Азиатска козметика и грим 11

• 37 020
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
А пък аз съм си взела една купа специално за сплаш маските - слагам я в мивката, лисвам една капачка от маската и с шепи греба и се плискам Grinning
Пробвах и метода под душа, но не ми е удобно - сипвам в шепа и почва да тече от всякъде, повече изтича в канала, отколкото стига до лицето ми.

Малко ново инфо за митниците -

На старите телефони (напечатани на известията), никой не отговаря - преместили са се.
...
Добавям и телефона от който ми се обадиха, а после аз успешно успях да се свържа пак с тях. Може да е полезен на някой, който иска инфо за задържана пратка: +35928922666

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 15:15 от blixa

# 136
blixa, аз нещо не разбрах съобщението на митници... В смисъл, че освободена пратка ще си я търсиш в местния клон на пощата? Не беше ли така и досега?

П.с. Не издържах и поръчах бета глюкановите на Petitfee. Агавето ги ползвах тази сутрин и наистина резултатът беше чудесен. Обаче усещах леко пощипване и парене на кожата под тях, което отмина като ги махнах. Снощи пак се мазах с Аирол, та може от него да е. Ще видя следващите три сутрини как ще са

# 137
Основното е, че са си променили имейла, телефоните и адреса. Иначе преди се обаждаха и питаха дали ще идеш да си я вземеш сам от митница или да ти я пратят до пощенския клон.

# 138

За сплаш маските на Блайт, аз лично съм много ентусиазирана. Нанасят се и действат супер експресно. Планирам да ги ползвам точно както Floria обясни и мисля да е сутрин рано. Взех и една 5 минутна озаряваща маска на Su:m37, която също обещава моментален видим ефект.. пак за сутринта. Ще видим дали ще ми се получи така както си го представям Simple Smile

ivalinna, коя е озаряващата маска на Su:m37 ? Може ли да споделиш впечатления като я пробваш? Много харесвам продуктите на марката, всичко тяхно, което съм пробвала бих повторила.

# 139
  • София
Момичета, натрупах точките в yesstyle за gold membership.
Обаче прочетох следното: "Membership levels achieved in January of a given year will expire on December 31st of the same year".
Това означава, че от 1 януари следващата година пак ще съм regular member ли?

# 140
Момичета, натрупах точките в yesstyle за gold membership.
Обаче прочетох следното: "Membership levels achieved in January of a given year will expire on December 31st of the same year".
Това означава, че от 1 януари следващата година пак ще съм regular member ли?

Lodsi, до края на тази и цялата  следваща година отново ще си Gold Member и ще може да пазаруваш на цените за Gold Member.

Memberships upgraded in January are valid for one year only, e.g., memberships upgraded on January 1, 2019 will expire on December 31, 2019. Memberships upgraded during the rest of the year are valid for both current year and next year, e.g. memberships upgraded on March 1, 2019 will last until December 31, 2020.

# 141
  • София
Супер! Благодаря  bouquet

# 142
Станеш ли веднъж Gold member все си си такъв и си ползваш постоянни 10% допълнителна отстъпка. Неприятното е, че като си изхабиш ваучерите повече не ти се появяват колкото и точки да трупаш.

# 143
ivalinna, коя е озаряващата маска на Su:m37 ? Може ли да споделиш впечатления като я пробваш? Много харесвам продуктите на марката, всичко тяхно, което съм пробвала бих повторила.

necha, water full radiant aura е маската

Ще пробвам утре сутринта и ще пиша задължително.

Момичета, редактирам се, за да не пускам повторен пост.
Не бързайте с бета глюкан-а на Petitfee.
Покриват голяма площ, не мръдват въобще. В първите няколко секунди има някак охлаждащо усещане и нищо повече. Тънки са, леки са и не се усещат. За 20 мин есенцията е попила. Не дразнят очите.
Не мога да кажа, че виждам ефект от тях обаче. Няма го и освежаващото усещане от хидрогела. Ще ги пробвам утре сутринта пак, но честно казано, за първи впечатления, не мога да кажа, че ще повторя .. или че ще ги ползвам с удоволствие Sad

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 20:02 от ivalinna

# 144
  • Бургас
Аз ги добавих в cosdna, първия път от снимка не се получи добре, след това написах съставките и анализа изглежда добре. Няма опасни съставки, но и не разпознава всичките май, http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_3291456598.html Тъкмо мислех да ги поръчам и видях горното мнение, ще чакам окончателната им присъда Simple Smile тогава.

# 145
За сплаш маските, аз не съм толкова впечатлена, ползвала съм само тази с цитрусите и меда. Не разреждам, на мокро лице и ръце слагам малко и размазвам, ако се прекали с количеството, оставя оня типичен филм върху кожата, който оставят някои продукти с витамин с, и после става тегава с другите продукти отгоре,  но от втория - третия път се хваща точното количество. Чакането после също ми е в повече,  за да се продължи с грижата и са ми неудобни за употреба, разходката баня - хладилник, за да я ползвам също.

Кой каза, че там има вит.С? И да е имало, нищо не би останало в такава опаковка и в такъв киселинен състав. Няма никакъв смисъл да държиш в хладилник- тези маски се държат в банята.
Никакъв филм по кожата- тя е открита за нанасяне на каквото и да било. Киселината я почиства така, както никое почистващо средство. Всичко прониква много по-добре след подобна процедура.

# 146
  • София
Станеш ли веднъж Gold member все си си такъв и си ползваш постоянни 10% допълнителна отстъпка. Неприятното е, че като си изхабиш ваучерите повече не ти се появяват колкото и точки да трупаш.
А защо тогава са написали това: Memberships upgraded during the rest of the year are valid for both current year and next year. Нещо се обърках. И още един въпрос. В момента имам
1066 Stylebucks (Expiry on 2019-12-31). Какво ще се случи когато expiry-нат на 31.12?

# 147
Скрит текст:
За сплаш маските, аз не съм толкова впечатлена, ползвала съм само тази с цитрусите и меда. Не разреждам, на мокро лице и ръце слагам малко и размазвам, ако се прекали с количеството, оставя оня типичен филм върху кожата, който оставят някои продукти с витамин с, и после става тегава с другите продукти отгоре,  но от втория - третия път се хваща точното количество. Чакането после също ми е в повече,  за да се продължи с грижата и са ми неудобни за употреба, разходката баня - хладилник, за да я ползвам също.

Кой каза, че там има вит.С? И да е имало, нищо не би останало в такава опаковка и в такъв киселинен състав. Няма никакъв смисъл да държиш в хладилник- тези маски се държат в банята.
Никакъв филм по кожата- тя е открита за нанасяне на каквото и да било. Киселината я почиства така, както никое почистващо средство. Всичко прониква много по-добре след подобна процедура.

Floria, имай си твоите впечатления, аз си имам моите, както и мога да преценя кой продукт как ми влияе, за да е необходимо някой да ми обяснява кое как трябва да изглежда с рекламните фрази на козметичните фирми.

# 148
След един месец шопинг диета...Joy

Lodsi, аз съм голд мембър от началото на миналата година. Не си спомням какво се случи с точките в края на годината и дали се нулираха, но продължавам да съм си златен член. Ако случайно се нулират- пиша 10ревюта и готово, но микля че не се губи нивото на мембършип щом веднъж си го постигнал. Не ми е ясно само защо няма бонуси при повече точки над 1000, защото така не те стимулират да пишеш ревюта след първите няколко. Бях решила да пробвам какво ще стане при повече точки и написах бая ревюта тази година. Имам над 3000точки към момента и няма никава полза от това.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 10:54 от Viola Tarakanova

# 149
Виола, много добра подборка.
И мен ме изкушават йесстайл с един купон за 10 % и изтича скоро. Ще се радвам да дадеш мнението на пачовете medipeel.

Общи условия

Активация на акаунт