Азиатска козметика и грим 11

• 36 357
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
Телефоните на бележките са на пощальоните мисля и май ги дигат само сутрин преди да излязат да раздават пощата, аз съм звъняла на взети от нета на пощенски клон.

# 46
Хайде да видим Grinningкакви фенки сме

Нямам поне 3-4 неща от списъка на пръв поглед... а нямам и списък, така, че направо съм скинкеър бейб Wink

# 47
Някой ползвал ли е бета-глюкановите пачове за очи на Petitfee? Тези, които съм пробвала бяха много зле, ама все пак купих агаве, защото сте ги хвалили. Не съм ги пробвала още обаче.. На Тайм дийл са бета-глюкана в момента и затова ви питам.
Между другото Sulwhasoo First Care Activating Serum Ex Limited Set е също Тайм дийл за един час. Виола, знам че си фенка. Grinning

Редактирам се: За три дена е, не знам как го видях този един час.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 16:41 от 🌻Ice🌻

# 48
  • Sofia
Ахаам, ясно. Значи някой е получил честитка от Стар Пост.Grin

Благодаря на всички за отговорите, ще си чакам до второто пришествие.Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Всички мои пратки са без тракинг номер, така че - чакане, чакане....няма да бързам..Satisfied

Адрес съм дала служебен, няма кой да ги събира от домашния. Там съм оставила кутията пълна, за да не ми бутат повече тъпи рекламни материали (ха, сами да си я чистят! Grinning)..

Засега съм нямала проблем с пощите, особено са ми благодарни, че им върнах една пратка, която не беше за мен, че и на съвсем различен адрес..Ако станат нелюбезни, ще взема да им напомня..Grinning

# 49
Хайде да видим Grinningкакви фенки сме

Хахаха! 24 точки събрах Sweat Smile Ех, страшна краста е!

Да се оплача от тия наши митници. Повече от седмица мина откакто им изпратих исканите документи - ни звук, ни нищо оттогава. Два дни се спуках да звъня на всички изброени телефони на известието - никой не вдига.
Друга случка - вчера ми пристигна Джолсе кутията, митничаря решил да си навре носа вътре. Ама не могъл човешки да отвори и да разопакова, ами се вихрил като не видял с макетно ножче. Срязал, ахмака му с ахмак, една шийт маска, есенцията се разтекла и омазала другите неща. Резнал и през една друга опаковка. После всичко нахвърлял както му дойде отделно от аерофолиото. Знаете колко внимателно и спретнато Джолсе опаковат всичко, та веднага си личи, когато някой абдал е пипал.
Думи нямам, всичко им се разминава на тия от край време.
Пфф поолекна ми, като изпуснах малко парата...

Между другото Sulwhasoo First Care Activating Serum Ex Limited Set е също Тайм дийл за един час.
Не е ли за 3 дни, а не 1 час тази оферта? Или гледам нещо друго Thinking

# 50
Ice, и мен ме блазнят пачовете с бета-глюкан, но в момента чакам тези на Medi-peel от 4те вида по кутия (плюс още 3-4 неща на марката). Ще ми е интересно мнение за Petitfee, защото доста ми харесаха тези с агавето и определено напоследък марката прави по-прилични неща.

sunattraction, след няколко неприятни случки, вече пускам всичко с тракинг. Вярно е че има оскъпяване,но поне знам какво се случва с поръчките ми.

blixa, много неприятно! На мен веднъж така от много друсане и проверки ми бяха връчили палитра със сенки целите натрошени. Честно казано ако не бяха такива идиотски и митниците, и цялата им система, щях с удоволствие да си правя поръчки за по 150-170долара - хем ще имам супер бонуси и подаръци от сайтовете, хем всичко наведнъж с тракинг и експресна поръчка. Дори реално таксите и ДДС-то си струват в този случай, но просто чакането по месец-два за обработка на документи и получаването на пратката в неизвестен вид ме отказват категорично

# 51
  • София
Да се оплача от тия наши митници. Повече от седмица мина откакто им изпратих исканите документи - ни звук, ни нищо оттогава. Два дни се спуках да звъня на всички изброени телефони на известието - никой не вдига.
Много са бавни, откакто въведоха новия софтуеър, който вече не е изобщо толкова нов, но явно още не са се научили да работят с него. Иначе аз като им звънях преди месец-два да питам защо толкова се бавят, ми вдигнаха от първия път и беше любезна дамата на телефона, докато се оправдаваше с новата система.  Laughing
Съчувствам за неприятното изживяване с кутията!

П.П.: Аз съм с 19 точки от теста, значи може още.  Mr. Green

# 52
Виола ще чакаме отзиви и аз ги заглеждам бетаглюкана и меди пил, но се въздържам, че съм с 2 отворени кутии и една чакаща.
А някой ползвал ли е златния серум на меди пил, заглеждам го нещо напоследък и така не си купи и прословутия им крем за шия.

# 53
Когато моята първа поръчка отиде на митница от DHL ми позвъниха, че е там и да отида до тях да взема някакъв документ, с който отидох на митница. Не съм получавала нищо, но и аз живея на адрес, който го няма на картата на България и на куриерите и пощите не им излиза.

# 54
Като имах задържана пратка получих уведомително писмо, писмо покана и декларация за съгласие да ме представляват бг пощи. Попълних декларацията и направих скрийншот на поръчката, и ги изпратих по мейл. Така ми обясни жената, с която макар и трудно се свързах. Имат прозорец от около два часа дневно, в който приемат обаждания. Но трудно се свързах с тях. Иначе жената беше много любезна, обясни ми , че искат да видят поръчката и съответно да сравнят тракинг номера. Не знам какво се прави когато няма такъв, може би тогава отварят пратката, за да сравнят с поръчката.

# 55
Кой се колебаеше за маските с пелин?
Попаднах на този тонер с пелин, нямам никакви впечатления от бранда.
https://m.jolse.com/product/round-lab-mugwort-calming-toner-300m … y/1111/display/1/ имат и крем.

Четох статията в джолсе за гъшата кожа, много съм скептична, че така може да се излекува. Сина ми е с такава по ръцете, с ексфолиране и тонер как ще регулира свръх производството на кератин, което е  причината за нея, евентуално някакво подобрение на вида може да има и то временно.
С тонера с невен на насифик вече цялото фемили се маже, малкия му се кефи на листенцата, мъжа ми го хареса за след бръснене вместо афтършейв, направих ги фенове на тонерите - харесват ги защото не им било мазно като си ги слагат - мъж да коментира козметика.
Дано изскочи скоро на добра цена, че трябва да го подновявам.

# 56
Ползвали ли сте този серум. В една група и от коментари в интернет виждам, че има  доволни.
Купуват го от амазон и в ибей го има.
Това е състава https://www.skincarisma.com/products/seoul-ceuticals/day-glow-se … m/ingredient_list
Серума https://www.amazon.com/Seoul-Ceuticals-Korean-Skin-Care/dp/B072K1LNNY

# 57
Теди, мисля че това ще ти хареса. Пробвам днес MISSHA Flash-Up Sun Tension SPF50+ PA++++ и ми допада доста. Смятам, че е идеална за подновяване. Възможно е да е подходяща и за над грим, защото е къшан. Прави кожата сочна по много деликатен начин. Все пак не бих я купила на редовна цена, но ако я видя на хубаво намаление веднага бих си взела отново.

# 58
Ice благодаря ,имам го Grinning на все още не съм го започнала. Като основа за грим е, придава лек блясък, точно както харесвам.

# 59
Този път децата са виновни за среднощния шопинг.
Правих това през нощта, макар че се бях зарекла миналата година, че е за последна, обаче нямаше как да устоя като купиха, опекоха и обелиха чушките.
Скрит текст:

Та докато пекох и варих поизгледах доста клипчета на директор Пи - жената без възраст и боцнах този тонер
https://jolse.com/product/round-lab-1025-dokdo-toner-200ml/18903 … p;display_group=1 нали е на промоция все пак, във 3 видеа го хвали, окичили му една купчина корейски награди, че е the best за чуствителни и сухи кожи,в едно от видеата споменава, че е много добър за гъшата кожа, тъй като не влияе на производството на кератин, та как да устоиш.

Понеже наскоро коментирахме с какво да се нанасят тонерите, ето едно видео кой тонер с какви падове е подходящ да се нанася.
https://www.youtube.com/watch?v=C8wXn0Xdp1c
Попаднах и на един нов сайт, който много учтиво веднага ме предупреждава, като сложа нещо в кошницата, че доставка до  моята страна ще е еди колко си долара и е доста скъпа
http://smileducks.com/

Общи условия

Активация на акаунт