СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 6

• 31 369
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Аз знам как изглежда течението при гъбички, защото през цялата бременност си ги отглеждам. Само през юли не съм слагала глобули, цяло чудо си е. Това е различно, но няма да психясвам, ще изчакам до вторник. Тогава ще ми взимат секрет за микробиология и ще видим какво се случва пак.
Държа да отбележа, че секс НЕ правим, защото ни е забранен.
А за болките, (понеже имам 2 операции за ингвинални хернии) ме боли точно, където ми е белегът от едната операция. Чудя се, дали не се наместват там връзки или каквото и да е...ако не отшумят, ще звъня на АГ.
Благодаря ви, момичета.

# 91
Diin, стискам палци да премине бързо! Всички имаме и по-добри, и по-лоши дни

# 92
Аз за момента нямам болки долу, но душичката не ме оставя да дишам. Корема ми е доста високо, дори баща ми направи коментар вчера за това, че бременността ми върви по същия начин, както е било при майка преди 20+ години. 😄
Вече ми е тегаво да пия вода, защото супер много се надувам, особено след ядене, но трябва..
Благодаря за посочените марки, ще видя като излизаме какво се предлага тук за бебешки течни сапуни. Имам стерилизатор на авент, но приятелки казаха, че е хубаво да имам и сапун, за да ги мия нещата преди да ги стерилизирам. И бутилки имам, но гледам да не мисля за тях, защото искам да се кърмим. Ще стерилизирам помпата и шишетата като изляза в майчинство, за да имат и те готовност(за всеки случай), а другите ще видим в ход как ще са нещата.
Памперси, имам на Babylino, Pampers за момента. За болницата ще взема пакета на Pampers, номер 1.
Моя прах е на Fairy, съставките са същите като на Ариел бебе, цената е малко по-ниска само (някакви стотинки).

# 93
Имам ужасни болки като се завъртам докато "уж" спя. Тежи си, но все пак май е нормално- след 6 дни съм е 36-та вече.
С течението съм много на моменти, прави ми впечатление, че се засилва когато ходя повече, дали от натиска или от нещо друго.. имала съм и гъбки, но течението си ми е все едно и също- и с инфекция и без, затова и трудно я засичам, ако не ми се направи МБ, от която изпитвам безумен страх. И при нас сексът е табу, така че всякакво бараникане долу ми е доста некомфортно.
Козметика не съм взела още, но поне се ориентирах. За беба ще ползвам Себамед, а мисля да пробвам и прочутата Павловича мас- ако някой има повече опит с нея, да сподели. За дома мисля да взема козметика на Френдли, а специално прах- ще взема Максима.
Дали още тече промоцията на този стерилизатор в Хиполенд? Разгледах го миналата седмица, но много се чудих и ме го взехме. Сега май размислих.
Пелени ми даде приятелка на Памперс цял пакет и на първо време ще съм с тях.
Остават ми доста неща за пазаруване, но ще чакам да свърши този ужасен ремонт и тогава...

# 94
Аз знам как изглежда течението при гъбички, защото през цялата бременност си ги отглеждам. Само през юли не съм слагала глобули, цяло чудо си е. Това е различно, но няма да психясвам, ще изчакам до вторник. Тогава ще ми взимат секрет за микробиология и ще видим какво се случва пак.
Държа да отбележа, че секс НЕ правим, защото ни е забранен.
А за болките, (понеже имам 2 операции за ингвинални хернии) ме боли точно, където ми е белегът от едната операция. Чудя се, дали не се наместват там връзки или каквото и да е...ако не отшумят, ще звъня на АГ.
Благодаря ви, момичета.

Да знаеш, че е от хернията. И аз имам операция на ингвинална от октомври. Чувствително ми е първо там ме заболява като имам дискомфорт. В интерес на истината в началото повече ме болеше и си мислех какво ли ще е като порасне коремът. Но стана по-добре. Обаче от 3-4 дни си ме наболява баш където е рязано

# 95
Имам ужасни болки като се завъртам докато "уж" спя. Тежи си, но все пак май е нормално- след 6 дни съм е 36-та вече.
С течението съм много на моменти, прави ми впечатление, че се засилва когато ходя повече, дали от натиска или от нещо друго.. имала съм и гъбки, но течението си ми е все едно и също- и с инфекция и без, затова и трудно я засичам, ако не ми се направи МБ, от която изпитвам безумен страх. И при нас сексът е табу, така че всякакво бараникане долу ми е доста некомфортно.
Козметика не съм взела още, но поне се ориентирах. За беба ще ползвам Себамед, а мисля да пробвам и прочутата Павловича мас- ако някой има повече опит с нея, да сподели. За дома мисля да взема козметика на Френдли, а специално прах- ще взема Максима.
Дали още тече промоцията на този стерилизатор в Хиполенд? Разгледах го миналата седмица, но много се чудих и ме го взехме. Сега май размислих.
Пелени ми даде приятелка на Памперс цял пакет и на първо време ще съм с тях.
Остават ми доста неща за пазаруване, но ще чакам да свърши този ужасен ремонт и тогава...
Да те питам само, кога ти е термина?

# 96
Памперси на Пуфис има кашони намалени, в Лидл, излизат по 0,24ст.
Супер и аз ще взема Simple Smile
Само си мисля кой размер да са. Дъщеря ми беше мъничка и с нея ползвах и 1-ка около 2-3 седмици, но с малкия почти веднага минах на 2-ка, че беше едричък той. Сега и този бебчо върви по-голям.

Вие какви размери сте взели?
За вкъщи съм взела само 2 малки пакета на Памперс - 1 и 2. Докато сме в болницата - ММ ще иде да вземе повече.
При тези цени на промоцията в Лидл -  аз лично бих се запасила с 2ка.  Simple Smile 

# 97
Аз малко ще отклоня темата, извинявам се, но тук сме доста жени, надявам се на малко помощ от ваша страна. 😁 Оплетох на бебо едно одеялце, много мекичко 100% памук, просто невероятно. Обачее взех го преди да разберем, че ще е мъж и цветовете са преплетено розово, синьо и бяло. Та реших , така гениално, че би било страхотна идея да напръскам розовото с белина. Всъщност се получи, не е бяло, но е мноого светло, но не знам дали белината е причината или самото пране, одеялцето вече не е така меко, та исках да помоля за съвет как евентуално мога да поправя материята, дали само омекотител би помогнал?

# 98
Охоо.... докато ви изчета !!!
На майка ми няма да казвам, че раждам защото ще роди преди мен и по съвет и на други раждали - не казваите на майка си(макар че ми звъни по 100 пъти да ме види къде съм),  а мъжете ни ще се погрижат свекървите да знаят... 😃
Памперси всех на Пуфис
Крем- македонски (уникален е )
И само едно сапунче на Бочко - нали уж само със сапунче ще го къпем в началото
Бебешко олио - мисля на Джонсън
Превръзки - след родилни
Спирт - после...!

# 99
И другото, което ми изкара акъла е, че имам промяна във вагиналния секрет. Стана по-гъст, бял, като се погледна с огледалцето, а понякога като се избърша по тоалетната хартия стои жълтеникаво.
Също така има консистенция като яйчен белтък, разтегливо е, но не е прозрачно. Чудя се, нали не е тази "тапа"??? Да звъня ли на АГ или да изчакам вторник, когато ще ви взимат секрет?
Извинете, че съм толкона описателна, но ако има и друга като мен, моля да пише.

Може да чуеш АГ, аз преди 2 месеца имах нещо подобно и се оказа кандида (гъбички), които излязоха с микробиологията. Sad Една проверка не пречи
С какво лекувате  Candida? Днес ми излезна резултата от влагалищния секрет и се оказа, че и аз имам гъбички. АГ ми изписа крем Гиназол. Някой използвал ли го и има ли ефект?

# 100
И аз знам, че по-добре майките да не знаят, за да е по-леко раждането 😉
За гъбички Гиназола е идеален, аз имам много добри впечатления от него.

# 101
За гъбичките, ползвах 4 пъти Гиназол и 2 пъти Гино -певарил. Последният път лекувах с Гино-певарил и не съм имала оплаквания. Ама да не се хваля с това течение, ще видя другата седмица, като ми вземат секрет.

# 102
Полицинакс също изписват на бременни, макар че уж пише да не се ползва при бременност. Но и аз ползвах 5ти месец и нямаше проблем.

# 103
И аз съм от нещастните с гъби през 1 месец през цялата бременност. Тъъъкмо ги излекувахме и излезе стафилококова инфекция, от там 10 дни антибиотик и ето ти пак гъбите наново. Гиназол ми помогна първите пъти много, Канестен (клотримазол) крем мажа всеки път като имам, а сега редувам Канестен крема с Клотримазол глобули, а през устата взимам някакво хомеопатично Monilia Albicans - това измисли АГ миналата седмица.

И другото, което ми изкара акъла е, че имам промяна във вагиналния секрет. Стана по-гъст, бял, като се погледна с огледалцето, а понякога като се избърша по тоалетната хартия стои жълтеникаво.
Също така има консистенция като яйчен белтък, разтегливо е, но не е прозрачно. Чудя се, нали не е тази "тапа"??? Да звъня ли на АГ или да изчакам вторник, когато ще ви взимат секрет?
Извинете, че съм толкона описателна, но ако има и друга като мен, моля да пише.

Може да чуеш АГ, аз преди 2 месеца имах нещо подобно и се оказа кандида (гъбички), които излязоха с микробиологията. Sad Една проверка не пречи
С какво лекувате  Candida? Днес ми излезна резултата от влагалищния секрет и се оказа, че и аз имам гъбички. АГ ми изписа крем Гиназол. Някой използвал ли го и има ли ефект?

# 104
И аз имам мноого течение още от самото начало на бременността. Правихме Микробиология и лекарят ми каза че няма нито гъбичи нито бактерий. Утре ще си правя пак, че да видим. А иначе ту е бяло, ту е жълто, ту е гъсто, ту по-рядко и аз сама немога да го опиша какво е.Мисля да кажа на Аг да ми изпише някъкви свещички или нещо подобно незнам.И да се оплача тази вечер за период от половин час пишках около 10 15 пъти, докато не ми остана вече нищо за изпишкване и сега ме е страх да пия вода, че тъкмо се успоких и да не почне пак това ставане постоянно

Общи условия

Активация на акаунт