Азиатска козметика и грим 11

• 35 917
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Спокойно, момичета, времето ще е хубаво поне до октомври, а сега като почнем всички активно с избелването на пораженията от лятото ще ни трябва бая слънцезащита Joy
И аз така- имам неотворени поне 5-6 различни плюс чакам Neogen (2броя Grin). За слънцезащита съм на принципа по-добре да има, от колкото да няма.

# 721
  • софия
дами, от написаното тук разбирам, че между вас има с богат опит в борбата с петната.В тази насока, от корейската съм ползвала само маски и съм доволна. Сега поръчах един серум с вит. Ц и  този phito niacin, но общо взето действам малко хаотично.Бихте ли споделили някоя  пълна програма, със серия от която сте доволни. Само да кажа ,че на съм най- голям фен на AHA  киселините.

# 722
О, и аз ще чакам отзиви за избелващи продукти.

# 723
Ама то почти всичко има избелващи съставки.

# 724
А какви слънцезащитни кремове използвате за тялото през лятото - от корейските,които са за лице, или стандартна козметика от аптеката? Питам понеже не видях големи опаковки като за тяло, дали излиза изгодно да се купуват малки опакови.

# 725
Първата ни к beauty  среща премина много приятно, неусетно  откарахме няколко часа.

За избелването, корейската козметика като цяло изсветлява тена, но за петната има разни кремове, като цяло са доста агресивни, зависи и вида на петната какъв е.
Витамин С и ниацина ще оправят и изравнят тена, но с петната няма да се справят.

Слънцезащитите да излизат по-скъпичко, но ги предпочитам пред европейските, за тяло има тук там големи опаковки, но те избягват слънцето и не са много разпространени. За лице 40-50 мл си ок като опаковка.

За тяло ето голяма опаковка - но има алкохол в нея
https://jolse.com/product/goodal-mild-protect-fresh-sun-gel-spf5 … p;display_group=1
Пускани са и други в темата.

# 726
Ето още един в голяма разфасовка, но трябва да се следи за намаление, в ибей може да го Ина на по-добра цена:
https://www.yesstyle.com/en/make-p-rem-uv-defense-me-blue-ray-su … 723729?rco=LYQV6D

# 727
  • София
Да, в края на юни го взех за $17 от yesstyle (за съжаление не можа да пристигне преди морето, тъй като тогава не беше in-stock, а се чакаше до 21 дни), така че предполагам ще го огрее догодина Rolling Eyes

Ето още един в голяма разфасовка, но трябва да се следи за намаление, в ибей може да го Ина на по-добра цена:
https://www.yesstyle.com/en/make-p-rem-uv-defense-me-blue-ray-su … 723729?rco=LYQV6D

# 728
  • София
Някой знае ли VIP/VVIP статусите в jolse дали са валидни за даден период или веднъж спечелени, си стават постоянни?

# 729
Някой знае ли VIP/VVIP статусите в jolse дали са валидни за даден период или веднъж спечелени, си стават постоянни?
Какви са тези статуси? Да не би да имат някаква бонусна система, която съм пропуснала!?

За избелващите продукти- назад в темите сме коментирали страшно много. Който има интерес да сърчва Simple Smile

# 730
Дам. И аз съм чела някъде, че нещо се случва като купиш неща за $1000, но не го обмислях нашироко, защото сумата е много голяма и все тая.
Редактирам се: Намерих го. VIP хиляда долара за една година. И VVIP три хиляди долара пак за година.

Точно така, сега се сещам. Това е тотално обезкуражаващо, да поръчаш в рамките на една година за тези пари, че тогава да станеш вип, но до края на годината само. Просто е безсмислена тази система за обикновени потребители. А цените им са доста прилични предвид доставката, затова изобщо го пренебрегнах като опция.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 14:36 от 🌻Ice🌻

# 731
Момичета, правите ли двойното почистване и сутрин? Вечер разбрах, че премахваме грим и замъсявания с масленото почистващо средство - олио балм и т.н. и после пяна за финално почистване и подготвяне на кожата за другите мазила:)
Сутрин пяна достатъчно ли?
Също ми стана любопитно дали сте опитвали корейски продукти за коса?
Аз поръчах http://jolse.com/product/lador-perfect-hair-fill-up-10ea/21104/? … p;display_group=1
Ще дам отзиви като дойде и го тествам:)

# 732
Чувала съм всякакви неща за сутрешнето миене и заключението до което съм стигнала е, че всеки трябва да прави както го чувства. Лично аз правя двойно измиване само вечер, сутрин изплаквам кожата само с вода. Това ми е достатъчно и ми се отразява най-добре на кожата. След това си продължавам с тоник и т.н.

# 733
Аз понякога си правя и сутрин двойно. Ако не поне пяна или гел. На една от нощните ми маски някой каза, че в указанията пише само с вода да се изплакне лицето сутринта. Пробвах един път и никак не ми хареса, все едно съм си съсипала сутрешната рутина.

# 734
Момичета, правите ли двойното почистване и сутрин? Вечер разбрах, че премахваме грим и замъсявания с масленото почистващо средство - олио балм и т.н. и после пяна за финално почистване и подготвяне на кожата за другите мазила:)
Сутрин пяна достатъчно ли?
Също ми стана любопитно дали сте опитвали корейски продукти за коса?
Аз поръчах http://jolse.com/product/lador-perfect-hair-fill-up-10ea/21104/? … p;display_group=1
Ще дам отзиви като дойде и го тествам:)

Да, аз си правя двойно почистване от 7-8 месеца. Има разлика по-чиста е кожата видимо и на усещане също. Сутрин само пяна или измивен гел е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт