Азиатска козметика и грим 11

• 35 912
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Шокирах се от цената на една спирала, която имах и съм купила за около $12, по спомен.

WOW. За първи път виждам тази спирала, а цената е ТОП!
Имам две, които още не съм започнала, но ще е есента най-вероятно.

# 31
Момичета, забелязали ли сте странните промоции на Джолсе напоследък? Намалят цената с по един цент и хайлайтват продукта като голяма далавера. Grinning

# 32
  • Sofia
Да, отдавна съм го забелязала.
Забелязах, че и някои продукти на тайм дийл са по-изгодни, отколкото на мега дийл.😃

edit: Ето това ми отговориха отново от Джолсе. Чакай си с 2 думи.

Скрит текст:
Hello,
We apologize for the inconvenience.
Your order was dispatched on June 28 as you confirmed, so it has been 25 business days so far.
As we said before, economy airmail normally takes 20-40 business days after being dispatched but this estimated duration can be delayed due to custom issue.
So, it will be appreciated if you can wait until the given time frame and feel free to contact us again later.
If you have additional question, please contact us again.
Thank you

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 11:10 от sunattraction

# 33
Хайде да видим Grinningкакви фенки сме

# 34
  • София
Ами зле е положението Weary
Но тестът даже не отразява тежестта на ситуацията - ако точкуването беше за брой продукти от даден вид, щеше да е още по-зле, поне при мен Joy Joy Joy

Хайде да видим Grinningкакви фенки сме

# 35
Записвам се със 17 вида продукти.

# 36
26 са моите Grinning без декоративната.

# 37
  • Sofia
Моите са 25.... JoyCry
Но най-ми харесва "безкрайният списък с желания"....Joy

# 38
Хих, и аз с 25...слава богу, че не броим по колко от вид.

# 39
  • Sofia
Едно глупаво въпросче от мен.
Какви са уведомленията, че нещо ти е на митница? В смисъл, техни бланки ли са си, или имат някакъв договор с куриер, като например Стар Пост?😃
Мога ли да им врътна една шайба и да питам дали има нещо мое там?

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 14:27 от sunattraction

# 40
Да, отдавна съм го забелязала.
Забелязах, че и някои продукти на тайм дийл са по-изгодни, отколкото на мега дийл.😃

И аз го забелязах, даже доста по-изгодни ми се видяха в тайм дийл продуктите.

Аз имам само 16 точки. пак съм в последната категория обаче. Wink

# 41
Какви са уведомленията, че нещо ти е на митница? В смисъл, техни бланки ли са си, или имат някакъв договор с куриер, като например Стар Пост?😃
На мен ми пристига една мижава, вестникарска хартийка, това ми е уведомлението. За врътване на шайба, не мисля, че има смисъл. Надали ще пропуснат да те уведомят и да ти вземат парите. Laughing
Иначе за теста, добре съм аз - имам само 8 точки. Не знам да се гордея със себе си ли или да плача...

# 42
Специални са им бланките- пише си, че е уведомително писмо от митницата, има стикер с баркод и номер, и допълнителна бланка с декларацията съгласие.
Скрит текст:
При нас ги носят пощаджиите. Справки по телефона не правят, трябва на място срещу заплащане на такса. За София мисля че вече митниците  се преместиха във Враждебна (или предстои местене) и на Веслец май не обработват пратки.

# 43
Имала съм една две размени на остри реплики с бг пощи, но тук напоследък ми правят доста добро впечатление, звъняла съм по телефон преди време бяха доста отзивчиви. На домашния ми адрес пощенския клон напоследък едни любезни, така че не вреди да се пробва телефон да се звънне.

# 44
  • София
На мен никога не са ми вдигали на телефоните, посочени на бланката, много пъти съм искала да питам нещо...дано да имаш успех. Отговаряли са ми по мейл, като съм питала какво се случва с документите, които съм изпратила за освобождаване.

Общи условия

Активация на акаунт