Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 729
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 175
От спорт депо може да пратят две или повече  пратки за една поръчка
В зависимост от кой  реален магазин ги събират

# 2 176
Да си кажа, че и на мен ми трябва Simple Smile Също и на Прингълс - да се пробвам един път за готината колонка Wink

# 2 177
  • София
Браво, Силве, продължаваш, а😝 Магазини има навсякъде, купувайте си колички, нищо няма да ви стане. И аз мразя кола, ама домашните  се жертват и пият.

# 2 178
Аз днес съм с 10 лв от 3 капачки на КК,две от които намерени до като се разхождахме в Бургас. 😆 Една още видях,но ме досрамя да я взема. 🙈 Един от кодовете ми не се четеше и им пратих снимка,искаха друга,че не се четял,та вече на втората снимка ми казаха кой е кода. А пък на обяд в едно заведение си взех КК от 500,но капачката е червена,с някакъв по-дълъг код,който не ми приема. 😣 Чудя се дали има смисъл да им пиша да питам?
80 лв имам вече,още 3-4 коли и дано да стигна лимита. 🤗

Не се хаби. Не знам от къде са се появили въпросните кОли в Бургас. Онзи ден 100 пъти се мъчих да регистрирам такъв код, който ми беше снимал мъжа ми и накрая го накарах да провери бутилката...оказа се някаква руска партида. Цифрите са повече от нашата и не го приема.

# 2 179
Днес от 4 кода на КК продължавам с 0 лв., но не се отказвам.

# 2 180
  • Пловдив
От две капчки-една нмерена и една купена/спрайт/2*5лв.

# 2 181
Да се включа и аз в искането на кодове. Имам още до 95 лв. Мисля да направя и още 7-8 профила и за тях да прося кодове...
Сега сериозно. И на мен Фенси ми пратиха мейл, че печеля чанта за лаптоп обаче не съм сигурна дали пазя бележките.

# 2 182
Преди малко получих мейл от Спорт Депото, че поръчка еди коя си е изпратена, обаче в таблицата в мейла виждам само един брой анцунг и 7 броя тетрадки някакви  Thinking

А аз съм поръчала още неща, 1 комплект анцунг, 1 долнище, 1 къси панталонки, 1 тениска и 1 раница, като имам и да доплащам още с наложен платеж. Писах им в чата, а те ми обясняват, че тетрадките са подарък към другия артикул. Добре, питах ги ще си получа ли и останалите неща, които съм поръчала, тъй като поръчката пише, че е приключена и изпратена, пък всъщност е само 1 анцунг, тоест не е пълна. Сега чакам отговор, който позакъснява, дали не са се оплели яко с тези поръчки не знам...
Сигурно са се оплели.На мен от 4 поръчки онлайн,двете са объркали наложения платеж и вместо да са безплатни с ваучер,куриера ми искаше цялата стойност на обувките.Не отговарят по телефона и във формата за контакт.Става само в чата.

# 2 183
Аз се чудя тези с многото профили верно ли имат толкова много телефонни номера, купуват си ги специално ли? Роднини ли регистрират...

Ето примерно потребителката с 700-те лв, те реално вече може и повече да са де, не се е хвалила от тогава, ама това са около 8 регистрации, респ. номера.  Thinking

Velosport, така и не ми отговориха дали ще получа останалите. Пък ме притеснява факта, че не предлагат опцията преглед- ето например при първата поръчка с ваучера на ММ, той си поръча 2 чифта маратонки, едните дойдоха с друг цвят подметка.

Сега с тази поръчка и моя ваучер имам да доплащам нещата, ама кога ще се случи това доплащане, дали сега при първия пакет, в който реално има само 1 анцунг, пък ще доплащам за останалите неща  Thinking
Направих си скрийншот на поръчката, и на мейла, дано няма проблеми и както по- горе някой спомена, причината в разпокъсаното доставяне да е, че идва от различни магазини.

# 2 184
И при мен в имейла бяха 2 продукта, но си дойдоха и трите които бяха поръчни

# 2 185
Предните дни все си намирах кодове - вчера намерих буквално пред нас - още като излязох сутринта (пусна 5 лв). Днес още не съм намерила нищо - това ме натъжава. Чувствам се като в Австралийски търсачи на злато Satisfied

# 2 186

Получих пътеката и гирички,но маратонките ги няма,а бяха в една поръчка.

# 2 187
Случайно попаднах на стари обяви в Базар и ОЛХ (от юни и юли месец), молеха да им подарят капачки. От Стара Загора. Grinning
Дано от 1 септември да пуснат игри, че нещо се изпариха, а ние тук се занимаваме с пустите капачки на раздора.

# 2 188
Аз се чудя тези с многото профили верно ли имат толкова много телефонни номера, купуват си ги специално ли? Роднини ли регистрират...

Ето примерно потребителката с 700-те лв, те реално вече може и повече да са де, не се е хвалила от тогава, ама това са около 8 регистрации, респ. номера.  Thinking

Velosport, така и не ми отговориха дали ще получа останалите. Пък ме притеснява факта, че не предлагат опцията преглед- ето например при първата поръчка с ваучера на ММ, той си поръча 2 чифта маратонки, едните дойдоха с друг цвят подметка.

Сега с тази поръчка и моя ваучер имам да доплащам нещата, ама кога ще се случи това доплащане, дали сега при първия пакет, в който реално има само 1 анцунг, пък ще доплащам за останалите неща  Thinking
Направих си скрийншот на поръчката, и на мейла, дано няма проблеми и както по- горе някой спомена, причината в разпокъсаното доставяне да е, че идва от различни магазини.

Едната ми пратка беше разделена на две.Първия път не платих доставка,а на втория.

# 2 189
ма ко, спокойно - на нас "ветераните" ще е с предимство Stuck Out Tongue Winking Eye

Моля да ми пуснете линк към гласуването на Пикантина, от телефона нещо не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт