Азиатска козметика и грим 11

• 35 982
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
https://jolse.com/product/time-deal-beauty-of-joseon-revitalize- … p;display_group=1

Струва ли си ? че си търся слипинг маска ?

# 586
# 587
В kokos.bg вече предлагат и Real Barrier Head Band

Reina, коментарът ми не беше насочен към теб, а като цяло за изпъпчването Simple Smile Напълно е възможно да правиш индивидуална реакция към нещо в крема. По-скоро ми е странно, че не си видяла ефект, защото съставът му е такъв, че няма как да няма положително действие.

# 588
  • София
Виола, да, разбрах, че не е към мен коментарът.  Hug Просто се ядосвам, че ме е страх да подновя ползването.  Simple Smile Що се отнася до ефекта - свикнала съм, аз от нищо не виждам ефект, не само от КК, а и от западната такава, въпреки че винаги съм ползвала само висок клас. Звучи ми като фантастика, когато някой споделя, че вижда озаряване, напомпване, лифтиране и пр. Не че не вярвам, напротив - вярвам и завижда благородно, просто при мен не се случва, за съжаление.

П.П.: Цените в кокос са просто безумни.  smile3505

# 589
И  какви цени ............

# 590
Е, те цените са ясни, въпреки че сега и нас като почнат да ни цакат от митницата за всяко пакетче... но е приятно да видиш по сайтовете смислени марки различни от елизавека тонимоли миша и тн.

# 591

Момичета поръчах това от предния мега дийл в момент на умопомрачение, в последствие виждам че е крайно неподходящо за моята кожа. Някой ако го иска да пише.

# 592
  • Sofia
Получих някакъв много странен рефънд от Джолсе....12,96$...
Имам имейл с такава сума (от днес), обаче не пише за какво е. В ордерите в профила ми не съществува такава поръчка. Опитах се да разследвам, нищо няма хаха...

# 593
Аз така се ядосвам днес... Заради някакви глупави дреболийки изтървах това, а много го исках. Cry

Някой ползва ли го?

# 594
Момичета, колко време след потвърждение от  yesstyle,  че митничеките таски ше бьдат вьрнати се появява сумата в акаунта ви

# 595
Имам имейл с такава сума (от днес), обаче не пише за какво е. В ордерите в профила ми не съществува такава поръчка. Опитах се да разследвам, нищо няма хаха...
Хахахха и аз 40лв и стотинки, а нямам такава поръчка. Отказаните ми 2 се изплатиха почти веднага.
Взимай и тва е Laughing

# 596
Хах, погледнах цените в кокоса, малко да има надценка е резонно,  ама те са се оляли. Тъжното е, че сигурно има достатъчно хора, които им се връзват...

Ами... аз си реших дилемата, в крайна сметка го забърсах Sunglasses

За слънцезащитния къшън някой да има впечатления?

Да похваля на The Face Shop Dr. Belmeur Daily Repair
Ato Salt Cream. Тъкмо приключих 20 милилитров тестер - много благо кремче. За лятото във вечерната рутина ми дойде екстра, зимата за дневен също трябва да е добре.
Преди време от същата линия, пак розовата серия, от Джолсе ме бяха зарили с тестери на Daily Repair Moisturizer. Чак успях да напълня 50мл бурканче, че ми и остана още бая. Та и то е също много хубаво, но по-леко,  като флуид.
С Clarifying Moisturizer (зелена/синя сврия?) обаче, не се харесахме.

# 597
  • Sofia
Тоя душгел и аз го мислех, но се въздържах, защото аз ползвам сапунчета.

Ice, аз имам такъв ролер, ама не корейски, от аметист е май моя...веднъж съм го ползвала...не знам защо хората полудяват по него хаха - ето ти, ако това е добра цена - http://jolse.com/product/jolse-premium-2-in-1-gua-sha-massage-se … p;display_group=1

Тедко, как няма да взимам, взимам много ясно, пари са хаха.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 15:01 от sunattraction

# 598
Виж да не са ти канселирали само 1 продукт. Съмнява ме да върнат нещо, което не е плащано, че чак и два пъти.

# 599
  • Sofia
Както и да ги смятам, не излиза.
Повечето ми поръчки са единични (различни от 12,96), имам само 2 по повече от един продукт - едната общо е 12,46, другата е 13,42....каквото и да вадя, не се получава резултат от 12,96.

Странно е. При шипинга ще разбера явно.

Общи условия

Активация на акаунт