Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 862
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 120
  • Благоевград
От новия каталог на Лили - игра с покупка на продукт на Фа, може да се спечели плажна кърпа.

# 121
От новия каталог на Лили - игра с покупка на продукт на Фа, може да се спечели плажна кърпа.

Играта на Фа я имаше мин. месец в Ремедиум.Да знаете,че няма много печеливши стреч карти.

# 122
  • София
А някой спечелил ли е КФС-меню от Спаркса? Продължавам да виждам правила, а не списък и се чудя дали са изтеглили печеливши или не?

# 123
Аз си виждам имейла в Олимпус, но още не са ми пратили имейл, има ли и други на които не са им пратили?

Редактирам се - получих имейл.

# 124
  • софия
Днес минах през Фантастико и Аванти, но няма от промоционалните Морени. Пфффф!

# 125
И в Леко ме няма...бях с 4 к.б., а пак има двама човека с една и съща награда в едно теглене.
Последната надежда ми остана в Марети. 🤣

# 126
Юхууу моя син сутринта спели фотоапарат от Морени! Толкова много се радваме. Предния път от Милка не успяхме да спечелим.
Да ви кажа, че 300 фотоапарата като ги разделиш на дните за играта 61 и 300÷61 се падат 20 бр. на ден да раздават. Така, че правилно са за днес. Ще видим утре как ще е. Пожелавам ви на всички късмет. Късметлийски месец на всички! Да сме живи и здрави и много щастливи! 🥰

# 127
  • София
Юхууу моя син сутринта спели фотоапарат от Морени! Толкова много се радваме. Предния път от Милка не успяхме да спечелим.
Да ви кажа, че 300 фотоапарата като ги разделиш на дните за играта 61 и 300÷61 се падат 20 бр. на ден да раздават. Така, че правилно са за днес. Ще видим утре как ще е. Пожелавам ви на всички късмет. Късметлийски месец на всички! Да сме живи и здрави и много щастливи! 🥰
нещо не е така,ако са по 20 на ден ще стигнат за 15 дни

# 128
300 фотоапарата : 61 дни = 4.918, което означава малко под 5 и може би ще дават по 4 докато се изравнят по дни дадените в повече днес.

# 129
Честити награди. Аз все още не съм срещнала Морени с промоционална опаковка.

# 130
След днешния ден с над 20 бележки от Лидъл и поне 30 капачки от спаркса и като резултат кръгла нула на тези в игрите няма да участвам и няма да пазарувам от тях.
Лидъл да си раздават фалшивите награди на Пеневи колкото си искат поне няма да да се ядосвам всеки път.

# 131
  • МИНДЕРА
Най-малко 6 бона за Пеневи и то само днес.Аз продължавам да си мисля,че се регистрират десетина бележки на десетина профила .Явно може една бележка да се качи много пъти.Тези организатори,не може ли просто да направят повтарящ се номер бележка да я отхвърля системата

# 132
А аз продължавам да мисля, че трябва да има черен списък и когато организаторите видят да излизат имената на някой от тяхната мафия, да ги изваждат и да теглят нови печеливши. Хакерството стана прекалено модерно!
Ако пък е измама на самия организатор, това е за полицията.

# 133
Фантастико ги спря в последната игра не видях нито едно от имената им ,но Лидъл умишлено ги толерират .
Жалко,че си трият старите игри да извадя колко хиляди са спечелили от тях Пеневи за близките няколко години.

# 134
Не съм следила играта на Лидл. Видях че се регват бележки за 33 лв. Не участвах.
Ако действително наградите са спечелени пак от Пеневи ( за не знам кой път в игри на Лидл (май и Фантастико), не знам къде трябва да се подаде сигнал за пореден път, че да се вземат някакви мерки. Не може да продължава така.

Общи условия

Активация на акаунт