Азиатска козметика и грим 11

• 35 981
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Явно са ни съжалили вече с тези митници и са решили тук -таме да помогнат с някой друг лев Smile
Майтапът настрана - може погрешка вместо на някой друг да са ти върнали, за друго не се сещам..

# 601
  • София
Взех си точно този комплект от един тайм дийл след като се зарибих по клипчета с гуа ша масажи на лице. За съжаление нямам време да го ползвам повече от 2 пъти в седмицата, за да усетя резултати. Само мога да кажа че комплектът е много изпипан като изработка, включително и кутията (супер е за подарък). И усещането е супер освежаващо след масажиране - ако имах време бих го правила по-често.

Аз така се ядосвам днес... Заради някакви глупави дреболийки изтървах това, а много го исках. Cry

Някой ползва ли го?

# 602
Ох, като човек чакащ първи три пратки от Jolse малко се стряскам от коментарите ви Grinning  Предполагам, че съм се напрегнала, защото никога лично не съм се занимавала с това митично животно МитницатЪ (и защото нощната ми есенция ще свърши след още седмица-две, а другата още я няма и се паникьосвам Grinning )

Също, да разбирам, че това че от 16-ти август едната стои Ready for dispatch е напълно нормално, така ли?

# 603
Аз така се ядосвам днес... Заради някакви глупави дреболийки изтървах това, а много го исках. Cry

Някой ползва ли го?

Имам го от един тайм диил, не съм го ползвала повече от два пъти, ако искате ваш е Simple Smile

Има ли шанс, това което днес изчерпано, утре да се появи ?

# 604
Ice, комплектът гуа ша и аз го искам, надявам се утре да се появи пак Simple Smile Зимата особено ми се напряга лицето и ме боли много глава, та се надявам да помогне и за отпускане на мускулите освен за бръчки.

Аз след изгарянето с бензоил пероксида карах няколко дни на skincare diet - само есенция и оклузив. Не ми беше добре, веднага се съсухрих. Мислех си да продължа по-дълго, пък дано ми се повлияят пъпките, но те видимо са хормонални и напластяването на продукти не е основния проблем. Не много добра новина за джоба ми 😁

# 605
Със сигурност утре ще има restock на част от нещата, а чесо има и нови.
Аз днес каквото цъкнах от megadeal-а, все беше с някакви кратки срокове на годност, а предвид това, че съм се заляла с неотворена козметика вече не купувам нищо което няма поне 24месеца срок. Исках тоника със зелен чай на Isntree ама е произведен 2017...

# 606
sunattraction, миналия месец ми се случи същото, пак по време на мега дийла беше.  Разрови се за пейпал мейл с тази сума. При успешна поръчка се получават 2 мейла - един от пейпал, в който пише сумата, но не и какво точно си купил. И втори от Джолсе, малко след това, озаглавен "your order has been completed ", където вече има опис на покупката. При мен дойде само мейла от пейпал, че съм платила, после дойде мейл от Джолсе за рефънд, вместо потвърждението за успешно завършена поръчка. Та реално ми върнаха парите, които са си мои, но самата поръчка каква точно е била, никъде не мога да видя, няма я в отменените поръчки в профила ми на сайта. Там са само тези, които са били отменени след получаването на мейла с потвърждението от Джолсе.

Също, да разбирам, че това че от 16-ти август едната стои Ready for dispatch е напълно нормално, така ли?
Къде го гледаш това - ако е там където си мисля, ето ти снимка на моя поръчка (от Джолсе), която отдавна пристигна.

Тук се вижда пътя на пратката само на територията на Корея. Копирай тракинг номера (подчертала съм го в червено) и пусни проверка в
https://m.17track.net/en

Тук се вижда и в БГ как върви пакетчето Wink

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 16:52 от blixa

# 607
  • Sofia
Мац, всичко, което съм поръчала, за него съм получила от Джолсе потвърждаващ имейл, общо 10 неща /картинките, които съм и постнала тук/.
Даже нямам спомен да съм поръчвала за 12,96, ако въобще съм поръчвала нещо хаха.

Аз направо си им зададох въпроса в един постинг, че да разбера поне какво няма да получа.
В имейлът на пейпал също нищо не пише.

Аз не съм се затормозила де, нека ми връщат пари хаха.

# 608
blixa да си жива и здрава! Heart Eyes

Като кликна на тракинг номера на поръчката в профила си в Jolse ми отваря прозорец на http://trace.epost.go.kr , но явно там максимума до който стигат е Ready for dispatch. На този сайт, който ти сега ми показа пише, че е при нас - 2019-08-18 18:15 BULGARIA, SOFIA LC/AO, Send item to domestic location (Inb)

Трябва ли да чакам бележки в пощата (като се прибера тази вечер, ще си проверя пощенската кутия де, те хората може и да са оставили бележка) или мога директно да отида и да си потърся пратката в пощенския клон?

# 609
  • Sofia
За тракинг трябва направо смс да получиш....нали уж са се модернизирали хаха.

# 610
Нищо не са пратили, тяхната кожичка Grinning

# 611
  • София
След Send item to domestic location има още няколко статуса преди да получа sms/бележка:  1900 РСЦ СОФИЯ Пратката е приета; 1900 РСЦ СОФИЯ; Пратката е получена; (кода на пощенския Ви клон) Обработка на пратка; ГИШЕ

Изпращат sms-и, освен в случаите в които няма телефон на пакета или бар-кода нещо не се чете от тяхното устройство. В клона  на Плиска има и един трети случай - на пакетите от yesstyle гледат само от едната страна, а не виждат, че от другата всъщност е информацията с телефона ми и всеки път ми викат, ама те защо не са ви написали телефона Laughing Та тогава действат с бележки.

# 612
Уф, чак сега мога да погледна, но сигурно няма вече нищо интересно, ще видя утре, ако закача нещо.

# 613
Chris, не бързай. От domestic location отива към разпределителен център или към митница. Въпреки че това обикновено за 1-2 дни става, твоята доста се бави. Провери я и в сайта на БГ пощи.

# 614
Момичета, и втората ми поръчка от йесстайл отиде на митница Sad Чакам трета, която е на нулева стойност (не бяха изпратили една слънцезащита). За първата ми пратка получих лаконичен отговор на мейла от бг пощи "благодаря".. пет дни след като бях изпратила документите. Нямам нещо против тях, вършат си работата, но ме дразни, че ме бавят, а на практика с подаването на декларацията за стойност им вършим 80% от работата.
Цял ден стисках кредитната карта и накрая се предадох на МД-то на Джолсе Simple Smile Поръчах тонера на Клаву и къшъна на TROIAREUKE. Преди седмица ми пристигна Блак Къшъна на Хера, но не ми е ок... Или ми се забива в порите, или става кейки след три-четири часа. Нещо не правя като хората явно. Слагате ли праймер под къшъните или само слънцезащитата. Имам три европейски праймера..от преди..но не ми се иска да ги вкарвам в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт