Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 862
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 45
Привет и от мен!
И аз като Фонс обичам да си износвам обувките по екскурзийки и нови местенца, ноо обичам и да си купувам де🙂

# 46
  • дядовата ръкавичка
Иначе си изкараме страхотно, пуших наргиле 😂 ще ме развалят тия пубери.

Деси, явно си много яка майка, щом пуберите те допускат  в тяхната компания Simple Smile

Дауншифтнала съм се по отношение на дрехи, чанти, обувки. Купувам само необходимото, по 1-2 чифта за сезон, пазаруването не ми носи радост, а и не обичам да трупам.

# 47
Лили Flowers Sunflower.

Нямам мания нито за обувки, нито за чанти. То и с дрехите съм така. А от както чупих глезен с обувките съм минала на принципа удобство пред елегантност. Добре, че вече има достатъчно избор на хубави модели ниски обувки.

Буболечето ще е при нас през август. Може да прескочим до морето за някой и друг ден, но още не сме решили окончателно. Ще видим как ще е времето, а и тя как ще се чувства, че има една ваксина да ѝ се слага.

# 48
  • София
Дауншифтнала съм се по отношение на дрехи, чанти, обувки. Купувам само необходимото, по 1-2 чифта за сезон, пазаруването не ми носи радост, а и не обичам да трупам.

Така съм и аз, толкова ми е омразно да имам нужда от обувки и дрехи, мисълта да търся и избирам и купувам ми е гадна направо.

Искам още една почивка през септември, мъжа ми се дърпа, че щял да има много работа. Той ако чака момент без работа, така и ще си остане, много му се ядосах вчера. Накрая ще си взема Мая под ръка и ще си отидем двете само, ама-ха.

# 49
  • София
rumi, много ти е хубав дивана Smile

# 50
Мерси, мерси Blush

rumi, много ти е хубав дивана Smile

Бъни, предишният ни диван беше абсолютно същия. 15 години го използвахме, децата пораснаха на него. За толкова години и модели, по-хубав за мен не съществува. Този път го направихме и по-голям, ама колегите малко са прекалили с възглавниците Joy

Покрай ремонта доста неща изхвърлих, обаче обувки понаимвам Sunglasses
При разместването се отвори една ниша и там ще седят в кутии. Даже портмантото няма да върна в коридора.
Скоро мисля да не се затрупваме с вещи. Друго се диша, когато къщата не е препълнена.
С две думи - да живеЙ минимализма Grinning

Раничките наистина са много удобни. Аз ги открих миналата есен при разходката до Белгия. Още повече, че сега има много хубави модели Heart Eyes

# 51
  • Canada

Така съм и аз, толкова ми е омразно да имам нужда от обувки и дрехи, мисълта да търся и избирам и купувам ми е гадна направо.

Искам още една почивка през септември, мъжа ми се дърпа, че щял да има много работа. Той ако чака момент без работа, така и ще си остане, много му се ядосах вчера. Накрая ще си взема Мая под ръка и ще си отидем двете само, ама-ха.
И под двете мнения се подписвам, снощи заплаших ММ, че ще ходя сама на почивка Joy Жестоки оферти намерих!

Руми, як диван!

Бубе, яки сандалетки!

Мирише ми на петък Joy

# 52
  • Ямбол
Заради тоя магазин доста често се случва да почиваме лятото поотделно двамата. Е, и заедно ходим, но рядко и повече зимата и пролетта. Изобщо не ми пречи, децата ходят и с двамата, големият повече с приятели и колеги.

# 53
  • На върха на вълната
Вие рождени дни, а аз - имен ден! То вкъщи сме 3 именички и никога вниманието не остава само за мен. Grinning Нищо де, да сме живи и здрави!

# 54
  • Бургас
Привет и благодаря за новата тема!

Фонс, Бърди, все едно една майка ги е раждала с моя. Толкова много работа имал, ама на, заради мен сме щели да отидем на почивка. То неговото наистина не е почивка, където и да сме, отговаря на телефони, организира поръчки, понякога се налага да отказва такива, защото колежките му не могат да ги изработят сами, но трябва да има някаква граница. Онзи ден, успоредно с резервацията за яз.Кърджали, запазих и няколко дни в Сандански за края на октомври и вечерта само го информирах за предстоящите му пътувания. То от работа само гърбав се става със сигурност.

Лили, аз също нямам проблем да сме отделно, ама пусто не съм шофьор. А и то каква почивка ще е, пак сама да опъвам каиша.

Първо ми беше манията с бижута и шалове, после с чантите, накрая и през обувките минах и към момента нищо не купувам, но то и няма нужда реално, всичко е подсигурено с времето. Покрай децата преоткрих раниците и съм много доволна.

Август и двете племеннички имат рд, а свеки имен ден, та и аз във всенародните тържества.

blearygirl1, добре дошла! Днес ли имаш имен ден?

# 55
  • На върха на вълната

blearygirl1, добре дошла! Днес ли имаш имен ден?

На 15 август, Мария съм! Blush

# 56
  • Бургас
Не ми пречи да отида някъде с децата само. Ама няма къде Simple Smile В сезона е трудна организацията на почивката. Ако измъкнем някои петък, който да слееем с уикенда и това е. Даже другият петък заминаваме на Седемте рилски езера и в неделя се връщаме.
Тази година отпуските ни не съвпадат, а ще са една след друга

# 57
  • София
Не мога да си представя да съм на почивка сама с децата или мм сам.

# 58
  • София
Аз досега не съм ходила без него, откакто сме заедно, ама ще взема тая година да направя сефтето, аааа!
Иначе с първия ми мъж често ходех сама с детето и винаги ми е било много гадно, защото не беше заради работа, просто не му се занимаваше с нас. И оттогава ми е малко бъг, това и още няколко неща, които много са ми тежали в първия брак, да не ми се случват сега.
Амааа .... с мъжа ми сега сме заедно вече 2, почти 3 години повече, отколкото бях с бившия, така че мисля, че е време вече да ги затварям тези рани.

# 59
  • някъде ... тук ...
Ние сме почивали отделно само, когато дребният беше на 2 месеца - тогава аз бях при майка ми, а Златото и големия син ходиха на море. После все успявахме да натамъним отпуските така, че да сме всички заедно.
Тази година за първи път няма да почиваме повече от 3 дни заедно с децата. Така се случи, че всеки от тях си има ангажименти. В крайна сметка ходихме само двамата за 5 дни на Самотраки и ще ходим за седмица, пак само двамата, на Пелион. Децата в момента са с майка ми и баща ми на море за седмица Simple Smile

Не искам сама, не че няма да мога, ако се наложи.

Бърди, време е.

Общи условия

Активация на акаунт