Азиатска козметика и грим 11

• 37 118
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
обаче ..почти всичко ми щипе и някакви странни червени петънца ми излизат около очите и скулите.
Ти не ползваше ли третиноин?
Да. Но имам всичко на всичко четири намазвания. Като първите две в поредни вечери, защото се обърках. Следващите през три-четири дена. Сега тотално спрях, защото нещо не е наред с кожата ми определено.

# 301
  • Русе
Ice !
И аз бях така преди няколко месеца.Засегнатите участъци бяха само по горната част на скулите под очите.Зачервяване,опъване и всичко ми щипеше.Започнах да изключвам продукти,преминах изцяло на хидратация и подхранване без активни съставки.
За себе си вече знам,че трябва да избягвам продължителна употреба на продукти с етерични масла(в случая тонерът на Klairs),категорично не понасям физични филтри и някои химични(в слънцезащитата на Klairs,която иначе много харесвам).
В този период много успокояващо ми действаха продуктите на Benton с охлювен секрет.
Внимавам и с какво почиствам кожата си!Повечето измивни са ми доста агресивни.Споделяла съм кои харесвам!

Напоследък преоткрих жълтата сплаш маска на Blithe.В началото пробвах с разреждане и плискане,но не ми допадна.Сега пълня капачката и неразредена слагам внимателно по лицето,деколтето и тялото,докато се къпя.Оставям малко и изплаквам.Резултат кадифена,хидратирана кожа!
Благодаря на дамите,които споделиха  за това!🌷

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 23:20 от Sissi 81

# 302
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
обаче ..почти всичко ми щипе и някакви странни червени петънца ми излизат около очите и скулите.
Ти не ползваше ли третиноин?
Да. Но имам всичко на всичко четири намазвания. Като първите две в поредни вечери, защото се обърках. Следващите през три-четири дена. Сега тотално спрях, защото нещо не е наред с кожата ми определено.
От него е всичко. И аз бях така в началото - всичко ми щипеше. Като се адаптира кожата - ще отшумят тези неща.
Аз много бавно го въведох, хем преди него съм ползвала доста ретинолови продукти - веднъж седмично първия месец, после 2 пъти и т.н. Зачервявания до ден днешен получавам понякога, но не им се трогвам - изчезват сами. Ползвам всякакви корейски активки Wink

# 303
Теди, благодаря за новата тема!
Pyunkang Yul падове съм поръчвала от StyleKorean и Yesstyle. Едните подарих на приятелка. Но задължително ще взема още. За мен тонерът на Bonajour си заслужава, но го бях открила само с Стайла и си чаках чинно 21 дена до шипване. Не съжалявам, че чаках. Но вече се тревожа за следваща поръчка, че трудно се намира. Joy Хубавото е, че е изключително икономичен. Броя си капките буквално, три-четири са повече от достатъчни за цялото ми лице и шия, и то на памучен тампон.
 Все още се опитвам да определя как се чувствам спрямо Nacific Green pair toner. Снощи нанесоха три пъти един след друг и беше добре. Нямах изсушаващо чувство като преди. А може и от Експигмента да е било тогава... Този тонер има нещо като много фин прах, който се утаява на дъното и трябва добре да се разклати преди да се ползва. Дали този прах не ми изсушава, не знам...трябва ми още време с него.

От кой сайт си ги поръчаш?

# 304
Рени, поръчвам най вече от Джолсе и йесстайл, но има и други заслужаващи внимание. Погледни първия пост в темата, има линкове към повечето сайтове, от които поръчваме. Също и търговци в иБей с хубав рейтинг.

# 305
Нещо съм изпуснала за тези сплаш маски. какво представляват? Дайте линк да разгледам.
Някой писа, че този серум Haruharu Wonder Black Rice Serum му свършил за има няма 2-3 седмици. Ползвам го около 2 пъти седмично по 1 помпичка и още имам. Не помня кога го взех, но минаха няколко месеца.

# 306
# 307
Момичета, тук цените на сплаш маските са доста ниски, близо 11 долара по-евтино излизат в сравнение с жолсето, а ако ползвате кода за отсъпка от ибей, който е валиден до днес ще излезне още по-евтино. Вчера щях да си вземам сплаш маска, но преди това направих друга поръчка за над 60 долара и след като приложих кода, отстъпката ми беше 6.21 долара. Кода за отстъпка е еднократен и за сплаш маската и други продукти бях сложила в кошницата не ми дава да го използвам. Предния месец пак бяха пуснали кодове и купих една красота  за около 150 долара и отстъпката беше 7 долара, това е максималната сума.

https://www.ebay.com/itm/Blithe-Patting-Splash-Mask-Energy-Citru … :bNgAAOSwujJb5AR~

За комбинирана към мазна кожа нали зелената сплаш маска е подходяща?

🌻Ice🌻, от доста години ползвам третиноин от есента до късна пролет, през вечер си мажа лицето с него, в началото имах лющене и зачервявания, но отминаха. Сега кожата ми е свикнала, но като стартирам на есен  с третиноина  става по-чувствителна към някои продукти, който през лятото  си  ползвам без никаква реакция.

# 308
  • Sofia
Получих смс от пощите, че имам пратка. Интересното е, че преди тази пратка, имам други 8, които никакви ги няма /без трак. №/ Joy И май няма и да си ги получа.

# 309
Получих смс от пощите, че имам пратка. Интересното е, че преди тази пратка, имам други 8, които никакви ги няма /без трак. №/ Joy И май няма и да си ги получа.

Между другото, и аз преди няколко дни получих смс за една пратка, а когато отидох, получих няколко /всички без тракинг, от jolse/. С тази нова система много лесно търсят на място по име и се оказва, че може да имаш пристигнали пратки, които просто да си стоят в клона без смс. Дано и при теб да е така.

# 310
  • Sofia
Vapor, чул те Господ! Важи ли и за централния клон в центъра? Тъп въпрос, ама....

Бтв, аз си го помислих, ама не смея да се надявам да ти кажа, ама а дано! Flowers Hibiscus

Излъгах, малко се надявам явно, щото съм помъкнала една торба с мен. Joy

# 311
Vapor, чул те Господ! Важи ли и за централния клон в центъра? Тъп въпрос, ама....

Би трябвало, щом всичко се въвежда в компютър. Преди ровеха в едни тетрадки по дати, сега просто ти поглеждат името в програмата и излизат не/очаквани неща.

# 312
  • Sofia
Получих си само пратката с тракинг номер.
Не можело да се проверява, така ми отговориха. Да съм си чакала бележката от пощальон.
Смс получаваш само за пратки с трак. номер, за другите бележка-известие.

# 313
Получих си само пратката с тракинг номер.
Не можело да се проверява, така ми отговориха. Да съм си чакала бележката от пощальон.
Смс получаваш само за пратки с трак. номер, за другите бележка-известие.

Това е много странно. Явно в централния клон работят по друг начин. Дано пристигнат.

# 314
Хм, аз получавам СМС-и и за пратки без проследявяне, като там е цитиран номерът под баркода. Последния път ги питах защо за някои пратки получавам съобщения, а за други-не и ми отговориха, че все още тестват нещата и се нагаждат. Слава богу в моя пощенски клон за разкошни служителките и ми е спокойно.

Аз съм в голяма чуденка какви киселини да поръчвам за есента. До момента ползвах на регулярна база COSRX червените падове  и  BHA BLACKHEAD POWER LIQUID, но те и двете са Bha к-на и ми се иска да разнообразя и да вкарам повече Aha/Pha. Падовете със сигурност ще си ги ползвам пак, но като ексфолираща есенция се двоумя между:
PURITO ABP Triple Synergy Liquid
Isntree Clear Skin 8% AHA Essence

Също събирам мнения и за COSRX Two In One Poreless Power Liquid като алтернатива на COSRX BHA BLACKHEAD POWER LIQUID и червените падове.

Получих много интересни ексфолиращи падове с ензими (папаин) на Mediheal. Сухи са и ти си ги намокряш с вода преди употреба и масажираш докато се пени. Още не съм пробвалаq но на теория звучи много добре и предполагам, ще е супер удобeн вариант при пътувания.

Нещо интересно за феновете на зелената ампула на COSRX- серумът на IUNIK tea tree абсолютно припокрива състава й плюс доста хубави неща отгоре, като съотношението цена/количество е много добро

Скрит текст:

necha, какъв е този код за отстъпка в ибей?

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:00 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт