138-ма гобленарска среща

• 33 022
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Тихерула, наистина мечетата са много сладки и мили. Много ми харесват и бих ги ушила за мойта внучка. От къде е схемата - готова комплектовка ли е?

# 481
Нямам етап за показване, но току що си взех рамкирани тези красотички и не мога да им се нарадвам :

# 482
Зори, разкошни са и много добре подбрани рамките !

# 483
  • с.Николово, обл. Русе
Аз финиширах, но моето мини хич не може да се мери с красотите на Зори. Освен това не успях да се разбера с "коуча" /или както там се казва контурния бод/ и се го направих обикновен контур. Признах си без бой.

# 484
Благодаря, голяма мъка е тук с рамките. Има 2-3 ателиета на кръст и като влезеш вътре мостри бол, ама като почнеш да избираш - това няма, онова няма и изборът се свежда до 2-3 варианта. Чаках едното паспарту един месец, направо бях забравила, че съм ги дала за рамкиране .

# 485
  • Карлово
Тихерула, наистина мечетата са много сладки и мили. Много ми харесват и бих ги ушила за мойта внучка. От къде е схемата - готова комплектовка ли е?
Схемата е от нета. Може да има и други желаещи, та ето я .
Шия ги по молба на сестра ми. На шефът й му се е родила дъщеричка след дълги години опити и чакане.
  Схемата
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 18:47 от тихерула

# 486
Зори, прекрасни са! Heart

# 487
Много благодаря!

# 488
Много благодаря ,  и аз ще си дръпна схемата !

# 489
Зори, рамкирани красоти! Hug
mar4ela, добре дошла! Много е сладко джуджето. (Така ми се иска да имам време за малки коледни нещица...Relaxed...догодина)
KoteVania, и аз така съм заменяла коучинга по очилата на един популярен дядо Мраз. Много ми е труден. Пак си изглежда супер колелото ти. Hug

Аз нямам какво да се отчитам, тъй като бродирам само по два часа на седмица и котета изведнъж забавиха ход. Grinning Но поне се радвам на вашия напредък и благодаря, че споделяте. Flowers Bouquet

# 490
Зори, аз не знам как ще търся да рамкират, като тук и магазин за гоблени не знам да има (и да има ще е щета, със сигурност)
Ааа, много са яки и мечетата и джуджовците, на мен ми дойде еленчето от алиекспрес и съм много доволна. Конците не са ДМЦ, но не са кофти, плътни са и не се заплитат, но ме съмнява да са памучни изцяло. Да не казвам, че са окомплектовали достатъчно за 2 еленчета, някой ако иска, мога да снимам схемата, описани са и номерата на ДМЦ, та за мен си струваше парите.
Няма да показвам етап, че го направих половината и видях, че съм изяла цял ред и трябва да разшивам.. пак добре, че има конци Simple Smile

# 491
на мен ми дойде еленчето от алиекспрес и съм много доволна. Конците не са ДМЦ, но не са кофти, плътни са и не се заплитат, но ме съмнява да са памучни изцяло. Да не казвам, че са окомплектовали достатъчно за 2 еленчета, някой ако иска, мога да снимам схемата, описани са и номерата на ДМЦ, та за мен си струваше парите.
Китайците комплектоват с конци СХС. Те са еквивалент на ДМЦ. Аз ги харесвам.

# 492
  • Бургас
Нямам етап за показване, но току що си взех рамкирани тези красотички и не мога да им се нарадвам :

Ехаа  Heart Eyes Heart EyesЗори кога ги уши тези красоти! Прекрасно стоят в рамките!
Коте Ваня много ми харесва ушит готов!Сега ако ни го покажеш и в рамка,красотата ще е пълна! Heart Eyes
Видях и много сладки мечета! Heart Eyes
И за всички неуморни момичета, които не спират да създават красоти  Hug bouquet
Продължавайте...света на гобленарството без вас не е интересен, цветен, зареждащ..Heart Eyes

# 493
  • с.Николово, обл. Русе

Леко минавам на коледна тема. Бродирано е само птичето с клончето. Снежинките са върху самата панама.

# 494
И мен ме е хванал коледният дух Simple Smile

В шкафа чинно чака и един Дядо Коледа, та ще гледам тези дни да го довърша, само се чудя на гърба как да закрепя парче плат, за да не се виждат конците, дали с лепило ще съсипя цялата работа?
Вижда се, че много високо започнах и не знам дали ще мога да го зашия към плат,без да разваля обиколния контур.

Общи условия

Активация на акаунт