мислиш все още с долната си глава - казваме, че никой никому не е длъжен. Щом смяташ, че някоя си придава важности, вместо да ти покаже креватни умения - просто не се занимавай с нея.
Кечър, ако разменим още няколко реплики, може да провокираме и останалите бедни, самотни мъжки души да кажат кое точно им е самотното 😉

# 271
  • София
Никой на никого не е длъжен. И всеки трябва да уважава границите на другия, без да го башва и навива. Иначе говори за лошичък характер.

Хаха, Гал Beers (няма иконка с чукване с вино, много прищевки, много нещо)

# 272
  • Варна
Gal, в компании, мъжете имат еднотипни възгледи, лафове и разбирания. Забелязала съм и влиянието им, което стига до крайности. Например, компания от ергени, единия намира страхотна мацка. Повечето ще се опитат да им стопират връзката, очерняйки момичето в аванс . Други ще се опитат да се пробват. Почват с клишетата,  изброяват фаловете си  и натякват фатална развръзка. Естествено дежурната пропаганда, че всички са меркантилни, лъжливи и дресьорки. Ако не са попадали на стойностни жени, отричат качествата и, които не съвпадат с нисшия им опит .
"Нема такова животно - красива, вярна и обичаща." Joy Но иначе се кълнат в Дарт Вейдър, някой си футболен отбор или чудовището от Лох Нес. Някак си конспиративните измислици са им по - приемливи от реална, прелестна жена.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 16:48 от Viviana91

# 273
  • София
Мхм. Има си порода "вечният ерген". Може и женен да е. Обикновено такива хора се подиграват на свестните елементи в групата.

# 274
Почвам да си мисля, че вечен ерген не е онзи, който изобщо не се обвързва и кара на серийна моногамия и еднодневки, а всъщност е човек, който започва уж връзка, тръби за сериозните си намерения и в момента, в който се наложи да отдели минута или 5 стотинки повече , се превръща в пресирана жертва на жените.

# 275
Вивиана, от моята компания всеки ще завиди благородно и ще похвали мацката. Не знам защо приписвате женска злоба на мъже. Със сигурност има и такива, каквито описахте, но поне аз не познавам много такива. Смесвате истини и полуистини.

# 276
  • Варна
Естествено, зависи от компанията. Ще отбележа и др. категория мъже, които не искам да познавам. Joy
Всяка, която пуска е готина (дори да е гротеска и отблъскваща на трезво), влюбените са луди (нЕма лИбов), а готините ще ти скъсят живота. Отказала му тактично (баси високомерната), вмъкнала някоя по - културната тема ( я па тая, да се изтъкне) и т. н.
Авторе, не повтаряй грешките на добрите момчета, които гледат от ъгъла, желаейки и мечтаейки . Рискувай, с ясна цел и чисти намерения

# 277
  • Paris, France
Възможно е, просто дадох предположение.
Тъпкачи? Не бях го схванала така. Мии, да не спи с тях, преди да ги опознае и няма да се чувства чак толкова употребена. Не е нужно на първо или второ виждане да отваряш краката.

За манията имах предвид друго- това върви с други качества. Да искаш деца и брак, и къща, и мъж е съвсем съвдем нормално, но не ако е мания. Инстинктивно привличаш отрепки, защото надушват.

Аз пък не виждам смисъл да чакам много дълго с "пускането" ако мъжът ме привлича. Това за да не се стига до запознаване с половината рода и обща приятелска среда, а след 5-6 месеца да се окаже, че въобще не ми харесва гол. Лесно е да се откаже секс на нов човек. Може да се имитира главоболие, гъзобол, усещане за излизаш херпес, сърбеж от персистираща кандида, изпаднала спирала итн. С вече опознат е същото, но ще е трудно да го избегнем след това. Ако сме си допаднали като хора раздялата става трудна и неловка.

Забелязах, че не искащите брак жени получават най-много брачни предложения. Търсещите активно брак и деца седят в периферията, някак си и след определена възраст и връзка не могат да завържат. Всъщност и с мъжете май е така, но те могат да предлагат брак на всяка срещната докато ударят кьоравото.

# 278
  • София
Е, кой говори за 5-6 месеца. Това вече е прекалено.
Просто аз бях разбрала, че тя веднага спи с тях и след 2-3 дни я зарязват. Демек че спи с непознати и се надява да изскочи от някъде нещо. После Гал уточни, че не е това ситуацията.

те могат да предлагат брак на всяка срещната докато ударят кьоравото.
Хахаах Joy

# 279
  • Агент под прикритие
Gal, в компании, мъжете имат еднотипни възгледи, лафове и разбирания. Забелязала съм и влиянието им, което стига до крайности. Например, компания от ергени, единия намира страхотна мацка. Повечето ще се опитат да им стопират връзката, очерняйки момичето в аванс . Други ще се опитат да се пробват. Почват с клишетата,  изброяват фаловете си  и натякват фатална развръзка. Естествено дежурната пропаганда, че всички са меркантилни, лъжливи и дресьорки. Ако не са попадали на стойностни жени, отричат качествата и, които не съвпадат с нисшия им опит .
"Нема такова животно - красива, вярна и обичаща." Joy Но иначе се кълнат в Дарт Вейдър, някой си футболен отбор или чудовището от Лох Нес. Някак си конспиративните измислици са им по - приемливи от реална, прелестна жена.
Както каза Bratan, полу-истини и генерализации. Аз такива мъже НЕ познавам изобщо! Може би защото хора, които злословят (мъже или жени, без значение) не се задържат в обкръжението ми за дълго. Всеки, който има поне малко вещество на втория етаж, трябва да му е ясно, че злословещия за някой друг един ден ще злослови за теб.

Възможно е, просто дадох предположение.
Тъпкачи? Не бях го схванала така. Мии, да не спи с тях, преди да ги опознае и няма да се чувства чак толкова употребена. Не е нужно на първо или второ виждане да отваряш краката.

За манията имах предвид друго- това върви с други качества. Да искаш деца и брак, и къща, и мъж е съвсем съвдем нормално, но не ако е мания. Инстинктивно привличаш отрепки, защото надушват.

Аз пък не виждам смисъл да чакам много дълго с "пускането" ако мъжът ме привлича. Това за да не се стига до запознаване с половината рода и обща приятелска среда, а след 5-6 месеца да се окаже, че въобще не ми харесва гол. Лесно е да се откаже секс на нов човек. Може да се имитира главоболие, гъзобол, усещане за излизаш херпес, сърбеж от персистираща кандида, изпаднала спирала итн. С вече опознат е същото, но ще е трудно да го избегнем след това. Ако сме си допаднали като хора раздялата става трудна и неловка.

Забелязах, че не искащите брак жени получават най-много брачни предложения. Търсещите активно брак и деца седят в периферията, някак си и след определена възраст и връзка не могат да завържат. Всъщност и с мъжете май е така, но те могат да предлагат брак на всяка срещната докато ударят кьоравото.
Напълно възможно, но да можеш е едно, да искаш е друго и да го направиш е трето. Това пак звучи твърде генерализирано.

# 280
Продължавам да не разбирам излиянията на този потребител. Вика, че звучело твърде генерализирано, ами картинките, които беше публикувал - какво са?

# 281
  • София
Опита се да екстраполира "статистиката" към казуса на автора. Аам неуспешно според скромното ми мнение.

# 282
  • Агент под прикритие
Продължавам да не разбирам излиянията на този потребител. Вика, че звучело твърде генерализирано, ами картинките, които беше публикувал - какво са?
"Този потребител" аз ли съм?

# 283
"Този потребител" аз ли съм?

Предположих, че се подразбира, че визирам теб, защото нямам спомени някой друг да е споменавал за статистиките и генерализациите? Всъщност, статистиките не предоставят ли данните чрез теорията на вероятностите, анализ? Така, както казваш на еди-кой си потребител, че е генерализирано мнението му, публикувал си статистики...

# 284
Не е по правилата, ама... запис. Smiley Забавлявате се тук и аз искам да чета новите мнения.

Общи условия

Активация на акаунт