Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 881
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 150
 Игра с покупка. Награда екскурзия в Турция. https://nutriwhite.eu/page/igra?utm_source=sendinblue&utm_ca … paign=igra-turkey

# 151
  • При децата ми
Здравейте!

Няма ме и мен в "Спаркс"- а. Участвах с три билета за плажната кърпа и с три билета за пояса. Щеше ми се един пояс за малкото дете, но здраве да е.

Отдавна се каня да пиша, и все забравям! Simple SmileМиналия месец от "Спаркс" - а ме зарадваха с ваучер за 80,00 лв. от "Sunday Habut" и детето си избра две тениски и една шапка от там. Батко и не поиска да си избере нищо - детски били дрехите. Платих си доставката само, че не можахме да ги натаманим точно 80 лв. Не са лоши тениските, само не знам кое им струва 25 - :wink:27 лв.!

Късмет на всички в игрите, и не само там Simple Smile!
Ето малко снимки на тениските и шапката:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 13:40 от Hrispa76

# 152
Милка все още не са обявили последните печеливши, нали?

# 153
В тази игра има победители, моето дете го няма, но някой от темата може да се познае
https://nimm2-promo.bg/pobediteli/

# 154
Подарявам ваучер на Dominos валиден до днес. Който иска да го използва да ми пише на лично. Вече е подарен

# 155
Морени днес нищо не ми дадоха.
И на мен....мрън

# 156
Здравейте!

Няма ме и мен в "Спаркс"- а. Участвах с три билета за плажната кърпа и с три билета за пояса. Щеше ми се един пояс за малкото дете, но здраве да е.

Отдавна се каня да пиша, и все забравям! Simple SmileМиналия месец от "Спаркс" - а ме зарадваха с ваучер за 80,00 лв. от "Sunday Habut" и детето си избра две тениски и една шапка от там. Батко и не поиска да си избере нищо - детски били дрехите. Платих си доставката само, че не можахме да ги натаманим точно 80 лв. Не са лоши тениските, само не знам кое им струва 25 - :wink:27 лв.!

Аз бях поръчала за 97лв и пак платих доставка Grinning

# 157
Жената зад мен спечели от играта на ДМ.Аз напазарувах за 70 +,тя за 9 лв.И докато се оправях с малкия и багажа в количката,момичето и вика "Честито,печелите".Добре,че беше козметиката,а не надуваемия дюшек,че щях хептем да умра от яд 🤣.10:32ч. беше моята бележка.
Няма го детенцето на познати в играта за рисунка.

# 158
  • Сливен
Здравейте!

Има една секция Outlet-там са с няколко лева по-малко.Ние взехме 2 тениски,на обикновената цена и 2 от Outleta,като сумата стана към 82-83 лева.Струват толкова,защото нали са на някакви блогъри,влогъри,певци... и т.н. Grinning А в момента безплатната доставка е НАД 70 лева. Simple Smile

# 159
Здравейте, момичета и момчета.
Честит нов месец и нека е късметлийски за всички.
Аз да се похваля със слушалки от Морени.
Казаха доставка до 45 дни, дано са бързи.

# 160
Игра с покупка, награди 10 пълни ученически раници:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2415284945202973& … d=113503795381111
В стори на Виваком може да се гласува за нови 10 снимки от #кодоранжево. Пак са избрали прифесионални фотографски снимки, при това не особено красиви.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 13:57 от Анонимен

# 161
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте!

Има една секция Outlet-там са с няколко лева по-малко.Ние взехме 2 тениски,на обикновената цена и 2 от Outleta,като сумата стана към 82-83 лева.Струват толкова,защото нали са на някакви блогъри,влогъри,певци... и т.н. Grinning А в момента безплатната доставка е НАД 70 лева. Simple Smile

Да, видях го и аз това за над 70 лв. Обаче, това за аутлета не съм го видяла.Simple Smile

Петя 0111, как така си плати доставката, като пишеше, че над 80 лв. доставката е безплатна!?Thinking

# 162
  • София
По повод на доставката в постовете по-горе. Да не би да се появява, когато приспаднете сумата от ваучера? Преди няколко месеца спечелих ваучер за сайт с контакти лещи. Докато се виждаше сумата на поръчката, доставката беше безплатна. Добавих кода за отстъпка, сумата стана 2-3 лв. (толкова трябваше да доплатя) и веднага се появи и цена на доставката. Така им била направена програмата. Sad

# 163
Има ли някой който още не си е получил раницата от Престиж?

# 164
В Лили дрогерия в Добрич нямат скреч карти за играта на "Фа". Не били дошли. Касиерките не бяха чували за играта.

Общи условия

Активация на акаунт