Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 914
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 1 950
За проблемния ваучер си мисля, да не би сумата на поръчката да е под сумата на ваучера?

# 1 951
И аз не вярвах, че ще ги направя 95, та имах 3 ваучера.
С единият имах същият проблем. Впоследствие се оказа, че съм въвела неправилно. На мястото на буквата О въведох нула и го прие. Проверете да не е аналогичен случая и при вас.

# 1 952
Момичета,аз направих профил на свекърва ми.Имам 65лв досега.Въпросът ми е,дали ще ми направят проблем в магазина,понеже миналата седмица пазарувахме с мъжа ми пак с ваучер?

# 1 953
Ваучерите не са поименни, така че няма да имате никакъв проблем .

# 1 954
Ваучерите не са поименни, така че няма да имате никакъв проблем .
Благодаря ти😊
Starrydream,не си мисли,че не купуваме.Аз лично всички ден купувам 2-3 коли.Оглеждам се по улиците,приятели ми дават.Не знам наистина какво лошо виждаш в това да се пишат кодовете от сърчицата.Никой не е с толкова нисък морал да навреди на толкова благородна кауза и да вади капачките,за да ги регистрира и да ги изхвърли нанякъде.

# 1 955
Ох, три дена се премествахме и ви изтървах тотално. Честито на всички за печалбите!
Аз капачки не съм намирала повече от 3-4. Иначе мъжът ми само пие кола на работа и тук там моли колегите му да снима и техните кодове. 😀 Регистрирала съм около 40 и нищо. Но изтървах и валежите, за които сте писали.

В Морени на 10-я код има ли шанс за слушалки? Регистрирала съм по 5 на мен и мъжа ми, а не искам апарат въпреки, че знам, че на 10 има шанс да се спечели. Та се чудя да участвам ли с още 5, че така или иначе ги ядем.
Другаде на участвам в момента.

# 1 956
Преди малко регистрирах 5 капачки Кк и продължавам да съм все още на 0 лв. Не пуска сутринта или поне на мен

# 1 957
  • София
В Морени на 10-тия код може само апарат да се спечели. За слушалки на 5-тия или 15-тия, 25-тия и т.н.

# 1 958
Да, аз за това пускам на различни номера  по 5 кода за да участвам за слушалки, защото не искам фотоапарат. На 3 номер спечелих и приключих играта.

# 1 959
Лотарията скоро не са пускали нещо безплатно. Да се размърдат малко, аааа 😄
От КК съм си с 25 лв. Три кока коли си взех вчера и нищо не пусна. Така и така си я консумирам, ама не ме обича да пуска кинти.

# 1 960
От НЛ тази година откопчих само 20 лв и си взех едни намалени дънки... И на мен ми се иска да пуснат някакъв по-смислен бонус. Миналата година като ми даваха стотици игри, едва изкарвах ок.40 лв, а сега ми дават 5 игри - не виждам смисъл от такива бонуси...

# 1 961
  • Варна
Здравейте, извинявам се много ,но съм на работа и нямам време да ровя в темата. Въпроса ми е от 1 профил колко ваучера могат да бъдат заявени ?
Вчера направих 95 лв и поръчах маратонки, пише,че трябва да доплатя 3 лв, дано не съм объркала нещо . За колко дни идват поръчките от спортдепо ?
Благодаря предварително, хубав ден!

# 1 962
Здравейте, извинявам се много ,но съм на работа и нямам време да ровя в темата. Въпроса ми е от 1 профил колко ваучера могат да бъдат заявени ?
Вчера направих 95 лв и поръчах маратонки, пише,че трябва да доплатя 3 лв, дано не съм объркала нещо . За колко дни идват поръчките от спортдепо ?
Благодаря предварително, хубав ден!
От един профил-1ваучер
Нищо не си объркала,ако струват 98лв
До 3-4 дена ще стигнат

# 1 963
lorennka, от един профил могат да бъдат заявени няколко ваучера/при мен така се получи/
НО общата сума от ваучерите не може да е повече от 95 лева.
Относно поръчките - момичетата споделиха, че отнема от 2 дни до две седмици,
това зависи дали поръчаните неща ги имат на склад или ги чакат да пристигнат.

# 1 964
Имам 2 кода на fuze tea някой ако иска да пише   Дадени

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 11:16 от diana k1

Общи условия

Активация на акаунт