Азиатска козметика и грим 11

• 36 374
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Някой има ли впечатления от Cos de Baha? Купих серума с ретинол, хвърлила съм око на продуктите (тонер, серум и крем) с Матриксил. Евтино е,  но дали работят?

Вие забелязахте ли как изведнъж скочи цената на сплаш-маските на Блайт, за един ден буквално? Докато се наканя да я купя за 16 дол. и хоп...тя вече е 20.  Егати! Аз не мога да живея без тези маски. Така ли ще растат цените?

# 61
  • София
и боцнах този тонер
https://jolse.com/product/round-lab-1025-dokdo-toner-200ml/18903 … p;display_group=1 нали е на промоция все пак, във 3 видеа го хвали, окичили му една купчина корейски награди, че е the best за чуствителни и сухи кожи,в едно от видеата споменава, че е много добър за гъшата кожа, тъй като не влияе на производството на кератин, та как да устоиш.
Хм, този и аз го бях загледала на предната промоция, в която продуктите бяха разделени по вид на кожата, но го бяха сложили или при тези за нормална, или при тези за мазна кожа /не помня вече  Blush/, и реших, че не е за мен. Ще чакам да споделиш отзиви, като го поползваш малко.

# 62
  • Бургас
Някой има ли впечатления от Cos de Baha? Купих серума с ретинол, хвърлила съм око на продуктите (тонер, серум и крем) с Матриксил. Евтино е,  но дали работят?

Серума с гликолова киселина със сигурност работи и то по-добре от NEOSTRATA LOTION PLUS 15 AHA и   Isis Pharma Glyco-A 12 % . Имам и ретиноловия серум и този с ниацинамид, но до тях още не съм стигнала. Възлагам им обаче големи надежди.
Аз търся препоръка за есенция подходяща за мазна кожа склонна към акне, която да ползвам преди серума с ниацинамид, сега ползвам на Насифик есенцията, но тя свършва, следвщия ми продукт с вит. В3, ще е серума на Cos de Baha и се чудя с каква есенция да го съчетая. Имам Елизавека 100% центела, но тя ми идва една идея омазняваща и за това съм я оставила за вечер.

# 63
Floria, сплаш маските за кратко се появяват на добра цена, обичайно са даже и доста на 20 долара, та като видиш сделка трябва да действаш.

Аз издирвам това на добра цена, намерих едно в ebay, обаче не доставят до бг
https://www.myskincleanser.com/products/dreamworks-im-the-real-s … ant=8108343820382

Искам ги  и трите шрек, фиона и кунгфу панда, хареса ми много как се комбинират
Скрит текст:

Рейна ще пиша, естествено и аз ще пробвам къде без мен

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 16:47 от zari65

# 64
Floria, сплаш маските за кратко се появяват на добра цена, обичайно са даже и доста на 20 долара, та като видиш сделка трябва да действаш.

https://www.myskincleanser.com/products/dreamworks-im-the-real-s … ant=8108343820382

Искам ги  и трите шрек, фиона и кунгфу панда, хареса ми много как се комбинират
Скрит текст:

Рейна ще пиша, естествено и аз ще пробвам къде без мен

Да бе, те от сто години си бяха на 16 за 150 мл. (на ибей имам предвид). Това не е акция.  На мен ми е трети флакон вече. Цената на 150 мл. се доближи до тази на 200мл  и този път купих голям флакон.  Аз тези маски ще ги ползвам доживот, колкото и да станат. Дано не ги спрат някога, както често обичат да правят с хубавите неща.

Какъв е този шрек? Това маска ли е?

Опаа...и любимият ми оризов серум и той скочил с 3 дол. Него успях да купя. Вече мисля за презапасяване...

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 17:03 от Floria

# 65

Серума с гликолова киселина със сигурност работи и то по-добре от NEOSTRATA LOTION PLUS 15 AHA и   Isis Pharma Glyco-A 12 % . Имам и ретиноловия серум и този с ниацинамид, но до тях още не съм стигнала. Възлагам им обаче големи надежди.
Аз търся препоръка за есенция подходяща за мазна кожа склонна към акне, която да ползвам преди серума с ниацинамид, сега ползвам на Насифик есенцията, но тя свършва, следвщия ми продукт с вит. В3, ще е серума на Cos de Baha и се чудя с каква есенция да го съчетая. Имам Елизавека 100% центела, но тя ми идва една идея омазняваща и за това съм я оставила за вечер.

Ха сега и гликоловия ще купя. ))
Ти от този с ниацинамид избелване ли очакваш?

# 66
Да маски са и с доста добър състав, шрек е за мазна кожа, фиона е успокояваща, а кунгфу панда избелваща.

# 67
Да маски са и с доста добър състав, шрек е за мазна кожа, фиона е успокояваща, а кунгфу панда избелваща.

Дай моля линк към избелващата! Това коя марка е въобще?

# 68

Този май праща до България.
https://www.ebay.com/str/coscats/Dream-Works/_i.html?_storecat=34969194011

# 69
С марката и аз се затрудних, някакви много трудно откриваеми са, но директор пи и още 2 ма блогъри ги хвалеха, та оттам взех да ги издирвам.

Vapor, благодаря, от  ебай магазина ва усмихнатите патета идва 2 долара по- евтино от доставката им от онлайн магазина на една маска, за 3 те маски общо в магазина ми идват средно на 16 долара и това ми ги пишат всеки път като сложа  нещо в кошницата
Скрит текст:
    [/list]
    Ще потърся още малко нещо тънкаж, ако не намеря ще ги купувам , как пък нямат тия комплектче с малки опаковки, нещо мострички.

# 70
    • Prismatica Aerie
    Cos de Baha не ги ли коментирахме преди време, някой престраши ли се тогава да пробва нещо? Мисля, че Елария ги беше споменала, извинявам се, ако греша.
    Приличат ми на The Ordinary, а с тях опитът ми е доста обхватен и ..безрезултатен.
    Защото е много вярна приказката, че евтиното излиза скъпо - е, поне при мен.
    Мислех да си взем серум на TIAM с вит. В3 поради високия % ниацинамид, но пък има и арбутин.
    Сега виждам този на Cos de Baha , че е също с 10%, но пък съдържа и цинк.
    Гледам и тонерът им с пептиди, той пък е с алое на първо място в състава и силно подозирам, че ще лепне, а имам няколко лепнещи неща в момента и не съм много хепи от факта Grin

п.п. Purito са пуснали unscented версия на сънцезащитния си крем. Heart

Edit: В състава на Cos De BAHA Niacinamide 10% Zinc 1% според skincarisma има и алое и хиалуронова киселина и глицерин. Lollipop

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 19:11 от Catalano

# 71
    Ох, и аз забърсах от този тонер (Зари Hug ) Свършва ми Thyers-а и тъкмо се чудех дали да взимам пак от него или да търся нещо корейско.

Да похваля малко продукти Simple Smile

Neogen a-clear soothing pink eraser - много добър пъпкотрепач. Определено ми харесва повече от Ciracle и то най-вече заради голямото количество каламинова пудра. Стикерите за пъпки от същата серия също не са никак лоши.

WELLAGE Real Cica Clear Bio Capsule & Calming Solution - еднократна доза колаген плюс концентрат с центела, който при смесването се превръщат в серум. Моментално успокояващо действие, не лепне. Има няколко вида - със  злато, с витамини, хиалуронови и тн.
    Скрит текст:

Почти всичко, което ползвам последните месеци на IUNIK ще повторя със сигурност - прополисовия серум и нощната маска, серумът с охлюв, с чаеното дърво, бета-глюкан крем и серум, ензимния пилинг.

Аromatica orange cleansing sherbet - за момента най-добрия балм, който съм ползвала от корейските. Хубав състав, справя се прекрасно и с най-тежкия грим, супер икономичен. На мен ми мирише на меден вазелин с портокалови корички Heart Eyes

PKY Intensive repair и Ato blue label кремове с керамиди и пептиди. Напоследък съм на вълна възстановяване и тествах и двата. Като цяло са почти еднакви като състав - Ato кремът е по-лек и с екстракт орлови нокти и азулен, а Intensiv една идея по-плътен и има в състава куркумин, пеони и плод дрян. Хидратират добре без да омазняват, имат антибактериално действие и успокояват възпаления. Не разчитам на кремовете за антиейдж действие, но по състав би трябвало да работят добре и в тази посока.

KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack -предпочитам я пред маската на Laneige. Не е толкова силиконова при нанасянето иначе като цяло и двете маски си вършат добре работата.

CNP LABORATORY Mugener Ampule - хубаво успокояващо действие, приятна консистенция. Има видим ефект още след първо-второ нанасяне (за разлика от тази на Elrastory, която след цяла опаковка така и не разбрах върши ли нещо). Тази с вит.В комплекс (Vita-B Energy ) също звучи добре от няколко тестера.

Medi-peel naite thread neck cream - вече си поръчах втора опаковка. Много съм доволна- уплътнява, стяга. При редовна употреба определено има голям ефект . Ползвам освен на шия и на деколте, и на гърди.

# 72
    Cos de Baha не ги ли коментирахме преди време, някой престраши ли се тогава да пробва нещо? Мисля, че Елария ги беше споменала, извинявам се, ако греша.
    Приличат ми на The Ordinary, а с тях опитът ми е доста обхватен и ..безрезултатен.
    Защото е много вярна приказката, че евтиното излиза скъпо - е, поне при мен.
    Мислех да си взем серум на TIAM с вит. В3 поради високия % ниацинамид, но пък има и арбутин.
    Сега виждам този на Cos de Baha , че е също с 10%, но пък съдържа и цинк.
    Гледам и тонерът им с пептиди, той пък е с алое на първо място в състава и силно подозирам, че ще лепне, а имам няколко лепнещи неща в момента и не съм много хепи от факта Grin

п.п. Purito са пуснали unscented версия на сънцезащитния си крем. Heart

Edit: В състава на Cos De BAHA Niacinamide 10% Zinc 1% според skincarisma има и алое и хиалуронова киселина и глицерин. Lollipop

Изказваш ми мислите на глас. И на мен ми приличат на The Ordinary. Забелязах и маркетингов ход към западна аудитория- в корейската козметика Матриксил и Аржирелайн се използват, това са съчетания от пептиди, но не съм забелязвала да ги наричат с названията им, с които тези съчетания са известни на запад.

Момичета, пазарували ли сте от https://en.koreadepart.com ? Някакви уловки? Как е шипинга?

# 73
    • Prismatica Aerie
    Аз малко като черна станция... Отворих сайта на Cos De BAHA и позачетох състави. Никак не съм впечатлена, да не кажа друго. Ето например състава на ретиноловия серум:
    Скрит текст:
    *Aloe Barbadensis Leaf Extract,Glycerin,Cyclop entasiloxane,Niacinamide,Betaine,Butylene Gly col,1,2-Hexanediol,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Butyrospermum Parkii(Shea)Butter,Retinol,Sodium Hyaluronate,Arginine,Panthenol,Aden osine,Allantoin,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Caprylic/Capric Triglyceride,Microcrystalli neWax,Dimethiconol,Dimethicone,Petrolatum,D isodium EDTA,Carbomer,Xanthan Gum,*Rosa Da mascena Extract,*Lavandula Angustifolia Flow er Extract,*Camellia Sinensis Leaf Extract,*Melissa Officinalis Leaf Extract,*Artemisia Vulgaris Extract

И във всички продукти прекалено много растителни екстракти, което не е лошо само по себе си, но бих предпочела по-изчистен състав на продукт, наречен пептиден серум, например Sad
    Скрит текст:
    *Aloe Barbadensis Leaf Extract,Propanediol,Gl ycerin,Palmitoyl Tripeptide-1,Palmitoyl Tetrap eptide-7,Acetyl Hexapeptide-8,Niacinamide,1,2- Hexanediol,Sodium Hyaluronate,Beta-Glucan,Adenosine,Butylene Glycol,Allantoin,*Rosa Dama scena Extract,*Lavandula Angustifolia Flower E xtract,*Camellia Sinensis Leaf Extract,*Melissa Officinalis Leaf Extract,*Artemisia Vulgaris Extract.
    И това пусто алое навсякъде (извинете ме, това е персонален хейт момент Joy)

# 74
    • Бургас
    Cos De BAHA аз ги коментирах и преди и понеже не намерих отзиви, реших да пробвам лично (цената им наистина и незначителна). Приличат много но ТО по описание, но тъй като нищо тяхно не съм ползвала не мога да кажа има ли действително прилика.
    Гликоловия серум наистина е по-добър от предишните продукти които съм ползвала, от ретиноловия не знам какво всъщност очаквам (през зимата ползвам третиноин), взех го уж за лятото,но.... Най-добре ще преценя този с ниацинамид, преди имах този на Пурито и сега на Насифик.
    Не разбирам много от състави, проверявам ги в cosDna обикновено и гледам да няма отбелязани в червено, но процентно съдържание и взаимодействие между различните съставки не ми говорят нищо. Алоето за мен е много желано, добре ми действа, Catalano ти защо така не го долюбваш?

Общи условия

Активация на акаунт