Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 836
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 160
Току-що спечелих 2×5лв от спаркса с 2 последователни опита Simple Smile

# 2 161
  • при късмета
И аз имам имейл от фенси, че печеля чанта за лаптоп. Обаче вчера изхвърлих бележките, че разчиствах от ненужни. Тъпаци, поне да бяха обявили списък с резерви, как хората да ги пазят, като мина толкова време от края на играта.
Някой може ли да ми каже точна дата на която приключи?

# 2 162
И аз имам имейл от фенси, че печеля чанта за лаптоп. Обаче вчера изхвърлих бележките, че разчиствах от ненужни. Тъпаци, поне да бяха обявили списък с резерви, как хората да ги пазят, като мина толкова време от края на играта.
Някой може ли да ми каже точна дата на която приключи?
Период на ИГРАТА: от 27.05.2019 г. до 07.08.2019 г.
Теглене на печелившите на 08.08.2019 г.
Всички печеливши ще бъдат обявени в сайта най-късно на 09.08.2019 г.

Моите бележки ги бях отделила, но все още не ги бях изхвърлила.

# 2 163
От Старопрамен звънят днес за  последно теглене , не пращат мейл ,ослушвайте се.

От този номер ли 0894705564? Пропуснала съм обаждане, дори забравих, че съм участвала.
Да , от същият номер , приветлив мъж.

# 2 164
Добре де, слушалките от чая нали веднага става ясно дали се печели? Да не би да има томбола с 20 капачки съм и дори Сори не ми е писано

# 2 165
От Старопрамен звънят днес за  последно теглене , не пращат мейл ,ослушвайте се.

От този номер ли 0894705564? Пропуснала съм обаждане, дори забравих, че съм участвала.
Да , от същият номер , приветлив мъж.

Изпуснала съм много значи 😄
Странното е, че не си видях номера сред изтеглените. Доколкото разбрах всички печеливши са публикувани.

# 2 166
Преди малко получих мейл от Спорт Депото, че поръчка еди коя си е изпратена, обаче в таблицата в мейла виждам само един брой анцунг и 7 броя тетрадки някакви  Thinking

А аз съм поръчала още неща, 1 комплект анцунг, 1 долнище, 1 къси панталонки, 1 тениска и 1 раница, като имам и да доплащам още с наложен платеж. Писах им в чата, а те ми обясняват, че тетрадките са подарък към другия артикул. Добре, питах ги ще си получа ли и останалите неща, които съм поръчала, тъй като поръчката пише, че е приключена и изпратена, пък всъщност е само 1 анцунг, тоест не е пълна. Сега чакам отговор, който позакъснява, дали не са се оплели яко с тези поръчки не знам...

# 2 167
Добре де, слушалките от чая нали веднага става ясно дали се печели? Да не би да има томбола с 20 капачки съм и дори Сори не ми е писано
Поправям си поста. Четах условията нищо не е загубено. На 2.09 ще бъдат изтеглени 15 броя слушалки.

# 2 168
подарен!
ПОДАРЯВАМ код за безплатна пица, валиден до края на месец Август, от Pizzio, чиито обекти се намират в София и Бургас. При интерес на лс.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 14:01 от DARSANH

# 2 169
Реших да вкарам кода на Прингълс, влезнат с фейсбук акаунт и стои само това. Върти се. Така ли тея ва да е?

# 2 170
  • Сливен
Здравейте. В момента пътувам към Кауфланд. Какво трябваше да се пазарува, за да се спечели дрон?Пиша от телефона и не мога да намеря публикацията, ако може  малко помощ.

# 2 171
Здравейте. В момента пътувам към Кауфланд. Какво трябваше да се пазарува, за да се спечели дрон?Пиша от телефона и не мога да намеря публикацията, ако може  малко помощ.
Мисля, че беше мура за 1,80лв.

# 2 172
Реших да вкарам кода на Прингълс, влезнат с фейсбук акаунт и стои само това. Върти се. Така ли тея ва да е?

При мен зависи от интернет връзката. Понякога се върти известно време и след това ми изписва Сори..... или там каквото беше, че не помня точно.
Но при мен нещата се случват така - пиша кода, натискам въвеждане и ме препраща да си въведа имейла и паролата, след това ми показва дали печеля. Не съм опитвала с фейсбук профил обаче.

# 2 173

При мен зависи от интернет връзката. Понякога се върти известно време и след това ми изписва Сори..... или там каквото беше, че не помня точно.
Но при мен нещата се случват така - пиша кода, натискам въвеждане и ме препраща да си въведа имейла и паролата, след това ми показва дали печеля. Не съм опитвала с фейсбук профил обаче.
Ами не става и с фейсбук, бутона стои реактивен. Пробвам от лаптоп, телефон и таблет и еднакво.не ми излиза такова поле за данни изобщо. След като въведа кода, започва въртенето и още върти. Странна работа.

# 2 174
Аз днес съм с 10 лв от 3 капачки на КК,две от които намерени до като се разхождахме в Бургас. 😆 Една още видях,но ме досрамя да я взема. 🙈 Един от кодовете ми не се четеше и им пратих снимка,искаха друга,че не се четял,та вече на втората снимка ми казаха кой е кода. А пък на обяд в едно заведение си взех КК от 500,но капачката е червена,с някакъв по-дълъг код,който не ми приема. 😣 Чудя се дали има смисъл да им пиша да питам?
80 лв имам вече,още 3-4 коли и дано да стигна лимита. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт