Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 062
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 1 920
Аз исках от раниците на Канкен, има ги само в Дистрикт, ама са близо 200лв - дори да събера на моя профил и на майка ми, пак няма да ми се дават за това... А и в ОЛХ са по 40 лв - откъде да знам дали си струва (може и едните, и другите да са ментета)...

аз си купих от олх за 25лв. пълен боклук са не стават за всеки ден ,дръжките изобщо не са удобни за носене и някакси стоят евтино, не е това което очаквах.

# 1 921
Да  и аз 35 лв

# 1 922
Ще чакам Милка да ги изкарат като награда - има и лилави, подходящо е...
Пробвай да си използваш ваучера в сайта - може би там няма да има проблем.

# 1 923
  • Благоевград
Току-що регистрирах 1 капачка в Спаркса и ми даде 5 лв. Отново благодаря, че споделяте. До момента имам 45лв. Simple Smile

# 1 924
Аз имам 20 лева от Спаркс, от десетки регистрирани капачки. Явно не съм улучила "валежа". Ако и при другите е така, трябва да са играли със стотици кодове.

# 1 925
Аз имам 10 лв. от Спаркс, при регистрирани около 12 капачки. Ами не намирам по улиците и трябва да си ги купувам.

# 1 926
  • Пловдив
В сайта също не ми позволява да пазарувам с този ваучер...много странно

# 1 927
Май останаха печалби само от 5 лева

# 1 928
В сайта също не ми позволява да пазарувам с този ваучер...много странно
Пиши на Кока Кола - те може да помогнат.

# 1 929
  • при късмета
 Ако си ги заявила на няколко ваучера и някои си използвала, да не би да опитваш втори път да използваш някой от тях, а да имаш друг свободен

# 1 930
  • Пловдив
Писах на Кока Кола,но нямам отговор.На другите ваучери си пише,че са използвани, а този-невалиден.Ще ви държа в течение за развоя на събитията.

# 1 931
Вече и приятелка каза, че й пускало само по 5лв, но пък от 12 капачки 8 печелят.

# 1 932
  • Сф
кК имат нац.телефон, аз там питам,разговора се записва.
Днес и ммм запалих...купуваме ,събираме..направихме 40 лв.
Вчера в спорд депо искаха да е обединен ваучера.Как става това? Че имам 10 по 5 лв.
И друго,като сте ползвали вече ваучерите,пише ли в портфейла ви използвани?

# 1 933
Може би под обединен ваучер разбират, да се заяви ваучер, когато се натрупа исканата сума. А не да натискаш "вземи сега" за всеки спечелени 5лв.  и да ти дава кодове за всеки 5лв.

Относно дали отчита, че са използвани- не, но когато пробваш да го приложиш пак в спорт депото изписва, че вече е ползван.

# 1 934
Наистина вече дава само по 5 лв, начесто. Може би за да имат равен шанс всички. Но капачките изчезнаха. От няколко дена в сърцето почти няма нови капачки на Кола, изпариха се Grinning
Сестра ми обясняваше как в група за споделено пътуване някаква млада жена умолявала да й подаряват капачки за Спаркса, трябвали й спешно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт