138-ма гобленарска среща

• 33 079
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а аз ще ти оказвам морална и аморална подкрепа. Simple Smile Simple Smile

# 451
На кого е схемата, ако не е тайна? Че е пълно с разни, които са с качество като минати през програма.

# 452
Това е фирмата http://artbasket.ro/

Схемата се предлага с конци Анхор, но дизайнерката беше много любезна и ми я направи с ДМЦ. На сайта има отшиви на нейни модели, които са много сполучливи.

# 453
Лелее, нямах си работа да разгледам и веднага ме бодна в сърцето ето този :

Виждала съм етапи при рускините, но май е на друга фирма същият дизайн. И като че ли се шиеше с кръстче, а тези са с гобленов бод, или греша?

Мале, мале, сега няма да спя!!!

# 454
Нали зависи на какъв каунт ще шиеш. Може с кръстче на по-едра Панама. Аз го започнах с гобленов бод на българската разграфена.

# 455
Сега се ровя при рускините, на GOLDEN KITE е техният вариант и го шият на 16 или 18 каунт с кръстче. Ама грамаданска работа, не знам зали ще се престраша. 91 цвята и 94 бленди , въх!!!

# 456
ааааа не не не ..... мразя блендите. За това зарязах един Голдън Кайт.

# 457
  • с.Николово, обл. Русе
Зори, наистина е прекрасен. Ако се престрашиш ще ти оказвам морална подкрепа. Аз лично не се хващам на големи гоблени - трудно ми вървят, а ако имат и контур .... една петилетка не им мърда.

# 458
И аз се плаша от големите гоблени или по-скоро нямам търпението да завърша нещо огромно. Сигурно бих го оставила няколко пъти. Бройката не цветовете не ме плаши стига да не се изнервям с единични или малко на брой бодчета.

# 459
  • Бургас
Сега се ровя при рускините, на GOLDEN KITE е техният вариант и го шият на 16 или 18 каунт с кръстче. Ама грамаданска работа, не знам зали ще се престраша. 91 цвята и 94 бленди , въх!!!
Ха ха добре дошла в отбора на лудите!
Много е хубав, когато излезе всички бяха луднали по него! Набери смелост и знай че техните многоцветни дизайни се шият години!
Аз не показвам защото шия ГК в момента и съм в кафявата зона и нищо интересно не се показва...Имам си поставена цел бързам да си завърша реда до Коледа, ....Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:02 от pyypi

# 460
  • Казанлък
Най после успях да сваля от фотоапарата си снимка на поредния етап
За тези гоблени които показвате май не съм дорасла, макар че разглеждам какво шиете за следващия ми гоблен, но искрено ще се радвам като започнете да качвате етапи. Успех.

# 461
И аз се плаша от големите гоблени или по-скоро нямам търпението да завърша нещо огромно. Сигурно бих го оставила няколко пъти. Бройката не цветовете не ме плаши стига да не се изнервям с единични или малко на брой бодчета.

а, баш! И мен боя на цветове не ме плаши, но съм джаста-праста и искам нещо сега ИЛИ веднага Grinning. Затова се дърпам от такива грандиозни проекти на този етап. Като се пенсионирам един ден...…. Satisfied.
Ама нищо не се знае, утре може друга песен да запея, затова не се заричам Simple Smile))
pyypi, именно защото ще отнеме години се възпирам на този етап. Не мога да се пречупя да шия повече от един гоблен, а на този етап шие в пролуките между всички женски ангажираности и ще се нервя, че напредва бавно. Затова, тези гигантски проекти ще ги отложа за бъдещ период, в който ще имам повече време за хобито.

# 462
Когато се пенсионираме, ще имаме ли все още очи, за бродиране? Wink

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 15:46 от Анонимен

# 463
  • Бургас
А на мен ми харесва този

Е има и още два които харесвам, но след година ще му мисля кой ще е следващия!

# 464
Здравейте! Скоро ще завърша гоблена, койти шия. Искам да си взема нов. Харесах няклоко модела на гоблени Румина. Някоя от вас шила ли е техен гоблен? Препоръчайте ми бг сайтове, които предлагат качествени гоблени с DMC конци.
Ето и моето творение.

Общи условия

Активация на акаунт