СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 6

• 31 390
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Kendy.du, 7.09 ми е терминът, но имам дата за секцио вече.

# 106
Здравей! Колко дни преди термин насрочихте секциото?

# 107
Здравей! Колко дни преди термин насрочихте секциото?

Ами, за момента сме го определили за 23.08, т.е. 2 седмици, доколкото знам това е максимум някакъв. Направихме го така, защото беба върви с 10-тина дни напред, малко дунда е, а аз към последния преглед бях с контракции. Сега съм по- добре, но не знам дали това може да промени датата.

# 108
Страхотно е,че вече има дати за първите бебоци. Това много ме радва.
Аз от вчера малко съм притеснена, моя хубавец има дни в които не е много активен.
Аз следващата седмица съм.през ден почти в болницата, за 45 дневен, после женска консултация и последни изследвания и после консултация с анестезиолога. На 12 съм на преглед при израждащия, ще.видим тогава ще определим ли дата, тъй като моя термин е 18.09, но с това лежане почти четри месеца ... ще видим кога ще е.
За памперси съм си взела един пакет 2ка и вчера взех от Лидл промоцията но 3ка. Едните, тройката ми се виждат по—тънки 😕

# 109
  • София
И моят мъник вчера не беше много активен. Но аз цял ден бях в движение и сигурно от ходенето и шофирането се унася. Сега мърда от време на време, но нещо не много изявено както обикновено.

# 110
И моята нещо мързелува. Даже утре ще пускам изследванията преди раждане, които са и смятам да я видя набързо на един УЗ, че започва да ме гони параноята. Обяснявам си го с това, че вече са по-големички в тези седмици и движенията са ограничени, ама... пуста лудост, а нали имам и доста лош опит в това отношение... Pensive

# 111
И при мен има дни, в които никак не е активна бебка и леко се психирам. Не знам, ако от сега се притеснявам за всяко нещо свързано с нея, как ще е след известно време, когато започне ясла, детски градини, тинейджърски.. ахахахха Grinning А никога не съм мислила, че ще съм такава мама

За памперсите, приятелка ми даде единички на памперс, и взехме двойка за всеки случай. Макар че бебка върви мъничка за момента, но пък кой знае ;о)

Аз да ви се оплача, до никъде не съм стигнала с приготовленията, не съм си избрала израждащ лекар и болница. Срещнах се и с двамата ми фаворити, и двамата ми се сториха супер избор, а болниците си имат плюсовете и минусите и съвсем не мога да взема решение Sad съответно не съм гласила и багаж за болница. А съм в 45-те дни от почти 3 седмици. Вие до къде я докарахте?

# 112
Спокойно момичета, всичко е наред. Просто сме накрая, аз си признавам, че на 33 г. се притеснявам много повече за всичко, за разлика от преди 7 г.
Емоциите ми обаче рязко се сменят за ужас на околните.

# 113
На нас вчера ни дойде количката, а утре чакаме и леглото. И мен нали цял ден ме боли ниско долу от двете страни и кръста, та чак не можах да се зарадвам на количката и вечерта като легнахме и пак ревнах, че ще родя рано... Лежането от 8 месеца вече много си оказва влияние на психиката ми. Моля се само да минава по-бързо времето. А след това как ще го гледам бебето не знам. Сигурно ще съм още по-голяма параноя. Sad

# 114
В 33 седмица съм, тези дни ще приготвям багажа. Остана да вземем ваничка и бебешка козметика. Оххх, вече съм нетърпелива за всичко. Другата седмица съм на кръвни + урина / хив и васерман . 🤗

# 115
На нас вчера ни дойде количката, а утре чакаме и леглото. И мен нали цял ден ме боли ниско долу от двете страни и кръста, та чак не можах да се зарадвам на количката и вечерта като легнахме и пак ревнах, че ще родя рано... Лежането от 8 месеца вече много си оказва влияние на психиката ми. Моля се само да минава по-бързо времето. А след това как ще го гледам бебето не знам. Сигурно ще съм още по-голяма параноя. Sad
Герои сме Сън, ще устискаме още малко. Има жени раждат и в  първия ден на 9ти месец, така че.... само да влезнем. После определено раздвижването ще ни е по—трудно, но пък ще сме щастливи мами с прекрасни бебета ❤

# 116
Броя дните до този 9 месец и от всичко ме е страх. Като някаква луда съм станала. И въпреки всичко вярвам, че ще успеем и после с усмивка ще си спомняме.

# 117
Момичета, не ходите ли вече на тонове та ги мислите толкова тия бебета активни ли са. Аз ходя на две места и прези 3-4 съм на тонове. Най-много през седмица. Ето сега бях в понеделник, после вчера, после пак в понеделник и така.

# 118
Герои сме Сън, ще устискаме още малко. Има жени раждат и в  първия ден на 9ти месец, така че.... само да влезнем. После определено раздвижването ще ни е по—трудно, но пък ще сме щастливи мами с прекрасни бебета ❤
Присъединявам се към вас. И аз съм си вкъщи от края на февруари с един мисед аборт през октомври 2018. Остават ми 40 дни до термин, броя дните до началото на 9 месец и се моля този път всичко да е наред.

# 119
Герои сме Сън, ще устискаме още малко. Има жени раждат и в  първия ден на 9ти месец, така че.... само да влезнем. После определено раздвижването ще ни е по—трудно, но пък ще сме щастливи мами с прекрасни бебета ❤
Присъединявам се към вас. И аз съм си вкъщи от края на февруари с един мисед аборт през октомври 2018. Остават ми 40 дни до термин, броя дните до началото на 9 месец и се моля този път всичко да е наред.
Добре дошла! И моят бе октомври 2018, и освен мен и Съни, май има още мами, които „лежим”.
Тонове слушат на две седмици за сега при мен, освен ако не кажат някое друго нареждане след женската консултация.

Общи условия

Активация на акаунт