138-ма гобленарска среща

• 33 106
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile ей затова когато пътувам си вземам 2-3.
понякога не пипвам нито едно, но съм спокойна, че съм добре запасена.

# 181
Какво пътуване. Моето си е живо "преселение на народите". Всеки ден напред, назад и да не предвидя такъв сценарий.

# 182
Може да ми се смеете, но аз си нося в дамската чанта една метална кутийка с магнитче вътре и много игли 😂 Сакън да не остана без игла, което би бил истински кошмар.

# 183
  • София
Аз съм чупила поне 5-6 игли, лесно го правя, особено като шия нещо на Дим с 4-орен конец например на 18-ти каунт. Затова си слагам 2-3 допълнителни игли като ходя някъде с гоблена, който шия.

# 184
  • Norge
pyypi   Hug, изпращам ти най-голямата благодарност на света!

О, и аз съм чупила игли. Май основно ми се е отчупвало ушенцето и то, разбира се, на най-любимите.  Grinning
Но и аз винаги си нося по няколко броя, а ако съвсем я окъсам, нямам проблеми да продължа с каквато и да е.
Всъщност, обикновено към всяко картонче с различните цветове имам прикачена игла, за да не сменям в процеса на шиене, така ми е най-удобно.

Тони, вече е понеделник, значи довечера ще си продължиш започнатото  Simple Smile

# 185
  • Варна
Все още нямам етапче, но не мега да скрия радостта си, че най-накрая получих иконата на Теа Гуверньор. Нямах търпение да снимам още докато съм в офиса и да проверя броя на ламетата, за които толкова се притеснявах:

Всичко е точно. Благодаря за информацията на St Dobri! Надявам се скоро и моето гобленче да стане красиво както при отшива на рускините:
http://4.bp.blogspot.com/-Q1dCZ2matQE/UP5zn4vfnSI/AAAAAAAAHqM/6k … 1600/IMG_1917.jpg

# 186
Simple Smile а ние ще чакаме за етапи Simple Smile Simple Smile така все едно и ние (или поне аз) шием Simple Smile Simple Smile

вече си имам коте и бухалче Simple Smile женско Simple Smile
остава да си намеря панамите, конците... около нова година може би ще има етап. Simple Smile може би...

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 18:29 от st. Dobri

# 187
Заредена съм. Взех поне шест игли от вкъщи. Да нахраня челядта и почвам да боцкам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
Някой да е успявал да изчисти молие от панама?

# 189
май имаше много опити, но успяха ли...

# 190
Simple Smile а ние ще чакаме за етапи Simple Smile Simple Smile така все едно и ние (или поне аз) шием Simple Smile Simple Smile

вече си имам коте и бухалче Simple Smile женско Simple Smile
остава да си намеря панамите, конците... около нова година може би ще има етап. Simple Smile може би...

От магазина на Ева ли  ? честито ! Simple Smile))

Аз да се фръцна с другото мини от нея. Само , че е без контур . Не мога да го покажа завършен все още , докато не изтече срока на един конкурс , в който участвам ...

За първи път надминах себе си по бързина - за 3 дни го избродирах.  Много съм доволна и горда от себе си !

# 191
Аз съм почти готова с готвача, но искам да се допитам относно контура. Как трябва да го правя при големите участъци?

# 192
Гледала съм дизайните на Ева. Много са сладурски Heartbeat Жената е много талантлива и се питам защо не прави други дизайни, освен тези аниминари (е, видях 1-2 по-различни, но определено са малко)?

# 193
за контура, най-добре е бодчетата да са не по-дълги от 3 квадратчета. при по-дълги може дасе измести или да провисне.
освен ако няма изрично написано линийката да е "от точка до точка".
Simple Smile чакам да покажеш.

# 194
Гледала съм дизайните на Ева. Много са сладурски Heartbeat Жената е много талантлива и се питам защо не прави други дизайни, освен тези аниминари (е, видях 1-2 по-различни, но определено са малко)?

И моето мнение е такова. Но явно е въпрос на вкус. Аз лично не бих ушила от тези моделчета тип детски...

Общи условия

Активация на акаунт