Азиатска козметика и грим 11

• 35 980
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
И моите 2 поръчки още са заложници на системата, а минаха 14дни от подаването на документите Grinning
И чакам 2 от Yesstyle. Ще е весело...

# 616
ivalinna, ползвай си западните праймъри, защо не. Друго за къшъните. И аз имах подобен проблем, наслагваше ми се много продукт и стоеше ужасно. Сега взимам по малко и разнасям много добре с тампона. Накрая с мокър блендер хубаво навсякъде минавам и става чудесно. Правя това с къшън на Миша и Мамонд.
Днес си получих пратка от Стайла, друга от Бей и две джолсета. Момичета, има надежда! Grinning

# 617
Момичета,бихте ли ми препоръчали къшън,до сега ползвах бб крема на миша 27,а сега лятото 29.

# 618
Момичета,бихте ли ми препоръчали къшън,до сега ползвах бб крема на миша 27,а сега лятото 29.
Толкова се вманиачих по къшъните, че на всяка поръчка взимам по един. Ползвала съм няколко марки, и всички до момента са ми харесали. Мога да отлича няколко, които са ми направили най-голямо впечатление.

moonshot - Micro Setting Fit Cushion SPF50+ PA+++ От него не очаквай да прикрие несъвършенства, придава блясък и сочност, ако кожата ти е без петна, пъпки и други несъвършенства и желаеш лек дискретен блясък и сочност е идеален. На мен много ми харесва.

A'PIEU - Air-Fit Cushion Pposong SPF50+ PA+++ Също много ми харесва, добре прикрива леки несъвършенства особено ако се нанесе коректор върху тях.

MAY ISLAND Audrey Diapearl Cushion SPF50+ PA++++ Този взех последно. Уникално свеж, много бляскаво покритие върху кожата. Наистина името му се оправдава, перлен  и нежен завършек върху кожата.

MISSHA - Magic Cushion Cover Lasting С доста добро покритие.

APRIL SKIN - Magic Snow Cushion 2.0 SPF50+ PA+++ .Едновременно беше с отлично покритие но и лек на кожата. Имам спомен, че имаше интересен приятен аромат.

# 619
Днес си получих пратка от Стайла, друга от Бей и две джолсета. Момичета, има надежда! Grinning
А не, няма! Cry
Преди малко си проследих една пратка и познай къде се е заклещила вчера... хич не искам и да пробвам останалите трак. номера, незнанието е блаженство!

На мен пък никой още не ми е благодарил за последните изпратени документи, ама пък и не са минали 5 дни Grinning

Обаче ми благодариха за онази пратка, дето виси и се разкапва при тях от 12ти юли... гледам, нямат намерение и да я върнат на подателя. Пък и да я върнат, пак съм капо, щото стайла точно сега решиха да се местят на друг адрес... смЕх

# 620
  • София
Момичета, аз нещо пак съм недоразбрала.. Пратките, които започнаха масово да ви ги задържат напоследък, на стойност 30+ ли са?

# 621

MAY ISLAND Audrey Diapearl Cushion SPF50+ PA++++ Този взех последно. Уникално свеж, много бляскаво покритие върху кожата. Наистина името му се оправдава, перлен  и нежен завършек върху кожата.
Благодаря ти,ще пробвам този,дано ми пасне и цвета.

# 622
Като казвате " стайл"-а, Yesstyle ли имате предвид, или  Stylekorean?

aleksandra11, гледай само кушъни, който имат тъмни цветове. Аз съм по-светла от теб (25ца), но на повечето марки няма тон, който да ми е подходящ.

Момичета, аз нещо пак съм недоразбрала.. Пратките, които започнаха масово да ви ги задържат напоследък, на стойност 30+ ли са?
Задържат всичко наред.

# 623
aleksandra11, гледай само кушъни, който имат тъмни цветове. Аз съм по-светла от теб (25ца), но на повечето марки няма тон, който да ми е подходящ.
Може ли да ми препоръчаш някой в такъв случай,23 sand beige на may island мислех да пробвам иначе.

# 624
Всъщност нямам представа има ли съпоставка на цветовете на ббкремовете и кушъните ( в темата има по-запознати Simple Smile ) Аз съм пробвала на Missha кушъни и 23 ми е било по-скоро леко светло лятото. Купувах няколко кушъна 23ки и бях като призрак. B момента съм с 25ца HЕRA, но ще си поръчам 27 рефил със сигурност Само за сравнение от европейските марки съм Estee 3/medium, dior 030/ sand , Dior BS 2.5N/3N, chanel 4 ако не се лъжа

# 625
# 626
  • Sofia
Комплектът с масажните ролери е наличен!

# 627
Тъкмо и аз идвам да кажа, че гуа ша комплекта е наличен Simple Smile
Като казвате " стайл"-а, Yesstyle ли имате предвид, или  Stylekorean?
В моя случай, винаги се отнася за Stylekorean.

# 628
Този мегадийл, акцента е в декоративната козметика като че ли, от него съм пас, но си взех това
http://jolse.com/product/round-lab-mugwort-calming-cream-80ml/18 … p;display_group=1

# 629
Доволна! Взех гуа ша комплекта, шербета на Ароматика и един слънцезащитен къшън с ксилитол, да видим как ще се държи това чудо при подновяване върху грим.

Общи условия

Активация на акаунт