Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 039
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Само се чудя не ви ли е някак неудобно?! Flushed Само на мен ли ми е супер странно? Rolling Eyes
Може ли събирането на капачки да спасява детски животи?

За последната година и половина "Капачки за бъдеще" нагледно доказа, че може. Идеята на двамата ентусиасти за кампанията - Лазар Радков и Мартина Йорданова - е изключително проста. Събирате капачки, носите ги на събирателни точки в страната, организаторите ги събират и дават на компания, която ги рециклира и плаща за пластмасата. С парите се купуват кувьози, които в множество български болници са остарели и опасни за недоносените бебета.

"Капачки за бъдеще" пак събра тонове стара пластмаса
В рамките на първата година "Капачки за бъдеще" събра над 70 000 килограма пластмаса и закупи и дари 6 кувьоза на болници в Червен бряг, Чирпан, Ботевград, Нова Загора, Троян и Кнежа. До момента са събрани пари за още 5 кувьоза, и два от тях вече са предвидени за болници в Харманли и Берковица

# 1 936
Жените написаха на предните страници, че не взимат капачките, а само преписват кодовете.
В Спаркс при печалба не се предават капачки.
Аз търся от няколко дена по земята и до сега намерих 6 нерегистрирани, без особени усилия (тъй да се каже, хвърлям по едно око).

# 1 937
Ами вие тази тема четете ли я изобщо? Колко пъти трябва да ви се обяснява, че никой не краде капачки от сърцата? Всички събираме и слагаме капачки вътре, просто записваме на никому непотребните кодове.
И ако някой трябва да бъде укоряван, това са хората, които така благородно събират капачки за сърцата, докато хвърлят където им падне пластмасовите шишета. Така излезлите от кувьозите бебета като пораснат да може да се търкалят в купчини пластмаса.

# 1 938
  • при късмета
Я да обясниш по-подробно от какво точно трябва да ми е неудобно, че не схванах. Или пак да питам, какво толкова им става на капачките, като някой регистрира кодовете от вече предадените капачки? Негодни са за рециклиране или какво?
Да ми е неудобно, че след като регистрирам кодовете, капачките така или иначе отиват именно в тази кампания? Както вее писах от години събирам капачки и ги предавам където обявят пункт, защото такива сърца при нас няма.
Капачките, които намирам така или иначе някой е изхвърлил на улицата, а като я взема отива поне за нещо полезно. Не е кой знае какво една капачка, но по малко се трупат. Ето това съм събрала за по-малко от година
Скрит текст:
Та затова не ми стана ясно от кое точно трябва да ми е неудобно

# 1 939
Жените написаха на предните страници, че не взимат капачките, а само преписват кодовете.
В Спаркс при печалба не се предават капачки.
Аз търся от няколко дена по земята и до сега намерих 6 нерегистрирани, без особени усилия (тъй да се каже, хвърлям по едно око).
Явно някои четат през ред. И какво ги бърка дали някой ще си препише код от капачките в някое сърце или няма?  То бива бива , ама голям проблем стана.  Явно някои завиждат , може би, на други за съобразителността?! В нашия градкато че лиса спрели да пият кока кола или не изхвърлят шишета по улиците. Никъде не мога да намеря капачки  или ако има евентуално шишета то са без капачки. Даже и от вода не намирам.

# 1 940
  • при късмета
Добре, че от кампанията не са обявили, че капачките които се предават, трябва да са с нерегистрирани кодове. Ако е регистриран е негодна Joy Покрай изпитото покрай игрите на кока кола, фюзтий и пепси, щяха да са много ощетени

# 1 941
Аз днес видях адски много шишета по улиците, обаче от минерална вода. Видях и няколко от стъклените шишенца на Куинс... Да си бях взела една от онези щипки с дългите дръжки и един чувал...

# 1 942
Прави ми впечатление, колко нови потребителя има в темата, изобщо не четат, излпясват въпрос, на който е отговорено преди 5-10 поста, размахват пръст - виДите ли вие сте ... Едикакви си, а не допринасят с нищо за "общото благо". Дразнещо е

# 1 943
  • София
Пуска петички, от 4 кода - 4×5.

# 1 944
Втори ден ми пуска на всеки 4 или пети код по 5лв значи да събера 95 лв ще ми трябват близо 80 капачки..трудна работа.

# 1 945
Писах на Кока Кола,но нямам отговор.На другите ваучери си пише,че са използвани, а този-невалиден.Ще ви държа в течение за развоя на събитията.
И аз се интересувам, че при мен са 45 лева.

# 1 946
Брей, ама какво зарибяване неусетно става с тези капачки на КК? Като започнат да не се намират лесно и започват да се купуват повсеместно. КК печели.  Сайтовете с нея също от безплатна реклама...А по тв вървят реклами на сайтове за маратонки...Ама заплатени... Златни рибки ли са капачките или големи шарани- ние?
При липса на много средства и качествени игри се радваме като малки деца на всяка капачка...Това е май най-хубавото от цялата тази шашавия!

# 1 947
От КК днес имам 2х5 лв, един беше празен.
А от Прингълс отново нищо, чак се чудя вече дали има смисъл да продължавам да купувам... Ама ще му дам шанс и тази седмица.

# 1 948
  • Сливен
Звънели са ми от този номер, но явно не съм чула. Познат ли ви е 0887136155?

# 1 949
До сега съм дала около 10 лв за колички (които са ми вкусни, въпреки че предпочитам по-големи шишета), а само вчера ми пусна 15, така че не се оплаквам от играта. Само дано и аз да нямам проблем с някой ваучер - до сега не съм поръчала още нищо...

Общи условия

Активация на акаунт