Много тъмен цикъл

• 784
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Днес ми дойде (31.07), но с много тъмен цвят като черен и цикъла не е никак обилен, което не е нормално, при мен е като кръвоизлив. Миналия - юни месец ме пропусна почти и този. Преди цикъла ми беше нередовен, но от миналата година, стана почти ежемесечен с лек пропуск.
На 17 съм, 50 кг. Моля дайте мнения, не знам на какво се дължи това.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 02:09 от Шаная С. 638674

# 1
  • На върха на вълната
И при мен е така винаги в началото и последните 1-2 дни. Мисля, че е съвсем нормално, защото и от приятелки знам, че техният цикъл също е черен в тези дни. Всеки месец съм така и до сега не съм имала проблем. Ако и това не те успокоява, посети гинеколог след като ти свърши.

# 2
@blearygirl1, да, но при мен никога не е бил такъв, а и съм имала проблеми заради диети които са го засегнали, но този етап премина, така че... А и постоянно имам цистит. Пих какво ли не. Белотечението няма отърване от него.

# 3
До миналата година, не знам какво се случи, но имах постоянно цистит - буквално постоянно. Много болки, много сълзи и т.н. Изведнъж отшумя, дали защото започнах да пия повече вода не знам. За цикъла - моят винаги е бил нередовен, но последните месеци 5-6 месеца е различен. Единият месец е много тъмен, другият месец ми тече първият и вторият ден слабо, а третият много силно (което е нетипично за мен), следващият месец ми беше адски светъл и ми тече 5 дни, но по адски малко. С това искам да кажа, че цикъла е много индивидуален. Аз мисля, че промяната може да зависи- от време, сън, нерви, възпаления, поради тази причина ако сте много притеснена просто посетете гинеколог. Отстрани погледнато не мисля, че ще ви има нещо, но все пак не съм лекар.

Общи условия

Активация на акаунт