Спам тема (вън е жега и пече, а на нас ни се ...) от 01.08 до 31.08

• 45 908
  • 4 225
  •   1
Отговори
# 4 005
Към всички GoT фенове! Вижте какви лакове имам
Скрит текст:

И да ви споделя, зачетох се в темата за влогърите 😆 Ако мислите, че в СО е купон... Някаква потребителка писала на майката на най-обсъжданата влогърка в темата 😂 Много е възмутително, че момичето има две деца, а ходи на море с приятели.

# 4 006
  • Тра-ла-ла
Кой каза дзааак? Trollface
Скрит текст:

# 4 007
  • Варна
Луне, хич няма. Днес се стопих на бач за няколко часа, машините бълваха топлина като печки, чак ми се дощя навън да е около 15 градуса, а аз да бачкам по тениска на отворена врата.

Ариа, аз съм върл фен, но не виждам лак на моята любимка.

# 4 008
Естествено.
На Джу отговарям. Joy

Аз обичам времето, когато, като включа котлона и ми става топло, не жегаво - по гащи да искаш да си.

# 4 009
Хай, имаше и лак Данче, но не го желаех, нали съм Старк до гроб 😄

# 4 010
  • София
Луне, хич няма. Днес се стопих на бач за няколко часа, машините бълваха топлина като печки, чак ми се дощя навън да е около 15 градуса, а аз да бачкам по тениска на отворена врата.

Стига рива. Laughing
Скрит текст:

# 4 011
Картинката на Джейми е ужасна. Иначе, да са ти честити! И аз ги заглеждах.

# 4 012
И аз да кажа Дзак, т.е. ДД! Мноу ми се спи ... вече 2-ри ден спя по около 6 часа. Първия ден по неволя, ама втория аз съм си виновна. Па днеска сме планували Йегерхоф. Мисля напрау там да си заспя. Joy Па и едни случки ми разказват днес ... а аз не мога да повлияя кой знае колко. Само дет ги чух ... йощ една причина за безсъние. Освен да се откажа от мисията си на помагач на всеки който има нужда. Че то ще излезе, че ги привличам. Grinning Требе се уча на будизъм, знам си го аз тва, ама пуста душа непослушна. Joy Да помага, та да помага. Ми не става с наливането на акъл, не става, требе си го налеят(изпатят) сами. Joy
Онзи, ти къде си - в пъкала ли? Joy

# 4 013
  • Euskal Herria
Инче, откак се научих да казвам "Не" и да отсявам кое си заслужава вниманието и помощта, съм мноого рахат.

# 4 014
Баси, прибрах се от работа с изплезен език. В автобусите не се диша ! Как може да има толкова народ, който да не знае какво е баня ???

# 4 015
# 4 016
  • София
Мойта пие и ракия и вино. И узо пие. Бе, не знам кво не пие. Laughing

# 4 017
много жега още, другите неща по-късно Wink

# 4 018
Здраве желаем, банда.

Уф, Лане, не ми говори за ГТ, УжасТ е направо. Вчера някви се бяха наквасили яко, кротки, ма така воняха. Пффф.
Днес па една селянка(по душа най вече) кат са накачули с едни дисаги и са върти кат улава, обърне се на една страна, закачи един, обърне се на друга - друг, и на висок глас - как да стигна (даже не разбрах де искаше да ходи) . По едно време исках  да извикам - Булка, ай стига са въртя с тез дисаги.
И, къпете се, бе хораааа, къпете се, водата става за миене, не се плашете. Баси вонята.
Тия дни и при мен е навалица. Нека, нека. Пу пу. Уф, тез пари да извират, все не стигат. Карай, живи и здрави да сме.

Бубе, гуш, мацко. За добро е, да се изучи детето, да има късмет, да е живо и здраво, да се реализира, успехи да жъне. Желая от сърце.

Жегааа, жегааа, ма и тая седмица няма ни огрее почивката. Уж, другата. А дано!

# 4 019
  • Варна
Хай, имаше и лак Данче, но не го желаех, нали съм Старк до гроб 😄

Данката ми е любимка на мен, ако ще всичките да ги беше затрила, пак щеше да ми е любимка. Имаше размах тая жена. Старките исках всичките да мрат накрая, особено адашката ти ама жалко, оживяха. Ай няма се ядосвам повече 😁

Общи условия

Активация на акаунт